לאן פתאום הוא נעלם????????
לאן פתאום הוא נעלם????????
זהו אתה בבית אז הכול בסדר???אבל כשהם לא בבית לא אכפת לך???מה הקטע שלו אני לא מבינה לא אותו ולא את אבא שלו אם זה היה כול כך חשוב לא הוא היה אומר משו גם אם אבא שלו הכי שמאלני בעולם!!!!
לו..כי גלעד לא במיטבו..
בסדר?! ועכשיו המחבלים האלה הלכו והרגו 3נערים חפים מפשע!
אתה לא מוחה?
אני לא אומרת שזה אשמתו ששיחררו ת'מחבלים אבל איפה הראש? מה הקטע ?
זה ששיחררו אותם ,נתן להם להרים ת'ראש...
ומי שסובל זה אנחנו!
ילדים בגיל שלנו נרצחו ...
![]()
![]()
![]()
בגללו השתחררו מחבלים רבים שחזרו לטרור!!!
מה ציפית שיגיד???
אני בטוחה שכמו הרוב המוחלט של האזרחים במדינה גם הוא עצוב וגם הוא דאג במשך השבועות האחרונים,
אבל זה שגם הוא היה חטוף ממש לא מחייב אותו להוציא את עצמו לתקשורת.
ב"ה...ולא היה רוצה לעמוד...
דווקא הוא הכי הבין אותם...
אבלל את צודקת, זה לא הזמן להפריח האשמות... וזה לא מה שיעזור
רק שאני אישית הייתי מצפה שיגיב
בואו לא נגזים.
אני בטוחה שאכפת לו, אני בטוחה שגם הוא, בדיוק כמוכם, גם דאג וקרא כל רסיס מידע שהתקשורת פרסמה, וגם הוא הי עצוב כשהודיעו על רציחתם.
ברור. ב-ד-י-ו-ק כמו 90% מאזרחי המדינה (אאכ מחשיבים גם תערבים..) ומי שזה לא ברור לו - יש לו בעיה רצינית בהסתכלות שלו על עם ישראל.
א-ב-ל. צריך להבין שהמצב שלו כרגע מורכב - גם מין הסתם מבחינה נפשית בכללי, ובטח עכשיו אחרי החטיפה הזאת.
וגם המצב שלו שונה.. תחשבו כמה רגשות אשם בטח יש לו.. על מזרחי, על זה. אפילו אם זה לא קשר ישיר. מין הסתם הוא מרגיש אשם קצת..
גם זה שהוא ניצל והם לא..
אני בטוחה שהוא שמח שהוא בבית - אני לא בטוחה עד כמה הוא שמח על זה שהמחבלים השתחררו.
אל תשפטו אותו. אני יכולה להבין אותו ב100%. גם לי זה הפריע. אבל אני לגמרי מבינה אותו...
הוא אדם פרטי,ולא אישיות ציבורית,הוא עבר דברים קשים מנשוא וזה לא פשוט לצאת בהצהרות במיוחד שהוא לא אישיות ציבורית לענ"ד.
יתכן שאם היה מרחב זמן גדול יותר הייתה איזה שהיא אמירה או השתתפות שלו בעניין כמו בעצרות וכו'.
דווקא בעניין של פולארד הוא השתתף ודיבר אם אני זוכר נכון,השאלה שלי היא למה את מצפה שהוא יגיב,מה הוא יכול להגיב ומה המשמעות של תגובה כזו בעיניך ? ,אני חושב שכפי שאמרו בודאי גם הוא כאב את כאב עם ישראל,במיוחד מהמקום שלו.
כמובן שאין לדבר שום קשר ללגיטמיות של עסקה כזו או אחרת או לא,שהרי הוא בכלל לא צד בעניין ולא היה בעל בחירה.
הבנאדם היה חמש שנים חטוף..הוא לא רצה את הפרסום ואת כל הטררם...
הוא בסה"כ רוצה לחיות את החיים שלו כמו כל בנאדם אחר שאף אחד לא מכיר אותו.
הגיוני לא?!
והוא גם שמאלני...אז לדבר על חטיפה שקרתה בשטחי יהודה ושומרון?! כנראה לא מתאים לו..מבחינתו הרי הם לא היו אמורים להיות\ללמוד\לגור שם..
הוא אומנם לא הגיב בפובמבי, אבל דודה של גלעד שער זיכרונו לברכה אמרה שהוא התקשר למשפחות עוד בימים הראשונים
איפשר לדון אותוו!!אפחד ממנו לא הגיע עוד למצב שהוא היה בוו..
אני בטוחה שכואב לו כמו כולנו ויותר.
אבל הוא ממש לא חייב לצאת מהכרזות ולצרוח את דעתו.
הוא בסך הכול בן אדם, הוא ממש לא חייב כלום.
אם הוא היה עושה את זה- וואלה כל הכבוד, אבל הוא לא חייב.
מה את רוצה שהוא יעשה זה שהצילו אותו ושיחררו אותו מהשבי לא אומר שהוא מחויב לזעוק ולעשות מהומות יותר מימך
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים