נוער אריאל קורא לכל תלמידי התיכון בארץ לכתוב על הבגרות במתמטיקה ביום חמישי:
"לא נהנים מכספי נוצרים!!"
כמחאה על שימוש משרד החינוך בכספי הקרן לידידות.
להעביר לכמה שיותר חברים וחברות!!
עטרת..נוער אריאל קורא לכל תלמידי התיכון בארץ לכתוב על הבגרות במתמטיקה ביום חמישי:
"לא נהנים מכספי נוצרים!!"
כמחאה על שימוש משרד החינוך בכספי הקרן לידידות.
להעביר לכמה שיותר חברים וחברות!!
צודקת!
גם אצלינו סרבו לקחת מהכסף של הקרן הזותי!
עבדתי חודש בחופש בקיטנה שמומנה ע"י הקרן לידידות
איך אני יכול עכשיו לעשות מחאה???
או איך שא כותבים את זה והשאיפה שלהם בסופו של דבר זה אחרי שרוב עמ"י יהיה בארץ זה "שהעם היהודי יקבל עליו את הנצרות"
הרב שלנו העביר על זה דרשה בשבת..
קיצור ממש אסור לקבל על זה כסף (והיתה פרסומת בעלוני שבת עם כמה כרבנים שאוסרים/אסרו לקבל מהם כסף - הרב אליהו הרב עובדיה ועוד כמה...)
תאמין לי שאם אתה לא רוצה כאן ילדים נוצרים אתה יכול.
ואתה יודע טוב מאוד שנוצרים זה נוצרים.מסרים סמויים לצערנו עובדים יותר מדי טוב.
נ.ב זה לא אומר שאני בעד לכתוב על בגרות את זה.אני רק אומרת שאפשר וצריך לעשות מחאה.
הם מסיונרים!
נכון הם עושים את זה יפה, בשקט, ולא מצהירים בזה, אבל הכוונה שלהם היא להפוך את עמ"י לנוצרים!
חוץ מזה שיש עניין שלא לקבל כסף מהגויים, מה אנחנו מבכנים? לא יכולים לדאוג לעצמינו? ככה אנחנו משפילים את עצמינו, לממן קייטנות מכספים של נוצרים?. זה רמיסה של הכבוד שלנו, הרבנים אמרו שאסור צריך עוד סיבות
(אני קצת להוט על זה, הרב של היישוב שלנו העביר על זה שיעור...)
כבר עכשיו הם רוצים (ומקבלים) שעה בשבוע בקייטנות בחופש שתיקרא "שעה של ידידות" שזה בערך יהיה שעה שתכניס את הנצרות לדור הצעיר במסווה של שלום, כי הרי כל הנצרות זאת "דת האהבה"...
כי פה הרב אבינר מדבר רק על תרומות של הקרן לידידות. ולא כשזה גם תרומות כספי יהודים..
אמנם חלק ממשרד החינוך אבל מה ההבדל? אסור לקבל מהם כלום...
שלהחזיר את ה20% ולהשתמש ב80% מהזמן..
אנחנו נותנים להם פתח להכניס את הסיסמאות הנוצריות שלהם בעזרת מדבקות, סטיקרים, ופעילויות שמעבירים בבתי ספר,וזה לא משנה איזה פתח:מימון קייטנות,מימון דברים של משרד החינוך, אסור לשתף איתם פעולה!
ו'חמודה' אם את קוראת את זה אני פשוט לא חושבת שאם יכתבו את זה על הבגרות זה מה שיעזור לזה להפסיק..זו פשוט לא הדרך לדעתי.
למרות שממש בוער לי לעשות משהו עם הנושא הזה...
המגן לבגרות...יש גבול עד כמה אפשר לדפוק אנשים..(או שלא!!)..
ויכול להיות שיראו שזה קורה להרבה נבחנים,אז יבדקו את זה!!
שר החינוך הרב שי פירון
למה לזלזל בתלמידי חכמים כי הם חושבים יצירתי
מקסימום תביעי הסתייגות מדעותיו אבל ממנו
ועוד לכנות אותך דוסה
וואלה על איסור הוצאת שם רע שמעת
על זלזול בתלמידי חכמים
ונגיד ובחרת שהוא לא רב ואפילו כופר נגיד ואני מדגיש נגיד
הגמרא אומרת שצריך לכבד אפילו זקן אשמאי כל וחומר שרב
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים