נמאס לי דייייימשמעויות

אתמול  היינו במדורה כול הקבוצה ופשוט הרגשתי לא שייכת יש לציין שאני לא ביישנית אבל אני גם לא כזאת...

אני באמצע!

בקיצור היה בא לי פשוט ללכת הבייתה חברה טובה שלי הרבה בנות מנסות להתחבר אליה וזה עוד יותר מגביר לי את הקנאה!

למה אף אחת לא מנסה להתחבר גם אלי? אני אוויר? ושאני מנסה להצטרף למזרן שליד המדורה אומרים לי שהמקום תפוס..

ושאני אני אומרת לבת אחרת להוזיז תרגלים מהמחצלת שיהיה לי מקום היא אומרת לי להחפש מקום אחר! ובאמת ביקשתי יפה!

אני מרגישה שאני מובן מאליו כול הזמן

אוף אוף מה עושים?

נמאס לי להיות לבד ולהרגיש תקועה1!בוכה

עצוב לשמועLook Smile

לא יודע ממש מה להגיד ,חוץ מהרבה הצלחה !

תנסי להכנס לשיחות של הבנות וככה לאט לאט .

יכול להיות שלא כולם מכירים אותך ואם לא כנראה הם לא מכירים כ"כ ,לכן תשתפי בשיחות וכאלה ,ככה את אנשים יקרו אותך

יותר טוב.

אמ. את יכולה גם לשתף את חברה שלך תדברי איתה על זה היא תוכל לעזור לך.

המון בהצלחה!

תהיי הכי את שאת יכולה להיות.רנה בנה

בלי לנסות להיות כמו ה "מוצלחות"

תהיי הכי את שאת יכולה להיות, וככה אני מאמינה שיותר יתחברו אליך, כי את אישיות מיוחדת.
"תהיה אתה, כי כל השאר כבר תפוסים"...

ואל תהיי המסכנה שנדחפת.. זה נראה לי די מרחיק.. 

בהצלחה!!

את מותק!שונמית

זה באמת לא כל כך פשוט.

רוב האנשים הם לא ביישנים. ובד"כ לאנשים שהם ממש ביישנים לא מפריע להיות בשקט שלהם. את פשוט ילדה מקסימה שמנסה שיראו את מי שהיא! 

כמו שנאמר כבר, מה שאת צריכה לעשות, זה פשוט להיות בטוחה בעצמך. לדעת כל הזמן כל הזמן שאת בנאדם טוב, וכל מה שקורה כאן שלא רואים אותך מספיק, זה פאשלה.

בעמדת מוצא כזאת את לא תרגישי מסכנה ולא תרגישי לא אהובה. 

אני כבר הבנתי- שהדבר שאנשים הכי אוהבים באנשים אחרים, זה את העוצמה שלהם ואת היכולת שלהם לא להזדקק לאף אחד, לא להתלות על אף אחד. כולנו צריכים חברים, זה ברור! אבל כדי להפסיק להיות לבד את צריכה נראה לי ללמוד להיות עם עצמך גם כשאת לבד. גם כשאת קצת בודדה.

אם לא תהיי עצובה במצב כזה תרוויחי 2 דברים: א. חברות שלך לא ישלטו לך במצב הרוח. תוכלי להרגיש טוב עם עצמך בלי תלות באחרות. ב. הסביבה תרגיש שאת ילדה עצמאית שלא תלויה בה, שאת ילדה חזקה ובטוחה בעצמך, וזה גם יגרום ליחס אחר.

ודבר שני- את צריכה להיות אסרטיבית! הילדה הזאת חצופה שהיא לא נתנה לך לשבת. זו זכותך! יש לך זכויות בדיוק כמו כולן, יקירתי. פעם הבאה במצב דומה- את צריכה שתהיה לך מילה! לדעת לומר לפעמים דברים באופן עוצמתי יותר. אל תתקפלי. בביטחון: "סליחה, אבל אני רוצה לשבת כאן. זוזי בבקשה."

זה מרגיש קצת לא נחמד, אבל אם זה לא בא בקטע כזה של מעצבנות כזאת אלא של ביטחון, זה אחלה.

ושוב, להיות את. להגיד את דעתך שלך. לא דווקא תמיד להסכים עם אחרים. לא לפחד לגשת ו"להדחף" לשיחות בשבט. כשזה לא שחנ"ש או משהו, תשתלבי! העיקר- באופן בטוח בעצמו. עם אמירה. עם אישיות. 

לא אמרתי כאן הכל, ואני אשמח לעזור אם את או מישהו אחר רוצה לשאול או לשמוע עוד. אפשר בכיף באישי.

בהצלחה רבה רבהנשיקה

לא קשור לדיון, אבל רק רציתי להעיר משו.פינחסה

לא יודעת איך זה אצל הנערה בשרשור עצמו, אבל אני ממש שונא שמשהי מגיבה לי על שרשור ב"את מותק".

לי אישית נשמע מתנשא קצת, כמו שאני אומרת על ילדה קטנה "איזו חמודה". 

אני יודעת, את/ה יותר גדולים ממני.אבל אני ממש לא אוהבת שמתייחסים אלי כילדה קטנה |מוחה על גילו|.

וואלה, קיבלתי. שונמית
יכול להיות שזאת הודעה שלי מלפני כמה שנים?יסכההה

ממש הזדהתי עם כל מילה...

אז תקשיבי כמה דברים:

בטחון עצמי- את הכי מעולה בעולם, מה שצריך זה שהן פשוט יבינו את זה! את לא שווה פחות מהן!! את שווה הרבה יותר!!

תשמרי על הזכויות שלך, תעמדי על שלך- גם אם את צריכה לצאת הילדה הנודניקית והמעצבנת בגלל זה... אין סיבה שהילדה תתפוס מקום לרגליים שלה ושלך לא יההיה מקום ואם היא לא מקשיבה לך- תנדנדי לה, אל תוותרי כי זה פותח פתח לעוד ויתורים.. מניסיון.

צפצפי על העולם- את מושלמת והן מפסידות! את לא ברמה שלהן- את הרבה מעליהן ומה שנותר זה לחכות שהן יתבגרו ויגיעו לרמה שלך.. סבלנות!

והכי חשוב-

תיהי את!- כי את הטיפוס הכי מושלם בעולם ואין סיבה להשתנות. הבעיה לא בך!!!!

קיצור- את טובה, יש לך זכויות ועמדות, לא אכפת לך מהן ואין צורך להשתנות

תוודה פשוט עזר ..משמעויותאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך