מעלים תמונה, ובכותרת רושמים מה/ איפה צולם.
אפשר להוסיף דברים יפים שלמדתם/ שראיתם על עמי בימים האחרונים.
נראה אתכם!!
להבה=)כל הכבודדדד!!!
ממש ![]()
שהקבוצה שלנו נתקעה איתה, וגם לא התחלנו בזמן וכו'.
בקיצור: היה צריך להגיש היום, ופחות או יותר התחלנו ביום שני.
וזו עבודה ע-נ-ק-י-ת. הזו של אזרחות, למי שעשה.
אז עכשיו ישבנו בלחץ לגמור אותה, ובשעה האחרונה מלא בנות הצטרפו ופשוט עזרו לנו לגמור את כל החירטוטיאדה וכו' 
אה, זה ממש מצחיק!!:
אני מתכוונת למה שהולך מ 16:48 והלאה
רק זהירות-יש קטעים שהם די גסים בהם, אז..
מעניין איך אפילו הם נעשים ימניים לעומתה ![]()
להבה=)הייתי היום בכיתה א', וראיתי שהבנות שלומדות שם עשו קיר שכתוב באמצע את שמות החטופים
ואז "אני מקבלת על עצמי בלי נדר..." ומסביב פתקים עם הקבלות שלהן, תמונות של החטופים, פסוק מתאים וכו'...
איזה חמודות!
ופתאום רואים פול אנשים באמצע תחנה מרכזית עומדים ואומרים תהילים. עם ישראל ![]()
חשבתי על זה, ובאמת זה ממש זכות שאנחנו יהודים.
האחדות הגדולה, תחושת הערבות האדירה שאין-פשוט-אין בכל עם אחר על פני האדמה. כל אחד מרגיש כאילו זה אח שלו ועושה הכל כדי לעזור ולעודד.
היכולת להשפיע על המצב ממקומנו אנו, להתמודד עם חוסר הוודאות- כיהודיה אני יכולה, גם אם אני לא רמטכ"ל, לעזור באופן ממש עוצמתי לשחרורם של החטופים. יש לי מה לעשות, אני לא יושבת בבית ואוכלת את הלב. זה אדיר- אתה מתפלל, אומר תהילים, וממש מסייע לכל המבצע!
הצבא האדיר הזה, החיילים שכולם כאחד נרתמים ומסכנים את חייהם ממש כאילו הנערים הם מכרים אישיים שלהם. העוצמה האדירה שיש בצבא הזה, העוצמה שהופכת אותו פשוט לצבא מנצח. "תנו לצה"ל לנצח"
כל המתיישבים ותושבי שאר חלקי הארץ שמפנקים בלי סוף את החיילים, שמעודדים ומשקיעים.
המשפחות החזקות, שבמקום להיות שבורות ולהזדקק לעידוד, הן עצמן מעודדות את כלל העם ודוחפות לגישה של מאבק ולא לעשיית מחוות לא נכונות להצלת בניהן.
על זה נאמר- "עם אחד, לב אחד"
עוד דבר חשוב--
כולם מחר מקבלים שבת 10 דקות מוקדם יותר, ומתפללים בהדלקה לחזרתם של השבויים! (בהוראת כמה רבנים, ביניהם הרב שמואל אליהו)
ממש כל הכבוד לכל אחד ואחד שנרתם ומקבל על עצמו להיות טוב וצדיק יותר עכשיו. 
Look Smile
"ומי כעמך ישראל גוי אחד בארץ..."
להבה=)*הלכנו אתמול כל השבט למרכז המחרי עם ספר תהילים חולק ושלטים ופשוט ישבנו וקראנו תהילים...קצת אנשים הצטרפו
*עשינו בסניף גם הפרשת חלה וחלות לחיילים..
*אני ואחים שלי הלכנו לחלק לחיילים שלוקים
*אמרתי הרבה פרקי תהילים ולמדתי-לשחרורם
רק בשורות טובות!!!
והסתובבנו בלב העיר.
היה מרגש כ"כ!! כמה עמ"י מצא לתוכן! לה'! לתורה! רוצה כ"כ טובב וישועה בקרוב!!
מישהי אחת מתוקה- אמרה לנו "מצדי ללכת לשכם או לעזה רק שיחזרו כבר הבייתה יעשה הכל למענם!!
אנשים באו ובבקשו כמה מעצמם. לקחו לבנות שלהן לשכנות. גברים לקחו לנשותיהם. אמרו שהתפללו. שיכניסו שבת.
כולי צמרמורות והתרגשות ענקיתת מי מה שהלך פה!!!
איזה עם יש לה'!!! באיזה עם זכיתי להיות חלק ממנו!!!ב"ה!!

החברה ממקו"ח שעומדים ומחלקים וורדים.
השבט שלי שמכין פיתות לחיילים עד שהמפקד מגרש אותם.
היישוב שלי שמתגייב כ"כ בשביל אחרים.ועוד.
רייצ'ל=)
טובי =][=בעזהי"ת
וורד עם מכתב 'למשפחת נוף איילון', 'ממשפחת בית אל'.
זה ממש יפה
איזה יישוב חמודי יש לנוווו. כפרעלינווו!!!
אל תגידו שאנחנו לא מקסימים 
שכולם יבואו. זה בבוקר נראה לי.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים