דחוף דחוף דחוףאנונימי (פותח)

דרושים/ות מתנדבים/ות באזור נתניה והשרון
ובאזור אילת.
כל מי שעדיין מחפש מקום שירות בכל מקום בארץ
ובפרט בני/בנות שירות מהאזורים הנ"ל נשמח שיצרו איתנו קשר

086288849
ובאתר האינטרנט שלנו שאפשר להירשם בו:http://www.bnot-hail.org
נשמח לשמוע ממכם בקרוב

"בנות חייל"

המלצה שלי כבת שירות בעם ישראל:רחלקה

לטובתכן האישית- לכו לש"ל באגודות ידועות וטובות (עמינדב, בת עמי והאגודה להתנדבות), עם ערכים יהודיים אמיתיים ולא נוצריים. כך תהיו במקום המתאים לכן ולא במקום לערביות ויהודיות שמעוניינות (בשוגג או במזיד, לא אני אחליט) לפגוע בעם היהודי וערכיו.

בנוסף ראו את השירשור הזה

וגם, כמו שאומרים- תמונה אחת שוה אלף מילים:

כותרת התמונה
(מתוך אתר בנות חייל- דוגמא למתנדבת)

חלק מהערכים של העם היהודי...אנונימי (פותח)

הוא ללכבד אדם ואשר הוא אשם

ואם ישראלית ערבייה או נוצריה רוצה להתנדב ולתת לח'ברה הישראלית בדרכים שונות צריך רק לברך על זה ולא להיתפס לגזענות מכיוון שמי שסבל את הסבל הגדול ביותר מגזענות הוא העם היהודי(בשואה).

אנחנו ב"בנות חייל" רוצים לקרב כל מתנדב ישראלי לחברה הישראלית.

*וכדרך אגב זה גם לא דרך התורה להתייחס לאנשים בצורה כזו כמו שאת מתייחסת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוא שאמרת- ח--ל--ק!!רחלקהאחרונה

בתורה כתוב: "לא תחנם". ז"א אסור לתת לגויים חן, (ויש אומרים- חניה, אסור לתת להם 'לחנות' בארץ) לכן אסור!!! לשלב אותם אצלנו במדינה!!

אז מה אם יש להם אזרחות ישראלית! זה לא אומר שהם באמת רוצים בטובת עם ישראל. (ע"ע התפרעויות ערביי  ישראל נגד הפעולה בעזה.) הם רוצים את רעתנו- במוצהר! הם תומכי טרור וטרוריסטים בעצמם!! (מי עזר לפיגועים לצאת לדרך בכל האינתיפאדות?)

אנחנו לא רוצים אותם כאן, ולא נעזור לשלב אותם כאן!!!

צר לי, אך את טועה ובגדול.
יש הבדל מהותי ועצום בין "ישראלי" לבין "יהודי". ישראלי= אדם בעל אזרחות ישראלית. יהודי= בן לעם היהודי. חלק מהישראלים רוצים את רעת היהודים. ולכן אנחנו, היהודים שמביננו, לא רוצים את להבקיע 'גול עצמי' וכתוצאה ישירה מכך לא רוצים את הערבים במחוזותינו.

ולא מדובר בגזענות, אלא בפיקוח נפש!!

אני חושבת שאני בסדר באיך שאני מתייחסת. בתקיפות מחד, ובאנושיות מאידך.

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך