יש דבר כזה ערבי טוב....????
(התווכחתי עם חברות שלי
.. הם אמרו שערבי שרוצה לעזור-זה הכי מסוכן..)
יש דבר כזה ערבי טוב....????
(התווכחתי עם חברות שלי
.. הם אמרו שערבי שרוצה לעזור-זה הכי מסוכן..)
אם יש ערבים שהתגיירו... אז כנראה שהם לא כאלה רעים
(אני מתכוונת לגרי צדק)
reut13ושניה לפני הגיור- הוא רע?
אין לי שום בעייה איתו.
האם גוי בתהליכי גיור יכול להיות בארץ?
נראה לי שכן,אבל זה שאלה.
בכל מקרה גר הוא יהודי לכל דבר ועניין
אין לך יובל, אין מעמד כזה.
והיא הייתה נחמדה לאללה!
איפה אתם גרים בעזה?
מי את חושבת בנה את הכל? ערבים!
זה לא אומר שהם טובים בהכרח, אבל יש להם תועלת כל שהיא
צריך רק לדעת את המקום שלהם, ואת מה שמגיע להם (לפעמים מגיע להם קבר, ולפעמים מגיע להם להיות פועלי בנין)
צריך לדעת להבדיל בין ערבים שהם בני אדם, לערבים שהם חיות אדם ולהתייחס אליהם בהתאם...
|אחרי בוקר של טלפונים עם ערבים|
ערבי ששומר 7 מצוות בני נוח (לדוגמא מוסלמי לא נכלל בזה) ולא גר בגבולת הארץ המובטחת.
הריבוע וההכללה בתשובה לשאלה הזאת הם הרבה פעמים מקור הבעיה לנישואים ח"ו לערבי.
נגיד שאנחנו חושבים שערבים הם טובים, אז אין בעיה שנתחתן איתם- כי הם ממש בסדר! וחמודים! ופסדר יש גם מחבלים וטרוריסטים. אבל תכלס' הם סבבה והם כמו כל אדם אחר.
אז עכשיו את בטח חושבת 'וואלה, יש משו במה שהיא אומרת, אבל אני פסדר "לי זה לא יקרה" אני יודעת שערבים הם רעים'.
אז נשמה, לא.
דווקא במצב כזה את מכניסה את עצמך לסיכון גבוה מאוד, שאת אפילו לא מודעת אליו אז זה עוד יותר מסוכן.
אז נגיד שאנחנו חושבים שערבים הם רעים, מכשפות, אלימים, דוחים, מסריחים, מסכנים, עניים, לא מכבדים את האישה וכו'..
אז אולי יום אחד, סתם את יושבת נגיד עם הסטודנטים שאת לומדת איתם, ואז את וחברה שלך באות לסוע הביתה, פספסתן את האוטובוס, אין מוניות, אין לכן איפה להשאר, קיצר, אוצ'.
ואז יוסוף, זה שיושב בשולחן לפנייך בכיתה, הוא גר בירושלים, דווקא די נחמד, לא מסתובב עם רעלה או משו, הוא בין התלמידים המשקיעים והמצליחים, הוא בכלל לא נראה ערבי, אולי סתם זה על שם קרוב משפחה, מציע לכן שהוא יקפיץ אתכן עשר דק' נסיעה למקום שממנו אתן יכולה לתפוס אוטובוס.
אין לך אפשרות אחרת. אז בסדר, אתן גם 2..
ואז בדרך הוא מציע לכן מסטיק. רגיל, כתב בעברית, הכשר, כמו שאת קונה.
וכשאתן יורדות הוא מבקש את המספר פלא' של אחת מכן, ומבקש שתעדכנו אותו כשאתן עולות על אוטובוס, כי הוא דואג.
אז נתת לו את המס' ועדכנת כשעליתן. ולא אל תדאגו, הוא לא חיכה בתחנה שירדתן עם סכין, והוא לא ביקש מהנהג- חבר שלו שלא יעצור לכן. כלום. הכל סבבה. נשכח.
ואז יומיים אחרי הוא שולח לך הודעה:
"חשבתי שתאהבי את זה
" ואיזה בדיחה ממש מצחיקה שיורדת על חנין זועבי.
טוב, קצת מוזר, אבל וואלה מצחיק! אז את סתם עונה לו"חח חמוד" בלי סמיילים בלי כלום..
ואז גם בימים אחרי הוא שולח כל מיני הודעות ותמונות מצחיקות, אז את עונה קצת יבש, כי הוא ערבי! הוא "רע". אבל כאן מתחילה הבעיה, כי הוא ערבי נכון?! אז הוא אמור להיות רע!!! אבל הוא לא באמת רע..
אז כשיומים אחרי זה בהפסקה הוא שואל אם את רוצה סתם לצאת לסיבוב את יוצאת, וזה ממשיך וממשיך..
אבל את כל הזמן בתפיסה של" ערבים הם רעים. אז הוא לא כמו בסיפורים על הערבים הרעים ששמענו מהמורות בתיכון, והוא לא נמצא בהפגנות, והוא לא זורק אבנים, והוא גם יורד על זועבי, ובקיצור, 'הוא לא כמו כולם'"
אז גם כשהו מציע לך נישואין, זה לא ממש מפחיד או מרתיע, כי הוא לא כמו הערבים! ערבים הם רעים!!!!!!!!.
נראה אותך אותך אומרת ' הוא לא כמו כולם' כשהוא מרביץ, מרעיב, מעביד, מנתק אותך מהעולם, מאיים על הורים שלך כשאת מצליחה לברוח, וכל הזמן מזכיר לך שאת "יהוד", ואויבת, ועל כל חיסול של צה"ל, את חוטפת חיסול כפול, או יותר גרוע, זה הילדים שלכם. כשהם מול העיניים שלך ואת לא יכולה לעשות כלום.
אז אולי יש ערבים "בסדר". אבל אסור לשכוח שהם אויבים.
אבל אם ערבים טובים הם רעים, אז מה את רוצה שערבים יהיו??
שאיך יהיה היחס שלהם ליהודים??
(הגבתי ל רנה בנה)
ותודה לכל מי שהגיב
כן, כגרי צדק.
בהבנה שזה המקום שלנו שקיבלנו ביושר, והם צריכים להיות כפופים לנו.
הם לא גם טובים וגם רעים. אולי הם אחלה בני אדם. אבל הם משתייכים לעם שמתנכל לנו, מתעלל בנו, נלחם בנו. הם אויבים לכל דבר. אז אנחנו נתרחק מהם!
אם הם באמת היו מתיחסים אלינו איך שתארתי, אולי היה מקום יותר לכבד ולקבל אותם. אבל הם נלחמים בנו, ומצהירים שהם במטרה להכחיד אותנו ולנצח אותנו. אז אנחנו נזהר ונתרחק.
|לא מנסה לתקוף|
בסיעתא דשמיא
שבוע טוב!
לדעתי, כולנו יודעות ומבינות שהמגמה של הערבים זה להוריד אותנו ולגרום לנו להיות אפס. כל ערבי באשר הוא. בשבועות האחרונים אנחנו רק רואים כמה זה גובר ועולה השנאה הזו כלפינו. אם זה החטיפה הנוראית ככ שאי אפשר לתאר את קני המידה של הצער והכאב שהיא גורמת ואם זה הבקבוק תבערה שנזרק לפניי שבועיים ואם זה האבנים שנזרקו על ילדה בת שנתיים ואם זה הניסיון חדירה לכוכב יעקב ואם זה הטילים שלא מפסיקים לירות על יישובי עוטף עזה בתקופה האחרונה ואם זה אלפיים דברים שלא מפסיקים מאז היותנו כמדינה על הארץ וכל זה אחרי כמה הבטחות של שלום אוסלו, נתינת גוש קטיף. כמה אנחנו נותנים ומוותרים בשביל שיהיה שלום ובסוף אנחנו מקבלים את הזבל הכי מסריח בהתגלמותו!! כשזה דברים שאם נשווה בלהבדיל אלף אלפי הבדלות לתינוק יהודי שלומד תורה בבטן אימו הם לומדים רצח מינקות מגיל אפס!! עכשיו אפשר להגיד שיש ערבי טוב??!! עכשיו כשאת רואה שיש עם שלם שמנסה להוריד אותך בכל הכוח ובכל דרך אפשרית את מוצאת בו צד טוב?? אני לא הצלחתי.ולא חושבת שאפשר.
את אחלטת שאותו בחור ערבי התקשר לנהג אוטובוס-חבר שלו ואמר לו לא לעצור בתחנה...
ישר כוח על התיאור...צריך להעביר א זה...
ברור שיש ערבים טובים שלא רוצים להרוג אותנו...
אבל, קיימת בעיה שאנחנו לא יכולים לדעת מי בעדנו ומי נגדנו....
ולכן אנחנו צריכים לאהוב ולכבד את הערבים אבל רחוק ממנו!!!
(כל עוד הם לא בא"י ולא מסכנים את בטחוננו לא צריך להיות לנו בעיה איתם!)
הוא באמת היה 'בסדר'
ערבים טובים או ערבים רעים?!
בכל אופן אני חושבת שאפשר לחשוב שיש ערבים נורמלים ולדעת שלמרות זאת אסור להיכנס לקשר איתם..
הגיוני שהם אחלה אנשים, נחמדים והכל.. אבל אנחנו נתרחק מהם כי הם אויבים!! לא משנה כמה הוא התור בנאדם נחמד.
היום מגדירים ערבי טוב בתור אחד שלא רוצח.
יהודי טוב מגדירים לעומת זאת בתור יהודי ששומר מצוות ועוזר וכו' וכו'..
שימו לב להבדל.
כרגע, רוב הערבים תומכים ברצח, בחטיפות, בהשפלות ואונס.
רובם.
אני לא אומרת כולם כדי שלא יקפצו.
אבל ערבים זו הכללה, ואנחנו מכלילים.
לפי הכללה זו, שרובם (והולכים לפי הרוב)
נגד יהודים- אז אנחנו מכלילים ואומרים כולם.
כולם רעים.
אני גרה עם ערבים, מעולם לא ראיתי ערבי טוב.
(וישי, ערבים בנו הכל כי יהודים לא רוצים לעבוד בעבודה כזו,
ואל שעובדים לא זולים כמו הערבים)
ערבי שהוא לא טרוריסט ולא רוצה להרוג את כולנו, הוא ממש יכול להיות טוב, הוא בנאדם,
מי שחושב שכל הערבים הם רעים, וצריך להעיף את כולם, חושב בדיוק כמו הערבים!
בסיעתא דשמיא!!
לא חושבת שהיום מגדירים יהודי שומר תורה ומצוות שהא רק הטוב.מי שאומר על החילונים שהם לא טובים טועה ממש!!
ואני באמת מנסה להבין ולא מצליחה!!איך אפשר לומר על ערבי שהוא טוב איך אתן מסוגלות??
ועוד אחרי שאתן רואות את המעשה המזעזע הזה ואת מה שגילו היום!!באמת לא מבינה.
יש את המסריחים ויש את אלו שלא
אלו המסריחים הם מנובלים-בהמות הם לא בנ"א זה מה שבטוח!
אנחנו לא יכולים לשפוט את כל הערבים על זה..נכון,אלה שעשו את זה מגיע להם בהחלט להיענש.אבל יש גם ערבים טובים.אחרי הכל הם בני אדם.אלה שרצחו אותם-אי אפשר להתחיל לתאר את מה שמגיע להם.אין שום הצדקה למה שהם עשו ובחיים לא תהיה!מגיע להם לסבול על מה שהם עשו!הם צריכים להבין שאנחנו-בתור מדינה ובתור אחים כאד-בחיים לא נקבל דבר כזה ונמשיך כרגיל!כי לקחת שלושה ילדים תמימים ולהפוך אותם לקורבנות מלחמה-זה דבר שאנחנו לא יכולים להרשות שיקרה!אמן שיסבלו ויבינו שעל דבר כזה-לא נעבור בשתיקה!
גם אם אחד מהם לא עשה לנו משהו ספציפי והוא אישית לא שונא ישראל, זה לא משנה מ2 סיבות:
קודם כל, כמו שהמחבלים רוצחים לנו אנשים וילדים גם בלי שהם עשו משהו לערבים או הכריזו שהם שונאים ערבים, אלא רק מעצם היותם יהודים אז לכן גם זכותנו להגיד על כלל הערבים שהם רעים ושאנחנו רוצים שהם ימותו או לפחות יעופו לנו מארץ.
דבר שני- אל אוייבים צרך להתייחס כעם, זה עם שלם וגם אם יש איזה פאטמה משכם מאוד חמודה ולבבית זה לא מעניין,היא ערביה שנמצאת בארץ ישראל והיא לא מקיימת את 7 מצוות בני נוח אז זה מספיק כדי שהיא תיחשה אוייב ואוייב צריך להרוג.
יאלה יהודים תתעוררו!!!!!!!! תחשבו מה ה' רוצה מאיתנו!!!!!! שנאהב את הערבים שיושבים לנו בארץ שהוא הבטיח לנו?!
תחשבו בהיגיון!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים