כל אלה שמתכוונים לטייל בגולן בבקשה תיכנסו...חפרנית גאה=)
קפיץ קפוץ...זה חשוב!חפרנית גאה=)
כל הכבוד לו!!!ממש חשוב!!!~אני~
אני מהגולן, מומלץ תמיד לסמוך על אוטבוסיםozd
במיוחד בתקופה הזאת שאתה נוסע ורואה בטרמפיאדות בגולן וליד הכינרת 20-30 אנשים..
אבל כמו שהוא כתב, אנשי רמת הגולן עוצרים לטרמפים ואם תפספסו אוטובוס לא סביר שתתקעו.. ומבחינת בטיחות אין בכלל מה לדאוג כי זה המקום האחרון בארץ שתהיה חטיפה...
קיצור לא יזיק לסמוך על אוטובוסים אבל מותר גם לנסוע בטרמפים..
(תלוי איפה ולאן הם עוצרים...ענבל
נתקעתי היום בטרמפים ממחניים לכיוון קצרין..
אבל זה באמת כי היו הרבה אנשים..
אה ואני חושבת שזה תלוי באיזו שעה ולאן עומדים.)
צריך כסף בשביל טיול באוטובוסיםאחד ה
הרבה כסף
כל הכבוד לו על דבריו אבל..ענבל
בתור תושבת הגולן אני יכולה להעיד שזה ממש לא אפקטיבי.
א. אנשים באים לטייל. גם בדרך יש טיולים ולבזבז כל כך הרבה שעות על אוטובוסים זה לא ממש הגיוני..
ב. אוטובוסים עולים המון המון כסף, במיוחד לגולן. לבני נוער בדרך כלל אין כל כך הרבה כסף והם עוד צריכים לקנות אוכל וכדומה..
ג. מקרה אחד של חטיפה לא מעיד, במחילה. אנשים נוסעים בטרמפים על ימין ועל שמאל ואחת לאולי עשרת אלפים טרמפים קורית חטיפה. זה בדיוק כמו שנפסיק לנסוע באוטובוסים.. סטטיסטית אני חושבת שהיו יותר פיגועי אוטובוס מחטיפות טרמפים. צריך להיזהר והכל אבל זה שגרת החיים.
ד. זה היה אמור להיות לפני ג' אבל לא משנה. בגולן יש מסלולים שלא ממש אפשר להגיע אליהם רק בתחבורה ציבורית.. עם כל הכבוד לתחבורה ציבורית גולן (ויש כבוד, אבא שלי נהג בה) היא לא נוסעת כל שעות היממה לחורים. יש מסלולים ומעיינות שלא נמצאים על הדרך לטבריה. ואלה שכן לרוב מלאים באנשים כי אלו המקומות הכי מוכרים.
תדירות האוטובוסים שנוסעים למקומות שהם לא טבריה או חצור היא מועטה, אז האפשרות היחידה היא טרמפים.
בטח אם רוצים להספיק משהו מעבר לנסיעה באוטובוס..
בקיצור שכוייח לו, אבל אני נסעתי ואמשיך לנסוע בטרמפים כי פשוט אין דרך אחרת וכי זה הרבה יותר יעיל ומהיר.
כללי זהירות צריך תמיד, גם כשחוצים את הכביש.
אה אגב משהו קטן שלא רשום באתר של רמה וחשובענבל
(ישמצב שבאתר בעצם הוא כן כתוב, פשוט ראיתי הרבה שלא ידעו).
יש קוים שנקראים קוי הזנה שהם חינמיים!
אם הם מגיעים עלו עליהם!
ראיתי המון אנשים שראו אוטובוס אז הם פשוט כאילו התרחקו לתוך התחנה כדי לסמן שהם לא רוצים וחבל, אלו אנשים שבטוח האוטובוס הזה מגיע ליעדם.
אנשים שרוצים להגיע לקשת\אלבש- קו 15 מקצרין הוא חינמי ונוסע דרך צומת קצביה וצומת המפלים לקשת וכז אלבש. הוא כמובן עושה גם את הדרך ההפוכה. את שעותיו יש רק באתר של רמה כי הוא חינמי. אם מישהו צריך עזרה בו מוזמן בשמחה לפנות אלי.
ככל הידוע לי יש עוד קו כזה בדרום הגולן ועוד קו בצפון הגולן אבל אני לא יודעת מהם, בדקו באתר.
אם ממש מסתבכים אני יכולה בקלות לברר, אל תהססו לשאול אותי. עדיף בפלאפון. מי שאין לו מוזמן לקחת את המספר שלי מאחד מאלה שיש להם אותו (זה בערך כולם פה).
חבר‘ה אני מרשה להעביר את המספר שלי לאנשים שאתם בטוחים שכוונתם טובה!
אין שום צורך לשאול אותי לפני!
זהו.
שיהיה לכולנו טיולים נעימים ובטוחים

זה נכון שלא תמיד יש אוטובוסים...חפרנית גאה=)אחרונה
אבל זה בדיוק מה שהוא כותב- תכננו את שעות המסלולים לפי האוטובוסים.
לגבי כסף- ההורים ישמחו לתת כסף אם הם ישמעו שמדובר בנסיעה באוטובוס במקום בטרמפים.
וכתושבת הגולן(המדהים המהמם והמקסים!) לא כדאי כ"כ להסתמך על טרמפים בחופש כי הטרמפיאדות מפוצצות!!
ודבר אחרון בד"כ בחופש מגבירים את כמות הקווים אז שווה לבדוק ולנסות..
חופש מוצלח!!
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים