אני אתחיל ראשון- בעד ומהר
אבל קצת מפחדת
אני אתחיל ראשון- בעד ומהר
אבל קצת מפחדת
הסבר:
כרגע אנחנו משטים באלגנטיות חצי עזה, וממש מורידים להם את המורל...
כל זאת-בלי נפגעים (כמעט) ובלי הרוגים בכלל!!!
אם וכאשר תהיה כניסה קרקעית לעזה-אנשים יתחילו להיפגע, ויהיה הרבה יותר קשה לפגוע, ועלולים (ח"ו!!!) לקרות מקרים של ירי ישראלי אחד על השני (כמו שקרה, לצערנו, בעבר).
בקיצור-אני בעד שיורידו את עזה מהאוויר 
הכי טוב!
ברגע שיכניסו את החיילים פנימה יש סיכון לכל כך הרבה חיילים.
זה פשוט לומר, הנה אני הולך לעשות כאן מהלך מסויים שיקדם אומנם משהו אחד, אבל בידיעה שחיים של נערים צעירים ייגמרו.
אני יודעת, מי אני ומה אני מבינה?
אבל לדעתי, שימשיכו עם פעולות אוויריות, ייגמרו הכל מלמעלה, וש..
לא ישתפו פעולה עם התוכנית של הערבים ששמו את כל הטילים והחשובים שלהם מתחת לבתי חולים וכאלה.
כי אם הם לא רק שלא מתחשבים בנו אלא פועלים בשביל לפגוע בנו, אז גם לנו אין צורך להתחשב בהם כבר בצורה מוגזמת כאשר הם מסכנים את עצמם ופועלים (בלי לחשוב על העם שלהם בכלל) ככה בידיעה שאנחנו לא נפגע בהם במקומות האלה. ואין בדברים שלי רצון לנקמה. אנחנו לא פועלים בשביל לפגוע בהם, אלא כדי להגן על עצמינו.
בס"ד
מה גם שאנחנו עם ישראל לא מסוגלים להפציץ באופן שרירותי חולים חסרי ישע
אבל אני יודעת ואני מבינה את הצד ההוא.
אני רק..לא מסוגלת לחשוב על הכנסה של חיילים לשם. 
להיכנס ולכבוש.
אם חיל האוויר לא מספיק אז למצוא פתרון אחר כמו הפסקת חשמל או העברות דברים כאלה ואחרים.
אם שום דבר לא עוזר-להכנס את צה"ל,בשביל זה יש צבא!
אם ידוע שיש סיכוי גדול שהיה הרבה אבדות של חיילים -הייתי אומר שלא.
שורה תחתונה:
להכנס עם יש צורך-צורך באמת.
למה הערבים התחילו לזרוק טילים על ישראל? כי כנראה שיש להם סיבה. זה התחיל בטפטופים עוד לפני החטיפה של הנערים וזה המשיך עד עכשיו. נראלי שהם הכינו לישראל איזשהיא מלכודת 
האחר קודםכזה![]()
בס"ד
לא הייתי ממליצה 
שושנת העמקיםבס"ד
רק זה אולי ייצור הרתעה שכבר אין לנו.
דבר ראשון לנתק להם חשמל מים, ויבוא דלק ואספקת מזון ותרופות....
ככה ייווצר לחץ מהאזרחים כי הם לא יוכלו להסבול את זה..!
וחוץ מזה- מי שמע שמשהו מספק נשק לאויב?!? הם מייצרים עכשיו עוד טילים ע"י הדלק והחשמל שמדינת ישראל מספקת ...!!!
אחרי שמתנתקים מחשמל ומים צריך להפציץ כל מה\ מי שקשור לטרור בלי לרחם!!!!!
גם עם זה בתי חולים... גם ככה העולם מגנה כל מה שאנחנו עושים! החולים שלהם לא חשובים יותר מאזרחי ישראל!!!!!
אחרי כל זה.....
יש על מה לדבר על כניסה קרקעית- וגם זה! רק בתנאי שהכניסה היא במטרה לכבוש את עזה אחת ולתמיד- אחרת זה לא אפקטיבי וחבל על חיי החיילים שלנו...
עקרונית אני נגד. אבל אני גם חושבת שצריך להפציץ מהאוויר את כל המחסנים והמנהרות גם אם הם מתחת לבתי ספר ובתי חולים. אבל אני יודעת שזה לא ממש מציאותי ואפשר להבין.
אז יכול להיות שהדרך היחידה לשים סוף לטרור הזה הוא ע"י כניסה. אם זה תהיה כניסה כמו שראינו בעבר, אז אין למה להכנס. כמו שפייגלין אמר, למה להכנס? כדי לצאת יום אחרי זה??.
אז אם היו אומרים לי שכניסה יהיה חיסול סופי בלי בריחה בתירוץ של "הפסקת אש". אז אני מבינה שכלית שזה מה שצריך להיות וזה שווה את זה.
אבל זה עדין קשה להגיד כ"כ נחרצות, כי זה חיים, זה משפחות שלמות.
בקיצור- אני שמחה שאני לא בין מקבלי ההחלטות!!!! 
אי אפשר שכל חצי שני שנה יורים מהאוויר שבועיים יש הפסקת אש ואז עד למבמע הבא טיפטופים של אזעקות שאפילו לא מודיעים עליהם!!! די נמאס!
בתור שלב אחרון.
נוקיהאבל פוחדת כי ישלי כמה קרובים מאוד מאוד בצבא![]()
אז אני עם פיצול אישיות בקטע הזה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים