היי!
איך היה לכם בריקודגלים??
אני ממש נהניתי
למרות שההתחלה הייתה קצת לא משו..
הגענו לגן סאקר ואז מלא בנות התפצלו וגם אני ואז חזרתי וגיליתי שרק המדריכה שם, ואמרה שהן כבר התחילו ללכת ושאם אני אמהר אני אשיג אותן, אז הלכתי מהר ו..*הפתעה* הלכתי לאיבוד
(בניגוד לשנה שעברה, נניח.. ולפני שנתיים...
) מה שכן, שברתי שיא אישי במהירות-בדרך כלל אני לפחות מתחילה את העלייה איתן...
אז התקשרתי למדריכה, וחזרתי אליה, ואז הלכנו ביחד כמה בנות מאחורה-והיינו ממש מאחורה.. ברמה כזאת שכשעלינו הרחובות היו כמעט ריקים. היה ממש מוזר לראות אותם ככה
...
ואז הלכנו-הלכנו-הלכנו את כל רח' בצלאל וזה עד שהגענו לבמות, ושם ישבנו על הדשא (מאחורי הבמות) [גן מאיר-כל השמות של המקומות בפרסום נמצאו בעזרת גוגל מפות
] ונשנשנו קצת, ואז עלינו למעלה לרקוד ואז כשנגמרו ההופעות חזרנו למטה וכל הבנות (שבאו לריקודגלים-לא כזה הרבה
) הצטרפו אלינו ואז דיברנו מלא והצטלמנו קצת עד שגילינו ש-שוב, אנחנו בסוף...
אז התפצלנו לשתי קבוצות-אחת עלתה למעלה והלכה במסלול ה"רגיל", ואנחנו הלכנו דרך השביל להולכי רגל שנמשך מהדשא, דרך גינת משחקים, ודרך גן העצמאות [שגיליתי שיש שם דברים ממש יפים-יש שם מן "נהר" מלאכותי יפה כזה-וכל הכבוד לעיריית ירושליים!!], ואז הצטרפנו לכל שאר ההולכים ברח' אגרון. וזה היה נחמד ללכת בתוך הקבוצה הקטנה שלי-כשיש עוד אנשים מסביבנו, אבל לא ברמה של נדחסים
(אתם יודעים למה אני מתכוונת.. כמו שבדר"כ מרגישים בריקודגלים
)
ואז נ' המליצה לנו ללכת לראות מקום יפה-והוא באמת היה כזה! קצת מזרקות עם פסיפסים, וצמחים-וזה היה פשוט מקום יפה
- כמו שמישהי הגדירה את זה-יכול לשמש ממש כגן סאקר 2 (מי שמבין\ה מבין\ה *אהממישבענייןאהמ
*) לא מצאתי איפה בדיוק, אבל זה ליד "הבניין לחקר יהדות צפון-אפריקה", או משהו בסגנון..
ואז ירדנו לכיוון איפה שכולם היו, ופשוט נשרכנו קצת, ודיברנו, וצחקנו, ושרנו (טוב, היינו אחרי אוטו של נחמנים-איך אפשר שלא?
) עד שהגענו לכניסה לרובע-בדיוק כשאמרו שאי אפשר להיכנס יותר, ושננסה משער ציון.. אז החלטנו לוותר על הכניסה לרובע ופשוט היינו בפארק טדי (וראינו את המזרקה רוקדת! זה כ"כ מגניב!)
אז.. למרות שלא הגענו לכותל (למרות שממש רציתי
) עדיין-ממש נהניתי
וגיליתי מקומות חדשים בירושלים שלא ידעתי על קיומם, אז בכלל...
ו-זהו.. וואו, אני ממש![]()
כרגע...מי שהיו שם בטח יכולות עכשיו לזהות אותי.. אני מקווה שהן לא פעילות בפורום הזה
ה
?באמת, איך היה לכם? הצלחתם להגיע עד הכותל? נתקעתם ברובע? בכלל לא הצלחתם להגיע? הייתם במקום אחר