אתמול בהלוויות היה מסר אחד ברור שחזר כל הזמן והוא:
לשמר את תחושת האחדות שהורגשה בעם שלנו ב18 ימים האחרונים
שאלתי אליכם הוא איך לדעתכם אנחנו כבני נוער או כעם ממשיכים את תחושת האחדות הגדולה שהיתה בין כל המגזרים בעם ישראל,
תודה ובשורות טובות
להקים גוף מאחד(כמו מן מועצת נוער) לתנועות הנוער.
אני מאמינה שלנו הנוער יש כוח עצור ואם אנחנו נהיה מאוחדים נשפיע בגדול.
אז כן, להתעלות על המפריד ולהקים גוף מאחד של תנועות הנוער.
זה לא אומר לשנות את עקרונות התנועה, זה לא אומר להתפשר, זה לא אומר להתאחד לתנועה אחת..
זה אומר בסיס משותף ליזימת אירועים משותפים וכו'.
רק כדוגמה תחשבו על זה שכל התנועות מתרימות לאותה מטרה... זה לא גדול?!
ענב
חסויה12
חפרנית גאה=)ועכשיו-- רעיונות איך עושים את זה?
חפרנית גאה=)לא נראלי.
אנחנו לא צריכים להיות אחידים-כולם אותו דבר.
אנחנו צריכים להיות מאוחדים-תהיה אתה עם דעות, רעיונות אבל לדעת להיות ביחד למרות ואם השוני.. אין עינין שכולם יהיו אותו דבר! יש עינין שכולם יהיו היחד! בלי יריבות..
זה בעיה שמי שבבנ"ע אמור מתוך אידיאל לשנוא את אריאל. זה צריך להיות זה מה שמתאים לי, זה מה שמתאים לך, אנחנו כולנו לאותה מטרה, השוני הוא הדרך, וכל אחד יצליח בצורה הכי טובה אם הוא הולך בדך המתאימה לו!! (תצאו מזה שההפדל היחיד הוא ההפרדה, יש הרבה מאחורי זה וזה רק תוצאה אחת!)
לדעתי, הדרך לאחדות, היא קבלת השונה ואפילו לדעת להעריך את השונה.
ציטוט:
זה לא אומר לשנות את עקרונות התנועה, זה לא אומר להתפשר, זה לא אומר להתאחד לתנועה אחת..
זה אומר בסיס משותף ליזימת אירועים משותפים וכו'
נוער כזאתי שתארגן דברים שמשותפים לכל התנועות, וכמובן שגם מי שלא בשום תנועה מוזמן להצטרף לדברים כאלה..
אל תשכחי לעדכן!!
והטרור זה אומר כל גוי הנמצא בא"י, כמו שה' הבטיח לנו שהוא יעשה לנו טרור אם לא נעיף את הגויים מהארץ..
או שאתם לא מחפשים משהו כזה? יעני, קצת מסובך להקשיב לל מה שה' אומרף במיוחד אם זה כל כך גזעני.. מה, להעיף את כל הגויים?? בטוח ה' לא התכוון..
אם יש לך רעיון מעשי אתה מוזמן להציע אותו לממשלה.. לי זה נראה די לא מעשי להעיף את כל הערבים האלה.. (וברור שאני בעד להעיף אותם מהארץ ושהם יעזבו אותנו לנפשנו כבר!!..) איפה אתה יכול לתקוע אותם? אף מדינה לא תרצה לקלוט אותם!!
יש 18 מדינות ערביות!!!!! לנו זאת הארץ היחידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בס"ד
נאלצתי למחוק פה דיון מאוד ארוך שהכפיש והוציא שם רע על אישה יהודיה שכרגע גם נמצאת באבל עמוק.
אני מבקשת מכם- דונו בכבוד והתייחסו בכבוד.
ובעז"ה שלא תגיעו למקומה.
אל תגרמו לנו להגיע למצב כזה שנית.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים