איך הולכת לקרות החטיפה הבאה....!בבושקה!

אני רואה פה דיונים הזויים על אם כן ניסע בטרמפים לא ניסע... נקודתית ברור שממשיכים לנסוע כרגיל!! אין מצב שנכנע לטרור הערבי, ונשנה את שגרת החיים שלנו בגלל הימח שמם האלה?  ברור שצריך להיזהר. אבל הדיבור וכיוון הפעולה, צריך להיות הרבה יותר בכיוון שהמציאות הביטחונית תאפשר נסיעה בטרמפים!  ובכללי חיים בטוחים ונורמליים אחרי הכל אין לנו ארץ אחרת.. המציאות הלא נורמלית זה שעכשיו נתחיל לפחד.. זו הארץ שלנו. אם הממשלה לא תעשה הכל כדי לוודא שהמחבלים באשר הם יכאב להם מספיק שהם יבינו שלא נוגעים ביהודים! עם מחבלים לא עושים הסכמי שלום גם אם הם מחבלים בחליפות. אם הממשלה לא תפעל בצורה כזאת ותמשיך בנסיונות העילגים שלה לקדם הסכם שלום עם אבו מאזן (שאין הבדל בינו לבין המחבלים האלה שחטפו, אבו מאזן פשוט מחבל עם חליפה) אנחנו מוזמנים לחכות לחטיפה הבאה...! חייבים להבין שאנחנו במלחמה. בואו נצא בקריאה לממשלה מספיק עם הכניעות הזאת מול אבו מאזן  אין דיבור עם מחבלים, ביבי- אתה מאשים את אבו מאזן בחטיפה הזאת?? כמו שאתה לא מוכן לעשות משא ומתן עם החוטפים אל תעשה משא ומתן עם אבו מאזן. ראינו מה הביא עלינו ההסכם שלום עם ארגוני טרור האחרון (אוסלו) יותר מידי ארונות מתים.. ביבי-אין לנו ילדים לבזבז על הניסיונות שלך בבקשה לא על חשבוננו.

אשכרה.. אם ה' נרצה שנמות זה יקרה באלף דרכים אחרותעומר-מנחם

אז בוא ניכנס למדורה ונישרף?!! מזה הטענה הזו?נועוש=]]!!
חח מה שאמרת זה כבר התאבדות זה משו אחר.. ובהצלחהעומר-מנחם

ומי שמתאבד אין לו חלק לעולם הבא...אחווש770
ונשמרתם לנפשותיכם מאוד...חפרנית גאה=)

קודם כל ברור לכולנו לפני הכל שנסיעה בטרמפים היא מסוכנת!!! אין מה להתווכח על זה.

אם אנשים רגילים לנסוע בטרמפים גם ככה אין שום סיבה שיפסיקו אבל ברור שצריך להיזהר זהירות כפולה ומכופלת

בשורות טובות בעז"ה!!

הנקודה כאן זה לא הטרמפים!!!!בבושקה!

הנקודה כאן זה לא הטרמפים אלא מה גרם לאסון הזה. נכון שבין השאר זה חוסר זהירות, אבל כדי למנוע את הפעם הבאה לא מספיק רק להיזהר יותר בטרמפים. הבעיה כאן היא הרבה יותר שורשית, המדינה שלנו מנהלת משא ומתן עקבי עם ראש הראשות הפלסטינית- אבו מאזן, משחררת מחבלים, מקפיאה את הבניה ומול המחבל הקטן שנשלח וממומן ע"י אותו אבו מאזן- מנסה לשחק אותה גיבורה ולא נכנעת לטרור. זה בלתי מתקבל על הדעת, או שנכנעים או שנלחמים. ואני חושבת שעם כל הכבוד למשא ומתן זאת אשליה מגוחכת, בפועל מתנהלת פה מלחמה! רק שהמנהיגים שלנו פוחדים להכיר בזה. אבל שורה תחתונה אנשים ממשיכים להיפגע ואם זה ימשיך ככה אז ניפגש בכותל עוד לא יודעת כמה זמן לעוד עצרת תפילה מרוממת ומרגשת... יאללה צריך עם התפילות, לפעול. שזהו!! זה לא יקרה יותר הבעיה היא לא הטרמפים, הבעיה היא ההתנהלות הלא עקבית של המדינה מול הטרור, או שנלחמים או שנכנעים אי אפשר להחזיק את החבל בשתי הקצוות הוא קצר, קצר מאוד. ואנחנו עוד שנייה נחנקים בתוכו.

טרמפים-This is dangerousחמשושית5
עבר עריכה על ידי חמשושית5 בתאריך י"ח בסיון תשע"ד 20:37

וזה אפילו לא קשור רק לערבים..

לא יצא לי ב"ה בחיי לקחת טרמפים..

^^ ממש מזדהה עם חפרנית גאה. ממשיכים לקחת אבלנועוש=]]!!

חבר'ה בזהירות ! הנה קרה מקרה ולא סתם, זה מראה לנו שצריך להיזהר ..

למה שיהיה עוד חטיפה?? אתם חיים בסרט!!!אחווש770
מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא מטפלים בבעיה...רפסודה
כמובן שאנחנו מתפללים שה' ירחם עלינו,בבושקה!

והחטופים יחזרו הביתה בשלום! במהרה! ולא תיהיה עוד שום חטיפה!! אבל לי יש בעיה, באיזה זכות ה' ירחם עלינו? הרי מן המציאות ההגיונית יכול להיות כאן ח"ו עוד המון חטיפות (בלי קשר לטרמפים!!!), אנחנו לא הולכים בדרכיו והממשלה מבולבלת לגמרי, רגע נכנעת ורגע נלחמת, ה' לא מקבל בלבולים, הוא רוצה אותנו לגמרי איתו! לגמרי עם התורה! לגמרי בדרכיו! ואם לא נשנה את זה, ולא נפעל כלום, ובעיקר- לא נכניס לעצמינו את זה לראש-המצב לא השתנה ואנחנו יכולים חס וחלילה לחכות למקרה הבא (ולאו דוקא חטיפות זה יכול להיות בכל הִכנעוּת (משא ומתן) אחרת..) ורק ברחמיו המרובים הוא יציל אותנו, אבל אנחנו חיבים לפעול, חיבים לשנות, אי אפשר לשבת בשקט! יגעת ולא מצאת-אל תאמין! כנראה לא מספיק יגעת! ובעז"ה, אני מתפללת שלמרות שלא יגענו-נמצא, ה' יצילנו!

^^^^^^^^ כל מילה בסלע.נועוש=]]!!אחרונה
ברור שממשיכים לקחת טרמפים!! רק צריך יותר להזהר....ארק
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך