מי מסכים איתי? (מכתב לבנט..)aviadmrtz

הי אחי!
גם אני משתייך לציבור הדתי לאומי אליו אתה מנסה להשתייך..
אני מאוד מעריך אותך על פועלך ותרומתך לצביון היהודי של המדינה ובכלל על זה שיש מי שאומר את דעתנו בסוגיות קשות ומסובכות איתן מתמודדת המדינה.

יום ירושלים, השעה 3:30 בערך.
אמנם לא השתתפתי בסיור שערכת אבל מכיוון שהישיבה שלי ערכה סיור ועברנו באזור הר ציון, שמענו את השירה היפה הפורצת ועולה מגיא בן הינום והחלטנו כדי לשיר ולראות את ה"אח" בלייב.
אני חייב לציין שבדקה הראשונה שהיינו שם היה נפלא!
אבל כשעברתם לשיר את השיר "הכותל" ומנעד הצלילים עבר לטונים גבוהים מאוד, פשוט הפסקת לשיר ונתת לנערה עם החליל-צד לשיר.

אז, נפתלי בנט, עד מתי אתם פוסחים על שתי הסעיפים???

אליהו אומר את זה לעמ"י שמאמין בבעל, ומצד שני כלפי חוץ מראה שעובד ה'.. אמנם לא מדובר פה על עבודה זרה אבל, כיצד, תגיד לי אדוני שר הכלכלה, כיצד אני נער דתי לאומי גאה, אמור להסביר לחילוני ששומע דבר נרעש זה, שאני רוצה שלא יהיה שירת נשים בטקסי צה"ל וכו'??
מן הראוי לציין שאני וחברי הלכנו, בנוסף בדיוק הסתיים השיר ועלתה עוד גברת לשיר.. זה לא היה משהו חד פעמי.

כיצד אני אמור לעמוד מול הבושה הזאת?
התביישתי ואני מתבייש בשם כל אותם "דוסים", כן דוסים, יש כאלה, אמנם אתה לא מייצג אותם אבל הם בחרו בך.

מתבייש.
סליחה אם הדברים חריפים.

מסכיםנשוי שמח
וזה לא הדבר היחיד...
נוער בני עקיבא עולה!!!!חיילמשוררובודד

|מעודד בהתלהבות|

באמת לא בסדר! יישר כוח על המכתב!לולית10
מסכימה!!!shira cohen
ובאמת כמו שיעקב א. אמר: זה לא הדבר היחיד
✔✔✔✔✔✔ארק
איך עשית?? |מתפעל|גיברת פלסף.
חחח גם אני יכולה✅✅✅✅✅✅✔✔✔✔✔יצור הודי
עלה והצלח!!!!!!!! מוכן לחתום על זה גםנחשון מהרחברון

לדעתי אפשר להחתים על זה מתפקדים/בני ישיבות כשיהיה כמות הוא יתיחס אחרת

מסכים!!asaf300
מסכים מאוד, מקפיץ, כל הכבודישי .א.
עבר עריכה על ידי ישי איילי בתאריך ג' בסיון תשע"ד 13:35

כנס~מישי~

השורה הזו: "התביישתי ואני מתבייש בשם כל אותם "דוסים", כן דוסים, יש כאלה, אמנם אתה לא מייצג אותם אבל הם בחרו בך."- לטעמי לא לעניין וגם לא מוסיפה להבהרה (אם כבר היא רק תרחיק..).

ממש מסכימה!!!תללה...
מסכימה לגמרי...!!!!נשמה שלי!
רק לדעתיצריך להוריד את "סליחה אם הדברים חיפיםיצור הודי

מסכימה ממשגלידת לימון
ממש מסכימה!reut13
"ויסכימו בני ישראל לכל הדברים האלה"(יהוסכם,שם,שם)עבדו את ה'!!!!
מסכימה!! כתוב יפה!רנה בנה
מסכימה!מוריוש

למה בחרו בו בכלל?????????חושב

בחרנו בו כי הוא באמת הצליח לעשות פה משהו חדשחפרנית גאה=)

ולעלות מארבעה מנדטים שהיו קודם ל-12.

כי עכשיו במקום שר מדע יש לנו שר דתות, כלכלה, השר לענייני ותיקים, סגן שר החינוך, יו"ר ועדת הכספים ומחילה אם שכחתי מישו או משו...

בחרנו בו כי הוא עושה גם דברים שלפעמים אנחנו לא יודעים עליהם, וכדי שאם ח"ו המו"מ היה מתקדם היה מי שיעצור את זה.

גם בתוך הציבור הדת"ל יש גוונים וציבורים שונים. מסכימה לגמרי עם מה שנכתב אבל זאת לא סיבה לא לבחור בו. לתפקיד רב אל תבחרי במישהו ששומע שירת נשים, בתפקיד יו"ר מפלגה תבחרי במישהו שמסוגל לפעול ולשנות.

אין ספק שהוא מייצג את הציבור הדתי ולכן יש מקום להעיר ולהאיר על דברים כאלה אבל מכאן ועד לתהות על הבחירה שלו?! נראה לי קצת מוגזם. וחוצמיזה בוחרים במפלגה ולא רק ביו"ר המפלגה ואני בטוחה שהרב אלי בן דהן ,יוני שטבון, זבולון כלפה, ועוד כמה טובים שם לא שומעים שירת נשים. (ושאם אורית סטרוק ושולי מועלם היו גברים גם הם לא היו שומעות שירת נשים)

^^^ozd
.....מוריושאחרונה

אז א. אני לא בחרתי בו- כי אני עדיין לא בת 18.. וגם ההורים שלי לא- אז זה לא "בחרנו". 

ב. באמת יש אנשים טובים במפלגה- אבל הוא לא מייצג את רוב האנשים שבחרו בו. הוא עושה הרבה דברים שאנשים שבחרו בו לא היו בוחרים בו אם הם היו יודעים שככה הוא יעשה.

אני לא מתכחשת לזה שהוא עשה פה משהו חדש- אבל עדיין יש הרבה ביקורת.

נכון חלקית...baroukh
יש קטע כזה אצל אנשים לחפש את הדברים הרעים וקצת להדחיק את הטובים. נכון שאני מסכים שזה מאוד לא בסדר התנהגות כזאת של שר דתי שמייצג (בכנסת) את רוב הדתיים, אבל, יש דברים שהוא עשה שעוד לא הצליחו לפניו, יש לו מה להשתפר, אבל לפי דעתי זה טוב יחסית.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך