מעבר משירות צבאי לשירות לאומיאפרתומר

היי.. 

קוראים לי תומר. 

התגייסתי לשירות צבאי בתאריך ה-20.8.2013 להיות מדריכת שריון. שם הייתי חצי שנה ויצאתי(מאוד לא התחברתי לתפקיד ולבנות) התגלגלתי בהרבה בסיסים קורסים ותפקידים. אחרי כמעט 10 חודשים בצבא (הייתי המון בדיכאון ובכיתי המון ולא הסתדרתי) אני מבינה ששירות צבאי והמסגרת שלו לא מתאימה לי ואני מאוד מעוניינת לתרום בדרך אחרת. 

אני מעוניינת לעבור משירות צבאי לשירות לאומי. 

אני גם די יודעת מה אני רוצה (רכבתי על סוסים 8 שנים עד הגיוס בארץ ובחול- היה לי קריטריון לספורטאי מצטיין ובחרתי שלא לממש אותו.. מכאן שאני רוצה לעשות שירות לאומי בחווה עם רכיבה טיפולית זה תחום שאני מאוד מבינה בו ואולי סוף סוף אצליח לתרום מעצמי באמת. וגם קראתי באתר של שירות לאומי שבאמת יש אופציה כזו.)

עכשיו, במה כרוך המעבר מהם השלבים שאני צריכה לעבור ולעשות כדי שאצליח? (מתוכננת לי פגישה אצל קבן בשבוע הקרוב, אני לא מחפשת ישחררו על נפשי או לא יודעת,אלא באמת כי אני לא מתאימה ומהסיפור שלי (שחסכתי מכם) זה די ברור. 

תודה רבה למגיבים. יום טוב. 

האמת שממש אין לי מושג. מצטערת. בהצלחה.~מישי~

שמרת על קשר עם המדריכות שריון?[-]

אאלט, ב2012 התגייסה מישהי להיות מדריכת שריון ועברה מסלול דומה לשלך. לעניות דעתי, היא הצליחה לעבור מהשירות הצבאי לשירות הלאומי. אם שמרת על קשר עם מדריכות שריון שהיו שם לפנייך, אולי הם יוכלו להפנות אותך אליה.

אני לא מכירה את הנושא אבל..ענבל
בס"ד

אני חושבת שאת יכולה לעשות ש"ל בדיוק כמו כל אחת אחרת..

פני לאגודות..
אולי את יכולה עדיין להצהיר? או שאפשר רק לפני גיוס?טרול
אפשר רק לפניענבלאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך