תאיר ראדה ז״ל ״אשמה״ בכך שנרצחה! זה עונשה של תלמידה בת 13.5 שמבריזה משיעור תיאטרון. הברזת? עישנת סיגריה בשירותים? תלמידה רעה! אל תבכי שזה נגמר בשיסוף גרון!
רס״ר ניסים טולדנו הי״ד ״אשם״ בכך שנחטף ונרצח! מה אתה מסתובב ברחוב ב4 בבוקר? ואל תתרץ לי שקמת מוקדם כדי להגיע לבסיס שבו שירתת את מדינתך. אתה אשם שהסתובבת בלוד בחושך. חסר אחריות!
סמל ואדים נורזיץ׳ וסמ״ר יוסי אברהמי הי״ד ״אשמים״ בלינץ׳ שבוצע בהם ברמאללה! טעיתם בדרך? בעיה שלכם! למה נסעתם בלי ״וויז״? ואל תתרצו לי שהוא עוד לא הומצא! מי שלא יודע לנהוג מגיע לו שגופתו תיזרק מהחלון ותרוטש ע״י עוברים ושבים.
הילד אופיר רחום הי״ד ״אשם״ בכך שנרצח! מה אתה מתחיל עם בחורות ב-ICQ? יא שובב! חשבת שתפגוש את סאלי, עולה חדשה, אבל הופתעת ע״י ערביה נוצריה? מגיע לך שאתה תמים!
החייל עדן אטיאס הי״ד ״אשם״ בכך שנרצח! מה אתה נרדם באוטובוס? אם לא היית מספיק להתעורר בזמן ומפספס את התחנה שלך? אל תבכה שזה נגמר בדקירות בכל הגוף.
נחשון וקסמן עלה על טרמפ ביהוד ונרצח. אבי סספורטס עלה על טרמפ בצומת אשקלון ונרצח. אילן סעדון עלה לטרמפ בצומת ראם ונרצח. שרון אדרי עלה על טרמפ בצומת רמלה/לוד ונרצח.
אהה רגע... יהוד, אשקלון, לוד, אלה לא התנחלויות? מוזר! אז איך יכול להיות שהם נחטפו?
אם השכנים שלנו היו יכולים הם היו נכנסים לבתים היפים במדינת תל אביב, של אותם חלאות שהאשימו את הילדים הטהורים האלה בחטיפתם הם, שולפים אותם מספות העור שלהם בעיצומו של עוד משחק מונדיאל על מסך ה8000 אינצ׳ שלהם כשביד אחת כוס של ״שאטו שאבל״ וביד השניה אייפון 9 וחוטפים/שוחטים גם אותם! כולנו מטרה למלחמת הג׳יהאד! תל אביבים, אשקלונים, מתנחלים, ילדים וזקנים. להאשים את הקורבן בכך שעלה על טרמפ? באמת? תתביישו לכם...Ij
קצת ארוך אבל שווה קריאהגרעין אליה :)
יישר כח!!בבושקה!
הגיע הזמן שאנשים יבינו מה קורה פה!! ההאשמה היא מזעזעת!!
חזק!! באמת יפה..ראבק!!!
יפה.. רק שתאיר ראדה לא ממש קשור..ענבלאחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים