נמאס לי דייייימשמעויות

אתמול  היינו במדורה כול הקבוצה ופשוט הרגשתי לא שייכת יש לציין שאני לא ביישנית אבל אני גם לא כזאת...

אני באמצע!

בקיצור היה בא לי פשוט ללכת הבייתה חברה טובה שלי הרבה בנות מנסות להתחבר אליה וזה עוד יותר מגביר לי את הקנאה!

למה אף אחת לא מנסה להתחבר גם אלי? אני אוויר? ושאני מנסה להצטרף למזרן שליד המדורה אומרים לי שהמקום תפוס..

ושאני אני אומרת לבת אחרת להוזיז תרגלים מהמחצלת שיהיה לי מקום היא אומרת לי להחפש מקום אחר! ובאמת ביקשתי יפה!

אני מרגישה שאני מובן מאליו כול הזמן

אוף אוף מה עושים?

נמאס לי להיות לבד ולהרגיש תקועה1!בוכה

עצוב לשמועLook Smile

לא יודע ממש מה להגיד ,חוץ מהרבה הצלחה !

תנסי להכנס לשיחות של הבנות וככה לאט לאט .

יכול להיות שלא כולם מכירים אותך ואם לא כנראה הם לא מכירים כ"כ ,לכן תשתפי בשיחות וכאלה ,ככה את אנשים יקרו אותך

יותר טוב.

אמ. את יכולה גם לשתף את חברה שלך תדברי איתה על זה היא תוכל לעזור לך.

המון בהצלחה!

תהיי הכי את שאת יכולה להיות.רנה בנה

בלי לנסות להיות כמו ה "מוצלחות"

תהיי הכי את שאת יכולה להיות, וככה אני מאמינה שיותר יתחברו אליך, כי את אישיות מיוחדת.
"תהיה אתה, כי כל השאר כבר תפוסים"...

ואל תהיי המסכנה שנדחפת.. זה נראה לי די מרחיק.. 

בהצלחה!!

את מותק!שונמית

זה באמת לא כל כך פשוט.

רוב האנשים הם לא ביישנים. ובד"כ לאנשים שהם ממש ביישנים לא מפריע להיות בשקט שלהם. את פשוט ילדה מקסימה שמנסה שיראו את מי שהיא! 

כמו שנאמר כבר, מה שאת צריכה לעשות, זה פשוט להיות בטוחה בעצמך. לדעת כל הזמן כל הזמן שאת בנאדם טוב, וכל מה שקורה כאן שלא רואים אותך מספיק, זה פאשלה.

בעמדת מוצא כזאת את לא תרגישי מסכנה ולא תרגישי לא אהובה. 

אני כבר הבנתי- שהדבר שאנשים הכי אוהבים באנשים אחרים, זה את העוצמה שלהם ואת היכולת שלהם לא להזדקק לאף אחד, לא להתלות על אף אחד. כולנו צריכים חברים, זה ברור! אבל כדי להפסיק להיות לבד את צריכה נראה לי ללמוד להיות עם עצמך גם כשאת לבד. גם כשאת קצת בודדה.

אם לא תהיי עצובה במצב כזה תרוויחי 2 דברים: א. חברות שלך לא ישלטו לך במצב הרוח. תוכלי להרגיש טוב עם עצמך בלי תלות באחרות. ב. הסביבה תרגיש שאת ילדה עצמאית שלא תלויה בה, שאת ילדה חזקה ובטוחה בעצמך, וזה גם יגרום ליחס אחר.

ודבר שני- את צריכה להיות אסרטיבית! הילדה הזאת חצופה שהיא לא נתנה לך לשבת. זו זכותך! יש לך זכויות בדיוק כמו כולן, יקירתי. פעם הבאה במצב דומה- את צריכה שתהיה לך מילה! לדעת לומר לפעמים דברים באופן עוצמתי יותר. אל תתקפלי. בביטחון: "סליחה, אבל אני רוצה לשבת כאן. זוזי בבקשה."

זה מרגיש קצת לא נחמד, אבל אם זה לא בא בקטע כזה של מעצבנות כזאת אלא של ביטחון, זה אחלה.

ושוב, להיות את. להגיד את דעתך שלך. לא דווקא תמיד להסכים עם אחרים. לא לפחד לגשת ו"להדחף" לשיחות בשבט. כשזה לא שחנ"ש או משהו, תשתלבי! העיקר- באופן בטוח בעצמו. עם אמירה. עם אישיות. 

לא אמרתי כאן הכל, ואני אשמח לעזור אם את או מישהו אחר רוצה לשאול או לשמוע עוד. אפשר בכיף באישי.

בהצלחה רבה רבהנשיקה

לא קשור לדיון, אבל רק רציתי להעיר משו.פינחסה

לא יודעת איך זה אצל הנערה בשרשור עצמו, אבל אני ממש שונא שמשהי מגיבה לי על שרשור ב"את מותק".

לי אישית נשמע מתנשא קצת, כמו שאני אומרת על ילדה קטנה "איזו חמודה". 

אני יודעת, את/ה יותר גדולים ממני.אבל אני ממש לא אוהבת שמתייחסים אלי כילדה קטנה |מוחה על גילו|.

וואלה, קיבלתי. שונמית
יכול להיות שזאת הודעה שלי מלפני כמה שנים?יסכההה

ממש הזדהתי עם כל מילה...

אז תקשיבי כמה דברים:

בטחון עצמי- את הכי מעולה בעולם, מה שצריך זה שהן פשוט יבינו את זה! את לא שווה פחות מהן!! את שווה הרבה יותר!!

תשמרי על הזכויות שלך, תעמדי על שלך- גם אם את צריכה לצאת הילדה הנודניקית והמעצבנת בגלל זה... אין סיבה שהילדה תתפוס מקום לרגליים שלה ושלך לא יההיה מקום ואם היא לא מקשיבה לך- תנדנדי לה, אל תוותרי כי זה פותח פתח לעוד ויתורים.. מניסיון.

צפצפי על העולם- את מושלמת והן מפסידות! את לא ברמה שלהן- את הרבה מעליהן ומה שנותר זה לחכות שהן יתבגרו ויגיעו לרמה שלך.. סבלנות!

והכי חשוב-

תיהי את!- כי את הטיפוס הכי מושלם בעולם ואין סיבה להשתנות. הבעיה לא בך!!!!

קיצור- את טובה, יש לך זכויות ועמדות, לא אכפת לך מהן ואין צורך להשתנות

תוודה פשוט עזר ..משמעויותאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך