היה לי וויכוח עם חבר על נושא תג מחיר האם זה טוב? האם זה רע?שתפו,אני חושב שזה טוב שעושים משו כי צהל לא עושה הרבה... ואם אנחנו לא נעשה משהו אף אחד לא יעשה.
היה לי וויכוח עם חבר על נושא תג מחיר האם זה טוב? האם זה רע?שתפו,אני חושב שזה טוב שעושים משו כי צהל לא עושה הרבה... ואם אנחנו לא נעשה משהו אף אחד לא יעשה.
צה"ל לא עושה כלום לא לגבי רוצחים ולא לגבי טילים ואם הורים שלי לא היו משביעים אותי לא לעשות תג מחיר...
א.צבי אף אחד לא יעצור אותך על דעות שלך
ב.לא אכפת לי אם להיעצר שווה לגרום לערבים הרוצחים האלה נזק זה שווה את זה
ג.למי יהיה אומץ לעצור אותי![]()
בפרום הסגור של היישוב שהיא בעד לזרוק אבנים על חיילי צהל בפינויים
אז זהירות
המעריץ הכי גדול של אחיך
ממש גאווה לאומית ואני מעריץ מספר 1 שלו...
המצב חסהאלה אנשים שאני מעריץ...
יכול להיות שהמעשה הוא אדיוטי וחסר תכלית. אבל זה לא סותר שאי אפשר להעריץ אותם, אלה הם נערים שמוכנים להסתכן בשביל הכבוד של העם שלהם (הם רואים את זה ככבוד שנכנסו לכפר והרסו מסגד) זה מראה שלא נכענו. הם חבר'ה אמיצים שבאמת ראויים להערצה, שהמעשים שלהם באים מתוך רגש עצום, אם זה לכבוד לאומי ואם זה לנקמה שהממשלה לא עושה, אבל אסור שהרגש ישתלט יותר מדי על השכל.
בס"ד
עושה זאת מרגשות טהורים גרידא, אבל זה לא משנה. לעצם הענין,
יש ממשלה וצבא לעמ"י, וכיוון שכך עניין הנקמה צריך להיעשות בצורה לאומית (ע"י הצבא)
ולא בצורה פרטית.
זה לא מועיל!
וזה לא אומר שאני נגד הגבעות להיפך אני דווקא חושב שזה מאוד חשוב אבל לא צריך לרדת לרמה של כזאת נמוכה!
כתבתי את זה ואני יכתוב את זה שוב עוד אלף פעמים שתקלטו כבר!
העובדה שאתם מדברים ככה מוכיחה שאין לכם מושג מה זה כשקרוב משפחה נרצח בפיגוע(ולי יש הרבה מושג)
אם הייתם יודעים מה זה ואני מאחל לכם שלא תדעו הייתם טובחים בערבים (לא רק במחבלים וגם בילדים ערבים שיגדלו להיות רוצחים)ולכן "הגבעות" איך שקראתם להם הם נוקמים בעד אלה שלא יכולים באמצעות פעולת תג מחיר...
וגם כמו שכבר כתבתי יש את אמא של הטרוריסט ימח שמה שאמרה שהיא לא יודעת אם הבן שלה רצח יהודים אבל אם כן היא תיהיה גאה בו עד סוף חייה כך אני אומר על קרוב משפחה שלי שלא יודעים אם ביצע תג מחיר אבל כן אני יהיה גאה בו עד סוף החיים...
ואני לא מגדיר את עצמי נער גבעות אבל אני מעריץ את מי שכן
מה לדעתך המטרה בתג מחיר?
תסביר לי איך שטיחון שרוף בכניסה למסגד הוא תשובה לרצח? או לפגיעה בבנות יהודיות?
יוצא שתג מחיר מוזיל את הדם שלנו
מאשר מחיילים.
מי שמצליח להיכנס לעזה, להרוג מחבלים, להגן על המשפחה שלי ושלך ולפגוע באמת באויבים שלנו הוא צה"ל.
לא החבר'ה מחברון.
ושלא תבין לא נכון, גם אני חושבת שהצבא לא עושה מספיק. אבל תרצה או לא, הוא מועיל יותר מתג מחיר.
למה לא להתגייס ולשפר את התשתית שכבר קיימת? למה להסתפק בפעולות (אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה) כ"כ חובבניות?
זה לא משנה כמה הורגים, זה משנה מה נכנס לתודעה.
לפני 4 שנים בשבועיים היה להם 1100 הרוגים ולנו 7,
ואפילו זה לא הוריד להם את המוראל.
ביו"ש ב24 מאות ערבים זורקים אבנים כל יום ללא הפסקה.
[אולי מתחלפים האנשים, אבל הכמות נשארת]
הערבים לא מפחדים מהצבא.
לעומת זאת הם כן פוחדים מכמה נערי גבעות ברמת מגרון
עד שכשהם עולים 80 ערבים הם גם מתקשרים למשטרה שתעזור להם.
בעוז ציון אותו סיפור.
במאחזים, ביום יום ברחובות עריים שונות בארץ והם מפחדים.
עובדתית זה לא כמה יצאו פצועים, אלא זה מה המוראל.
הערבים לא מפחדים ממוות. אין אצלם ערך לחיים, גם לא לאלו של הילדים שלהם.
אני מעדיפה פשוט לטפל בהם.
וכרגע, צה"ל זה הגוף שעושה את זה בצורה הכי יעילה.
ובמלחמה, כמו במלחמה, יש גם הרוגים.
.זה שהממשלה שלנו לא עושה תמיד מה שנכון ומה שעל פי ראות עיננו צודק (וזה לא אומר שאנחנו טועים!) זה לא אומר שעדיף את הבריטים. הם העדיפו את הערבים והרגו יהודים הם לא היו הממשלה שלנו וזה ההבדל. עם כל הטעויות שקרות לממשלה המדינה היא שלנו. וצריך לחגוג את יום העצמאות ולהודות לקב"ה שזכינו לה. אולי את לא יודעת שלפני שהוקמה מדינה טבחו במשפחה שלי ואף אחד לא הגיב אף אחד לא מחה. גם אם אין היום תגובה מספקת או תגובה בכלל אי אפשר לומר שעדיף יותר שלטון זר על פני שלטון יהודי ככל שיהיה. צריכה להיות שאיפה להעלות אותו לרמה אחרת לשפר ולהוסיף איש לא מושלם וטעויות של אנשים הנמצאים במקומות כאלו יכולה להיות הרסנית במיוחד.
בקיצור, אשריינו שאיננו חיים תחת שלטון זר.
מטופלים על חשבון הכיס שלי ושלך
ה' שונא עוד יותר שמסלפים את תורתו.
זה אימרה ידועה ולא מעבר,
אגב, כשיש צבא שלם שעושה פשע ומרמה את חייליו,
יש מצווה לספר בגנותו כדי שכמה שפחות ייפלו בפח.
לדוגמא, העובדה שאישתו של הרמטכ"ל ואישתו של אלוף פיקוד מרכז
חברות בנשות ווטש.
שהם מוכנים לשבת בכלא על זה שהם עושים טוב לעם שלהם!!!!!!!!
ותג מחיר זאת הדרך הנכונה
איך הם משבשים את כל מה שהמדינה והצבא עושים?
ושיקול דעת, גם אם זה לא נראה לנו. וכל התגי מחיר האלה רק משבשים את הסדר שהמדינה והצבא לפחות מנסות לקיים.
(חוץ מזה שזה שטויות, אבל סבבה.)
של מאחזים.
הם לא האלה שמשבשים, העובדה שהתקשורת עושה מזה עדר פילים על דבר כמו גרפיטי ומשווה אותו לטרור חמור ונוראי ומעלה את העניין על סדר היום שוב ושוב בחומרה (תאוריית סדר היום- מגמת תקשורת) היא המשבשת את הכול.
למשל היה יום אחד שמישהו נפגע מזריקת אבנים והתקשורת כל היום לשה ובשה באירוע מסכן של איזה נער שצייר גרפיטי על מסגד. הם החליטו (כביכול) בשביל הציבור מה חמור ומה לא (אבסורד מה? כמה אנשים בודדים ששולטים במחשבות של אנשים רבים אבל זה כוח ההשפעה של התקשורת).
באמצעות תקשורת מאזנת נוכל להביא את האיזון ואת הפרופורציות (הרי אני יכולה להודיע על עשרות תגי מחיר שכתוב מוות ליהודים אז מה? יעשו מזה ביג דיל? לא! הכי הרבה פלילי וגם זה בספק).
אני לא אוהבת את העניין של תגי מחיר יש בזה עניין בעייתי. מה המניעים? שנאה, נקמה, רצון להעלות מודעות? מה כשר ומה לא, מתי זה סכנת נפשות מיותרת מתי זה הכרחי.
אני בינתיים (אישית) עוברת ליד דגל של "פלסטין" בחריקת שינים, יש לצבא ולממשלה שיקולים משלה אולי אבין אותם ואלי לא אולי אסכים ואולי לא אבל בינתיים אני סומכת בעיניים עצומות על הצבא שלנו ומעריכה את החיילים מאוד. ולגבי הממשלה, לחזק את התומכים בהתיישבות ובמענה ראוי ולעורר את הפולטיקאים האחרים...
יש דרכים רבות להועיל לעם שהם לא ע"י סיכון עצמי.
אבל בן אדם שרשום לפורום שלושה ימים (הניק שלו בן שלוש ימים), אין לו פרטים מזהים (גם לי אין..) ומתעקש לדבר בצורה פרובוקטיביתת וטוען שלא יקרה לו כלום הייתי נזהר מאוד.. שב"כ.. וכו' וכבר היו דברים מעולם
לא בא לפגוע בך
ואם יש ניק מוכר שמכיר אותך אז שיודיע כי בינתיים זה ממש לא נראה טוב
אני חושבת שצריך לנקום על מה שהערבים עושים לנו ללא בפסקה, ופינצ'ור גלגל לא שווה לדם יהודי שנשפך אבל זה הכי הרבה שביכלותינו לעשות כי המשטרה וצה"ל לא עושים כלום כנקמה.
אבל אני חושבת שהרבה פעמים כשמבצעים פעולות כאלה אנחנו פוגעים לעצמנו בנפש ואז זה לא שווה כלום כי זה שורט אותנו לגמרי ואין שום דבר ששווה את הפגיעה בנפש. אז דברים כמו לשרוף ערבי בעודו חי, זה נצרך אך חבל לעשות אותו כי זה הכי פוגע בנפש של מי שעושה אתזה וזה שריטה עמוקה לכל החיים. וכפתרון לבעיה זו- אפשר ללכת לכפר ולהרוג את כל הערבים ולא לפגוע נקודתית.
להיות מקרים שזה גם נחוץ![]()
(גם מה שהרב לבנון אמר זה מאד תמוה כי הוא מסתמך על מקרה מיוחד שבדר"כ לא קורה שבבית דין גוזר זגר דין מוות שלא ע"פ ההלכה.אין בי"ד שיסכים לקחת את זה על עצמו)
יותר מהמלובה
קודם שיהיה גזר דין מוות להורג יהודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סליחה אבל באמת שהזדעזעתי עד עמקי נשמתי לקרוא את זה...
לא כל ערבי בשוק הוא שאהיד (זה עדיין לא אומר שהוא צדיק)
וברור שמדברים כאן הלכה
הלכה היא מה שמקיף את חייו של היהודי
וכמובן שצריך לראות מה דעת ההלכה כי היא משקפת את התורה
למה לפנצ'ר?
למה לפגוע בכאלה שחפים מפשע?
שלא תביני לא נכון, אני חושבת שמי נגדנו ובמיוחד עם רוצחים יש למצות את הדין ובמלוא החומרה אבל השאלה היא מה הדרך ואם פינצ'ור ל גלגל או גרפטי על מסגד וכדו' מספק מישהו בתור נקמה על רצח זה עצוב מאוד. ברוך ה' בימים האחרונים הצבא מראה שהוא יודע טוב מאוד למצות את הדין במלוא החומרה עם מי שמגיע לו. אני לא בעד לפגוע בכאלה שהם חפים מפשע ונתפלא אבל יש כאלה הם אפילו אוהבי ישראל ויש כאלה שאנו זקוקים להם (למשל כאלה עובדים בעבודות שליהודים לא נאה לעבוד בהם) אני לא אומרת שצריך לרחם עליהם אבל לא צריך להוציא כוח וזמן סתם, בזמן הזה ובכוח הזה היה אפשר לתרום בדרך אחרת.
אני רואה שיש לכם קצת שכל בראש.....
נכון נולאית? תקני אותי אם אני טועה..
תג מחיר זה קריאה שהערבים יעופו מהארץ ושווה לשבת כמה חודשים בכלא אם יתפסו אותך על זה
כמו שהבנייה במאחזים זה קריאה שמותר לנו לבנות איפה שנרצה בארצנו הקדושה
כמו שמתפללים בנענוע ובקול בהר הבית בכוונה כדי להתריס שיהודים יכולים להתפלל מתי שרוצים בהר ה' ושווה לשבת לילה במעצר בשביל זה
אבל מבחינתי זה משחק ילדים
מי שרציני שיעזוב את המכוניות והמסגדים והשטויות
וילך לדברים יותר רציניים...(וד"ל)
יוצא לי כשאני מגיבה פה מידי פעם להגיב לדברים שלך ותן לי לחדש לך משהו... אתה חי בסרטים!!!
אני גרה ברובע המוסלמי שזה כמו לגור בעזה אוקיי? [מבחינת כמות הערבים שמסביבך]
עכשיו כשאני מתקשרת למשטרה ומתלוננת על זיקוקים ועוד כלמיני אומרים לי שזה יועבר לטיפול. ובפועל? איזה טיפול? נאדהה! לא עושים כלום!
החיילים חוץ מלשבת ולעמוד כל כמה מטרים לא עושים כלום..
ואתה לא מבין מה הולך כאן...
והמשטרה ומג"ב לא עושים כלום!!!!
לכן, כמו אחת שמכירה מציאות כואבת מקרוב אני יכולה להגיד לך שאני בעד תג מחיר!!!
למה אתה מכיר את המציאות מקרוב חוץ ממה שיונית לוי מספרת לך?
הזיקוקים שהם יורים זה לא בשביל לחגוג, זה בשביל לפגוע בנו! כן כן! עוד אמצעי חבלה! כבר קרה פעמיים שהזיקוקים נכנסו לבתים של אנשים אצלי בשכונה וגרמו להרס ולנפגעי חרדה, אחת בהריון מתקדם..
חוצמיזה שעל פי חוק מהשעה 11 אסור להרעיש, והם עושים את זה כל היום ובמיוחד בלילה! [2 בלילה]
הם לא עשו שומדבר רע??? אה???
וחוצמיזה אתה חי בסרט כי ה180 "פעילי חמאס" שנהרגו הם לא פעילי חמאס!!! הם אזרחים בעזה!!
צה"ל לא הורג חמאסניקים, הוא רק הורס להם את הבית. ראה נוהל הקש בגג.
צה"ל מההתחלה של המבצע הרג בכיר אחד בחמאס!!
חוצמיזה שלא לקחתי שום חוק ליידים...
ולמה לעזאזל אתם עם אותו ניק?
וכשאמרתי עירוניסט התכוונתי לאחד כזה שיושב ורואה את יונית לוי מזבלת ת'שכל וככה מחליט מי הטוב ומי הרע...
ואנשים כמו מוחמד זועבי הם בודדים! בודדים!!
תראה את חברי הכנסת הערבים שיש ותבין שהם עוד האלה המתונים שמאמינים בדיפלומטיה!!
ובפעם המאה - אתה חי בסרט! או יותר נכון, במהדורת החדשות של ערוץ 2..
ולא נראלי שהוא חושב כמוני .. בגלל זה http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t651270#7246558
אתה כנראה לא הבנת מה אמרתי - הם לא עושים את זה בשביל להנות, הם עושים את זה בשביל לפגועע!!!!!!
הם מנסים שזה יייכנס לנו לבית!!!
