עכשיו הרבנות תהיה חייבת לתת לעסק כשרות כל עוד הוא עומד בקריטריונים של הכשרות גם אם הוא פתוח בשבת שבת.
מה דעתכם?![]()
עכשיו הרבנות תהיה חייבת לתת לעסק כשרות כל עוד הוא עומד בקריטריונים של הכשרות גם אם הוא פתוח בשבת שבת.
מה דעתכם?![]()
"עד מתי אתם פוסחים על שני הסעיפים?"
זה אפילו לא נשמע טוב... מקום כשר שפתוח בשבת?
זה נותן לגיטימציה לחילול שבת.
צריך להצביע ברגליים ולא להיכנס למקומות כאלה!!
עצוב שחוק כזה עבר!!
1. הצעת החוק עברה בועדת השרים לענייני חקיקה, כלומר היא תעבור עוד 3 קריאות בכנסת, ותהיה זקוקה לרוב. בדרך רוב החוקים עוברים עריכה ולפעמים מאבדים את ה"עוקץ" שלהם.
2. הצעת החוק משנה את תקנות נתינת הכשרות. ההצעה רק אומרת שמזמן שהיא תעבור הרבנות לא תוכל לפסול עסק רק בגלל היותו פתוח בשבת.
3. הצעת החוק מוגבלת בפועל, כי עסק שפתוח בשבת ורוצה להיות כשר במהלך השבוע צריך להחזיק סט כלים נפרד לשבת ועוד כמה עניינים כשרותיים, ויהיה קל לרבנות המקומית לפסול אותו מתירוצים שונים אחרים.
לסיכום, ההודעה לא מדוייקת, והחוק פופוליסטי ולא יהיו לו שיניים גם אם יעבור. תמיד הרבנות המקומית תוכל לומר שיש לו ליקוי כשרות ולהסיר לעסק אותה.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים