בואו ותשמעו מעשייה מאחד מוותיקי מערכת הפורומים של ערוץ 7. [דניאל {"האריאלניקהנאמן"}אל תרצח אותי..]
היו היה פורום סוער והומה אנשים שהיה קרוי "בראש צעיר". בפורום ההוא היה כמעט הכל. שאלות הלכתיות, דיונים רציניים, דיונים פחות רציניים, דיונים חסרי תוכן, דיונים מפגרים ברמות, וויכוחים על א"י פוליטיקה תנועות נוער מצב החסה בעזה אחרי הפגזות, וכל הנושאים בעולם, סקרים, משחקים מדי פעם, קיצור כמו שנאמר "הכל מכל כל". כמעט כל פעם שריעננתי ת'מחשב מצאתי הודעה חדשה שמישו כתב, ממש פורום מסביב לשעון.
חוץ ממנו היו עוד פורומים לכל תנועת נוער, שם היה בעיקר דברים שקשורים לתנועה, ונוער וגיל ההתבגרות שאפשר לקרוא לו "פורום חברים מקשיבים" [רק בלי המקשיבים..]
הקיצור באיזה שלב הקימו את פורום ארץ מולדת, ואת צעיר בראש שהוא כמו בראש צעיר רק ברמה של גן טרום-חובה ומטה. אז ת'כלס, כל הפנאטים עברו לארץ מולדת, וכל השטותניקים לצעב"ר, וכל האריאלניקים פרשו לפורום של אריאל.
ובשלב הזה אפשר כבר להכריז על הירצחו של בראש צעיר בדם קר. יהיה זכרו ברוך.
[מה לעזאזל ההודעה הזו עושה בתח"ב???]
בשלב זה עוד לא הומצאה מכונת זמן, לכן לפחות את הקטע של הדיונים אפשר להשאיר לבראש צעיר..
וחוץ מזה אני אני בטוח שהפורום שיפתח יהיה עם אופי ביינישי מובהק, מלא בציטוטים והודעות ארוכות כמו זו..