[פרט לכך שהזיקוקים היו רק דוגמא של היום יומיים האחרונים, חוצמיזה יש גם אבנים, בקתבי"ם..]
אתה יכול להודות שיש הבדל בין סתם רעש לבין רעש בכוונה לפגוע, נכון?
ויש הבדל בין כדור לזיקוק!!!!
אתה מוכן לראות מה כתבתי לפני שאתה פותח ת'פה???
אמרתי שאני בעד!!! לא שאני מבצעת!!!
ובד"כ התגי מחיר שנעשים הם לא על זיקוקים! אלא על דברים יותר מהותים כמו הרס יישובים וכו'.
צה"ל הרג אותם בטעות! תסתכל על כל ההתנצלויות שלנו על כל חרא קטן שמת!!
הם עושים, אבל לא מספיק! הם עושים כאין ואפס לעומת מה שצריך לעשות!! שזה למגר את הטרור, מה שעם הדמגוגיה שלך זה לא יקרה אף פעם!!
וכל עוד ימשיכו לרצוח יהודים, להרוס להם ת'בתים, לא לעשות כלום כשיש "הפרות סדר" - יקומו האנשים שירגישו שנמאס להם! ואני תומכת בהם והם גברברים שחבל על הזמן!!
קראת באינטרנט? אני אשמח לראות מקורות.
הכל טרור??? הכל אותו דבר???
על לרצוח ילדים בדם קר ועל לרסס על קיר מסכן צריך לקבל את אותו העונש??? אה??
עקרונות![]()
בתרפט,בגלל אנשים כמוה ערבים עשו פה טרור בזמן הבריטים בגלל אנשים כמוה הערבים פתחו במלחמה בקום המדינה ובגלל אנשים כמוה הערבים הכריזו עלינו מלחמה בתשכז,בגלל אנשים כמוה התחילה האינטיפדה הראשונה ובגלל אנשים כמוה פרצה מלחמת אוסלו,בגלל אנשים כמוה רצחו את פוגל ובגלל אנשים כמוה רצחו את גילעד נפתלי ואייל. ואגב לכל הדברים האלה היה גיבוי מלא מהאוכלוסייה הערבית וממנהיגי האוכלוסיה הערבית.
אז זהו שלא!!הערבים שונאים אותנו כי אנחנו כאן! הם רוצים להרוג את כולנו!(כן כן גם אותך ליק) הם רוצים מדינה ערבית!
חלאס כבר עם תסמונת היהודי הגלותי הזה שמאשים את עצמו בכל דבר שהגויים עושים לו.
הערבים שנאו אותנו שונאים אותנו וישנאו אותנו בגלל שאנחנו יהודים שנמצאים להם במדינה!!
אם היהודים האלה לא היו מתחילים לשחוט ערבים בני 17..אבל רגע...בתרפט היהודים חיו בשכנות טובה עם הערבים ולא נגעו באף ערבי...אז למה הם שחטו את יהודי חברון??? כנ"ל בכל שאר ההתקלויות עם האוייב הערבי במשך ההסטוריה. המלחמה הזאת התחילה לפני המון שנים.המלחמה הזאת התחילה מתי שהיהודים העיזו לצאת קצת מהגלות ולדרוש לחזור לארץ ישראל, מאז ועד היום אנחנו במלחמה איתם. הם רוצים את להרוג אותנו והמלחמה הזאת לא תיגמר עד שכל האוייב הערבי יהיה מחוץ לגבולות ארץ ישראל.
איזה כיף זה לבלבל ת'מח??למה אתה אומר ש"גיבוי מלא מהאוכלוסיה הערבית"...פשוט חרטה!!!יש אחוז של הערבים הישראלים שרוצים שלום!!ושקט!!!והם בחיים לא נגעו לרעה ביהודי!!!תפנימו חברים ...יש גם ערבים טובים!!!אחוז גדול מהם שונא אותנו ורוצה שנעוף לים אבל יש גם כאלה שמודרנים ומבינים שלא הכל זה מלחמה-נקמה -דם!!!ואני מכיר כמה כאלה!!!
הנערים נרצחו??
איזה ערבי מקבל עליו את הריבונות הישראלית מרצונו??
