מעלנו גר שכן שהוא דרוזי נשוי ליהודיה ולהם בת 1 כבת שנה. התחברנו אליהם מעצם העובדה של חברות בין הילדים שלנו לתינוקת.
וכך מתחזק הקשר.
יש לנו בעיות בבנין עם שכן מסויים שמתלונן שאנחנו עושים לו רעש של הילדים.
הוא גר מתחתנו.. העניין הוא שהמשטרה דחתה את הנושא וחא טיפלה כמו שצריך. ובעלת הדירה של השוכרים לא אכפת לה בכלל שאנחנו סובלים ממנו.
השכנים מתחתנו בשכירות ואנחנו בדירה שלנו...
מה שזה אומר שהשכן הזה בלתי נסבל עד כדי הוא מזמין לנו משטרה בשבת בבוקר כדי שיהיה לו שקט אחרי שנה של מגורים וסבל הבנו שהשכן הזה הוא לא בנאדם שפוי ונורמאלי.
אנחנו מתמודדים עם דייר לא פשוט לכן התיעצנו עם דעת תורה וביקשו אותנו לעזוב את המקום. למכור ולקנות במקום טוב יותר.
עכשיו מה הקטע??!?
השכן הדרוזי הזה פגש אותי במדרגות היום ושאל לשלומנו אז עניתי לו שלא הכל טוב אבל יהיה בסדר.
הוא תמיד בעדנו מבחינת השכן מתחתנו. הוא גם לא סובל אותו.
בנתים הוא עושה לי דברי חיזוק לא לעזוב להשאר שהוא יעזור לנו עם המשטרה ואח "כ נתן לי טפיחה על השכם. הייתי בשוק! ואמרתי תודה ופניתי דרכי לפתוח את דלת ביתי. אח "כ אמר לי עוד כמה מילים עניתי לו ואז נותן לי כיף עכשיו בכלל הייתי בהלם!!!!!! איך אתה נוגע בי??!! הירהרתי לעצמי...
טוב כבר הכנסתי את עגלת התינוק לתוך הבית בגאתי להיכנס ואז אומר לי : אני רואה אותך עצובה אל תהיי בדיכאון ואז מחבקקקק אותי???!! והוא אומר לי אני יודע שאת דתיה... חייך אלייך והמשיך לרדת במדרגות וכמובן... אמר לי שאפשר תמיד להעזר בו או באישתו. נתן לי את מספרו והלך.
הזוי לא?! עדיין לא סיפרתי לבעלי אני חוששת... בעלי עלול להיכנס בו ואני לא רוצה מלחמה.. גם ככה אנחנו עוזבים עוד כמה חודשים ספורים. רק שנמצא דירה שתתאים לנו.
אבל מה אתן הנשים עושות במצב הזה שאם פתאום רואים תשכן הדרוזי? רק שבפעם הבאה לא יביא לי נשיקה... ממש חוששת מה לעשות??