בס"ד
כול פעם שאתה חושב שהגעת לסוף שוב יש דברים עוד יותר גרועים...
נמאס..
אשמח לתשובות אנשים
תיקילהבס"ד
כול פעם שאתה חושב שהגעת לסוף שוב יש דברים עוד יותר גרועים...
נמאס..
אשמח לתשובות אנשים
הקבועה בלי ריגושים מדי פעם
שכוללים גם ירידות...
רק בשביל ה'ריגושים' ברור שהייתי מוותרת על הירידות בחיים...
נראלך שזה שווה את זה...?!
כי לי לא!
לדעתי הירידות בחיים חשובות רק בגלל העליות שמגיעות אחריהן...
כגודל הירידה כך גודל המסוגלות שלנו לעלות...
בהצלחה!!!
ושיהיה רק טוב!
"כלל מדוקדק הוא 'אשר מעלין בקודש ולא מורידין' כי כבודו של עולם חזק הוא ואינו משתנה מפחד פי בריותיו" (בעל הסולם , אגרות הקודש)
מתכוון בעל הסולם לומר , לפעמים נראה לעיננו שאיש הישר בעיניו יעשה, ולכאורה מטרת הבריאה רק הולכת ומתרחקת מעיננו. אך כאן בא לומר כי למרות הנגלה לעין המציאות, תמיד אבל ממש תמיד מתקדמת לתכליתה , כי כבוד הבורא וכוחו חזק מכוח הבריות.
ובמילים פשוטות יותר: הוא מתכוון כאן שלמרות שאנו רואים שאיש הישר בעינו יעשה ומבחינת הבנת האדם נראה כאילו אנחנו מתרחקים מהתכלית, בכל זאת הוא אומר שאנחנו תמיד בתהליך התקדמות לעבר המטרה כמו שהרב אומר, הרכבת מתקדמת צפונה כיוון שזה רצון הבורא והוא חזק מרצון הנברא. ולכן למרות שנראה לנו שהמצב הפוך אנו צריכים להאמין שאנחנו מתקרבים בכל יום שעובר ולקחת מזה כוח לפעול למעל הכלל. גם הירידות הן בכיוון עליה כי זה רצון הבורא.
ועכשיו תוספת קטנה שלי: צריך לשים לב שתמיד שיש עליות וירידות לא יורדים אף פעם למקום נמוך יותר, הירידות והעליות הם תמיד במגמת עליה וכך יוצא שאנחנו תמיד מתקדמים וכמו אחרי יציאת מצרים שהלכנו הירידה שחשנו לא הייתה נמוכה אלא ירידה מהעלייה בכדי להגיע למקום עוד יותר גבוה וכך יוצא שתמיד אנחנו למעשה מתקדמים.כלומר: הירידה שאנחנו מרגישים היא ויתור על המדרגה הקודמת בשביל להתקדם ולקבל את המדרגה הבאה.
מקווה שהסברתי נכון ואם לא אז אני באישי 

בס"ד
מישהי- פשוט הייתי עולה כל היום, בלי לרדת....
או בקיצור, למה א"א חיים רק של עליות?
האור מגיע רק אחרי החושך...
כך ה' ברא את העולם.
עפ"י היהדות היום מתחיל מהלילה, מהחושך ורק אחרי הלילה מגיע האור והעולם נראה מאיר טוב...
רק אחרי הגלות יש גאולה!
רק אחרי קושי מגיעה צמיחה!
בהצלחה!
ושנזכה לגאולה שלימה בקרוב!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים