מתלבטתתומראפרת

שלוםםם... אני מעוניינת להתחחיל שירות לאומי בשנה הבאה. רציתי לדעת כמה דברים.

1. איך יודעים לאיזו עמותה לפנות? יש הבדלים מהותיים בניהן?. 

2. עכשיו זו התקופה שיש לכולם ראיונות? ותקנים מתפנים? זאת אומרת, מתי מתחילה שנה בעצם?

תשובות לשאלותאולפניסטית גאה

אין כל כך הבדל בין העמותת פשוט לכל עמותה יש תקנים אחרים באזורים אחרים בארץ.

השנה מתחילה ב1/9 בעיקרון את מתקשרת לרכזת של המקום בו את רוצה לשרת וקובעת איתה רעיון מתי שנוח לה ולך יש הרבה תקנים שכבר תפוסים אני יודעת שבגרעין בחיפה ובעוד כמה מקומות יש תקנים פתוחים עדיין בהצלחה

יש עמותות שיש הבדלים..ענבל
בס"ד

קודם כל שילת ושל הן עמותות שבמקורן הן לחילונים ושילת ושל הן האגפים הדתיים בתוך עמותה חילונית.
הם לרוב פחות מקפידים על איך תלכי אחרי התקן וכו'.
(שילת מקפידים יותר לענ"ד).

אגודות דתיות יש לך את האגודה להתנדבות שהיא הכי גדולה ויש בה את הכי הרבה מספר תקנים מכל הסוגים. אליהם כדאי לפנות כי יש יותר סיכוי למצוא בגלל המספר...
עמינדב יותר קטנים, נחשבים לדוסים יותר ולאחר התקן צריך ללכת לפי החוקים בדרך כלל למרות שזה מאוד תלוי ברכזת. התקנים שלהם הם בעיקר חינוך ורווחה, מעט משרדי.. (אני סגרתי שם משרדי אבל בעיקרון לא היה להם להציע לי, הגעתי לזה במקרה).
בת עמי זאת האגודה הכי קטנה, הם מחזיקים דווקא די הרבה משרדי ואצליהם מבחינה דתית זה תלוי מאוד ברכזת. התקנים במשרד הבטחון הם שלהם..

בעיקרון כדי להיכנס לכל האתרים ולחפש תקנים שמענינים אותך. אני יודעת שרוב התקנים נסגרו אבל תמיד נשארים כאלה שלא.
באתר של עמינדב יש רשימה של התקנים הפנויים, אם את נכנסת לחיפוש לשנת התשעה אז התוצאות יהיו רק תקנים שלא נסגרו.
בשאר האתרים אני לא יודעת.
כשמצאת תקן שמוצא חן בעינייך את מתקשרת לרכזת שמספרה מופיע לךושואלת אותה אם התקן פנוי ומתי אפשר לבוא.

בעיקרון עכשיו נגמרה תקופת הראיונות, אבל בנות שלא סגרו ותקנים שלא נסגרו עדיין מחפשים זה את זה, אז זה סבבה.
השנה מתחילה בראשון לספטמבר ובעיקרון גם תוך כדי השנה עוד אפשר לחפש ולסגור אבל עדיף למצוא לפני..

ב"הצלחה!!
מוזמנת לשאול עוד ולהיעזר
^^^^ הוספה קטנה,עץ על מים

לגבי האתר של האגודה להתנדבות, לא תמיד מה שכתוב באתר מעודכן לפי מה שראיתי.

תבררי עם רכזות...

איזה כיוונים את מחפשת?אשכולית
יש גם את עירית ירושליםשירות לאומי

עמותה קטנה וחמודה שעובדת רק בעיר ירושלים.

יש תקנים של רווחה, חינוך מיוחד, משרדי ועוד....

נשארו מעט תקנים.

תתקשרי אליהם ויעזרו לך.

02.6296916

בהצלחה!

תקנים מגוונים בכל התחומיםע מ י נ ד ב
עבר עריכה על ידי רחלקה בתאריך ח' בכסלו תשע"ה 18:32

היי אפרת,
השנה מתחילה ב1 לספטמבר (תלוי איפה את הולכת לשרת, ישנם מוסדות שמתחילים טיפה יותר מוקדם כי ישנה הכנה לקראת השירות).
בכל מקרה, יש עוד הרבה תקנים פנויים בעמינדב שיכולים לעניין אותך!
נשמח לעזור לך:

סיגל 052-6318100 sigal.loe@gmail.com

והמוקד תמיד עומד לשירותך: 1-800-200-221

בהצלחה

תודה רבה על התגובותתומראפרת

אני חילונית לחלוטין, קיבוצניקית מהצפון. מה זאת אומרת מה שדורשים אחרי התקן?.. 

מחפשת משהו עם בעלי חיים. רכבתי על סוסים לפני הצבא, היה לי קריטריון לספורטאי מצטיין והחלטתי לותר עליו כדי להתגייס ולעשות שירות צבאי משמעותי. לא חשוב שזה לא כלכך הלך אשמח את המשך השירות לעשות במסגרת אזרחית ולתרום כמה שרק אפשר ואני חושבת שבאורווה עם רכביה טיפולית אעשה את זה בצורה המקסימלית.

אממ לחילונים יש אגודות ואגפים משלהם..ענבלאחרונה
בס"ד

עמותת שלומית
עמותת של
לאגודה יש אגף חילוני
גם לבת עמי אם אני זוכרת נכון
עמינדב אני לא יודעת.

מחילונים אני לא יודעת מה דורשים, אני חושבת שדורשים רק לגבי מקום השירות לבוש מכובד וכדומה, אבל זה פחות התחום שלי

יש שירות ברכיבה טיפולית.
חפשי באתרים של האגודות שמציעות לחילונים.
אצל הדתיים לרוב דורשים לבוש צנוע, דורשים שמירת שבת וכשרות אני מניחה..
בקיצור תבדקי בחילונים.
ב"הצלחה!!
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך