כנסו..>>>ערפל..

חברה שלי דיברה איתי אתמול ואמרה לי שהיא ממש מרגישה מבוזבזת ושהיא כל החיים מסתובבת סביב עצמה,ולא עושה כלום חוץ מלימודים אוכל ושינה!! היא שיא המתוסכלת מיזה..

מה הייתם מציעים??

הצעתי לה ללכת להתנדב איפשהוא או לפתח תחביב.אז היא אמרה לי שאין לה תחביב מסויים שאפשר לפתח,שהיא לא כשרונית בציור,מוזיקה,וכאלו..וההתנדבות היחידה שהיא שומעת עליה זה עם נכים,וממש קשה לה איתם!! מה עושים??

תודה..

אני גם הרגשתי ככה ,בדיוק ככה.Look Smile

והאמת לפעמים עדיין מרגיש ככה.

מה שצריך זה לפעול ,כמו שאמרת לעשות דברים שאנחנו אוהבים !

אם תחביב או התנדבות.

תחביב בטוח שיש לחברה שלך! אם היא לא יודעת, את תגידי לה

התנדבות ב"ה לא חסר איפה להתנדב יש  לא מעט מקומות.

אפשר לתת ולתרום לא רק בהתנדבות ,אם זה בכיתה ,חברים משפחה סביבה ,בכל מקום .

אני ב"ה כשהתחלתי לפעול למען הסביבה גילתי הרבה דברים על עצמי,הרבה דברים שלא חשבתי בכלל שאני יכול לעשות.

תהיה שם לתת לה מילה טובה ולעזור לה

בהצלחה

דעתי- היא מחפשת"למה לקום בבוקר"..רנה בנה

אם אין לה רעיון להתנדבות מפעל או משהו כזה, זה יכול להיות סיבה קטנה בשבילה לקום בכל בוקר. כדי לעשות משהו מועיל, שהיא לא תהיה עוד סתם בן אדם...

אפשר בכל ערב לפני שהולכים לישון לחשוב על מטרה טובה למחר, בשבילה צריך לקום ולעשות(חוץ מזה שברגע שיש את האש הזאת. של הלחיות, כבר הכל נכנס יותר בקלות כיף, והכל נעשה גם יותר מהר..) זה יכול להיות, לחלק 5 חיוכים שלא היית נותנת סתם ככה. זה יכול להיות להשתפר בכיבוד הורים. זה יכול להיות לדבר עם חברה שצריכה אוזן קשבת, זה יכול להיות השתפרות בנתינה, או כל דבר אחר.

הלוואי ולא היה אף אחד ששלם עם זה שהוא קם כדי ללמוד, לאכול, לישון. הלוואי וכל אדם חלק מהסדר יום שלו היה בשביל העכשיו, ולא רק בשביל העתיד-המקצוע. ולהגיד"אבל אין לי זמן" זה לא תירוץ, איך זה יכול להיות שיש אדם שמרגיש שהוא עסוק, כשהסדר יום שלו זה לקום, ללמוד, לחזור הביתה, לאכול, לעשות שיעורי בית, ללמוד למבחן, לאכול, להתקלח, ללכת לישון. והוא עסוק כל היום, ויש מישהו אחר שקם בבוקר, הולך ללמוד, חוזר הביתה, אוכל, עושה ש"ב, יוצא להתנדבות, בדרך חזור רגע הולך לקנות משהו, חוזר לחבר ללמוד למבחן, חוזר הביתה, מסדר את החדר, מכין ארוחת ערב לאחים שלו, מתקלח, מכין פעולה לשבת, מקשט צ'ופרים, יוצא למועצת נוער, חוזר, אוכל, הולך לישון. מי שיש לו את האש של הלחיות, גם עושה הכל, גם מה שהוא לא אוהב לעשות יותר יעיל, מהיר, יותר בשמחה.

אין זמן-עושים זמן.

כתבת יפה ,תודה Look Smile
היא כבר בשביעית..אז סניף זה לא בדיוק הפיתרון!!ערפל..אחרונה

ובאמת יוצא לה לפעמים להתחרט שהיא לא נכנסה להדרכה..

יש לי חברה כזו.דרך חדשה
הגענו יחד למסקנה שהיא צריכה לחפש נקודות אור בדרך ולא לחפש דברים מפוצצים.
לפעמים אנחנו מחפשים משהו מפוצץ ולא מתייחסים לדברים הקטנים שעשינו, לחיוך שהעלנו לחברה או לאחות שעזרנו בשיעורי בית. זה דבר חשוב לא פחות, וזה לגמריי משהו שאפשר לעשות עם עצמך, והרבה. פשוט צריך להפסיק לזלזל באנשים שמסביבנו , שקרובין לנו, להפסיק להגיד שיש אחרים שיעשו את זה, כי אין, או שיש אבל אין מספיק, וחוץ מזה שיש אותה ואף אחד תא יצליח לעשות את זה כמו שהיא עושה.
צודקת .כתבת יפה Look Smile
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך