מצרכים :
1 חבילת פסטה קרניים אסם
4 תפוחי אדמה
6 ביצים
אופן ההכנה
מבשלים פסטה כרגיל מסננים את המים ומכינים רוטב ממים רסק אבקת מרק עוף פלפל שחור וקמח ומקררים
בינתיים מכינים מהתפוחי אדמה פירה מקציפים את הביצים עם מטרפה ומוסיפים לפירה ומערבבים היטב עד שנהיה תערובת אחידה ומערבבים עם הפסטה היטב עושים תיקוני תבלינים שכמובן מתבלים הכל . (הרוטב פסטה ותפוחי אדמה (תפוחי אדמה לוקחים הרבה מלח אז תתטעמו ותתקנו תיבול לפי הצורך) ) שמים בתנית חד"פ גדולה ושופכים את הרוטב מעל ומאחדים לתנור 40 דקות כל 20 דקות להפוך צד על 180 מעלות. בתיאבון !
כמו פשטידה רק מיוחד יותר ד"א טיפ לשמן את התבנית ולפזר פירורי לחם ככה לא נדבק !
)
)
