גם המון.. אשמח לשמוע את הדעות שלכם 
לק מעיד על רמה רוחנית נמוכה יותר?
גם המון.. אשמח לשמוע את הדעות שלכם 
לק מעיד על רמה רוחנית נמוכה יותר?
וגם חוסר אכפתיות כלפי הזולת.
גם להחטיא בנים, וגם למשוך אלייך את תשומת לבם
אני הראשונה שתגיד לך שאני שונאת את כל הפריצות הזאת ואת המבטים של בנים על בנות ברחוב. זה מגעיל אותי. וזאת בדיוק גם השאלה שלי-האם הלק זה מה שיגרום לבנים להסתכל עלי??
מישהי=)ממש לא!
תלוי איפה את שמה, אני למשל שמה לקים מזעזעים רק ברגליים,
כי זה חתיכי ויפה ובמילא אפחד לא כזה מסתכל לשם.
בידיים יש יותר בעיה אני חושבת, כי כשאת מדברת
ומזיזה את הידיים, רואים גם את הציפורניים,
ואם יש עליהן לק בצבע אדום למשל, זה כזה..
כן שמים לב.
או שאת עולה לאוטובוס ומשלמת עם הרב קו,
אז שמים לב.
ברגליים פחות
אצלי זה עניין אסתטי לגבי הציפורניים, עם לק זה נראה לי יותר נקי ויותר יפה!!
חמשושית5לא נראלי יש איזה איסור לשים...
אם זה משהו זועק ובולט באופן קיצוני - אני חושבת שזה מעיד, ועדיין לא באופן גורף לחלוטין.
בכל מקרה לדעתי - לק עדין או סתם צבע רגיל - לא מעיד על שום דבר.
אם אני אראה מישהי דוסה עם לק זרחני זה יעורר לי מחשבה?!
ככ אבל ככ לא.
כולה לק.
פורפורציות אנשים
צבע חזק לצבע עדין.
בעקרון, זה תלוי בתקופה. פעם זה היה ממש לא צנוע כי זה סימל את הבנות ה"פרחות", המרדניות. היום זה די מקובל, אז זה לא נורא.
אצלי זה כמו חור שני בהתייחסות. באופן כללי אם יש בזה איזה חסרון זה ריחוק מטבעיות- זה כמו איפור, משהו שהוא חיצוני לי.
תודה רבה! 
אני לא מדברת על לקים ורודים זוהרים שמסתנוורים מהם.. אלא על סגול לילך, או אפילו כהים,אבל לא זוהרים..
למה לעשות אתזה לעצמך?
מילא שזה מכוער, עלזה עוד אפשר להתווכח, אבל זה גם מסריח, גם לא יותר מדי נוח, וגם בזבוז זמן נוראי!!
באמת שאני לא מבינה את הקטעים האלה!!!
לדעתי זה מטפח את הציפורניים, ובכלל לא מסריח.. ואין פה שום עניין של נוחות. אני עושה הכל עם לק בלי שום בעיה..
זה עדיין לא גורם לי להבין אתזה...
לק זה ממש לא מעיד על רמה רוחנית או משהו כזה כל עוד הוא עדין ולא גס מידי כמובן.....
אני אישית שמה לק בצבע עדין כמובן....![]()
כמו לשים מייקאפ-רק לציפורניים

האם זה שבת שמה לק מעיד על זה שהיא פרחה או משו בסגנון..
אבל זה כמו הבנות הולכות עם חצאיות טיפ-טיפה(-הרבה-יותר-מדי) מעל הברך.
יכול להיות שהן הכי-הכי דוסות בעולם, ועושות לאבא בשמיים הכי נחת שיש.
אבל, לרוב (ובאופן אישי, ברוב הכמעט מוחלט (לא יודעת ולא מכירה איך זה אצלכם)) מה לעשות- זה מעיד משהו. אנחנו בני אדם, וכולנו נמשכים דבר ראשון לחיצוניות. אין מה לעשות.
אז נראה לי שזה אותו דבר בלק בצבע. לא מחייב,אבל בסופו של דבר- מעיד משהו.
שבמפורש אסור לבין לק? שזה באמת רק צבע שמיפה לי את האצבעות..
בס"ד
סגנון רחובי...
-מושך עיניים.
וכן, יש לא מעט בנים שלק ימשוך אותם אליך.
אני אישית לק שקוף מבריק ויפהה תאמיד![]()
בהצלחה!!
לכם קל להגיד..תשמרו על הצניעות, זה מושך תשומת לב של הבנים..וזה לא טוב והכל..![]()
אבל בואו נראה אתכם שומרים על הצניעות בתור בנות!!
תאמינו לי שזה לא קל ב-כ-ל-ל לשמור על הצניעות !!
אני לא רואה שום בעייה בלשים לק...זה בסך הכל לק..יש דברים הרבה יותר גרועים מזה !! זה באמת לא הבעיה..
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.