איזה ערבי שש ושמח ביום העצמאות וחוגג את מפלתו מול הציונים??
איזה ערבי אתה מעיז ללכת אליו הביתה לכפר כי הוא "חף מפשע"??? אם הוא כזה אוהב ישראל לך אליו ללילה!!
חוץ מאחד שניים מוזרים אין כאלה.
תבינו,מבחינת הערבים היתה להם מדינה בשם פלשתין ואז הגיעו היהודים וגנבו להם אותה,אולי מחוסר ברירה הם ישלימו עם המצב אבל תמיד יכספו לשוב לפלשתין.וברגע שלא יהיה להם מה להפסיד הם ילחמו נגדנו.
בכל מקרה התייחסת רק ל4 מילים מכל מה שכתבתי ....עדיף שתתייחס לכל מה שכתבתי ולא רק לחלק...
כן אבל יש גם ערבים חילונייםמודרניים שלא איכפת להם מכל הקרקעות האלה...הם מודרנים...חילוניים...אים יש בעיה בערבים זה בגלל הדת שלהם...אבל כשהם חילוניים הם אחלה גברים!!נגיד יש איזה אחד ערבי שאני עובד אתו ביחד...אחלה גבר..הוא הגיע לטקס של יום הזיכרון...וכן הייתי בבית שלו -ולא...מחבל לא קפץ עלי...כל השכנים שלו גם ככה...אוהבים את ישראל...לא איכפת להם מה"כיבוש" ...לא מעניין אותם!!אתה מבין??לא כל הערבים כמו שאתה חושב!!!..ולא..זה לא אומר שאני שמאלני מנייק...זה רק אומר שיש ערבים גם טובים...
לא זה העניין.
אסור לגויים להיות פה לא בגלל פיגועים.
הפיגועים זה מתנה מה' שנזכור שצריך להעיף אותם.
אסור להם להיות פה בגלל התבוללות.
ולכן דווקא ערבים כמו אותו חבר שלך הם הכי בעייתים.
כי איזה יהודייה תרצה להתחתן עם מחבל?אבל הוא בדיוק כמונו,אז למה לא?
זה הכי בעייתי.
וערבים שלא פוגעים ביהודים גם צריכים לעוף מפה כי הם יוצרים התבוללות.
אולי יש בודדי בודדים שכן
אבל זה צריך להעשות בפני בי"ד
מצד אחד אתה אומר שהרוב לא חפים מפשע
ואני מצטטת- "אחוז גדול מהם שונא אותנו ורוצה שנעוף לים אבל..."
ואתה גם אומר שאתה מכיר כמה כאלה- שהם ערבים מודרניים שלא רק מחפשים נקמה ודם
מה שאומר שאתה מבין שככלל הערבים הם אויבים ורוצים לרצוח את כולנו ורק בודדים טובים וחפים מפשע באמת
ומצד שני אתה אומר למי שמתייחס לערבים כאויבים שרובם רעים שהוא מבלבל ת'מוח...
אז עצה שלי- קודם כל תהיה סגור על עצמך, תחשוב פעמיים ואח"כ תוכל לכתוב...
טימטום של גוים
את המציאות...
פעם התעוררת ממואזין ברבע לארבע לפנות בוקר? לא נחמד במיוחד...
אני מסכימה בגדול אבל אתה מיתמם יותר מידי! לא צריך להצדיק את הרשעים האלה! כ! רשעים!!!
מבינה את התחושות שלך גם אני גרה במקום מוקף אבל לצערנו חייל, גם שהוא נתקל באירוע לא יכול תמיד להגיב ויש כאלה שהם הגיעו הם חטפו על זה בגדול (מכירה כאלה) ולדעתי זה עלול לגרום להיסוס של אחרים במצבים חמורים יותר. צריך לעורר את ההנהגה שלנו כי אם החילים יגיבו ובתמורה יאסרו, ישמיצו וכו' זה לא יעזור לא להם ולא לנו.
והממשלה להזכירך כופרים בה' יתברך ויתעלה שמו לעולמי עולמים
ואני לא רוצה לקבל פקודות מכופרים

א. רוב הפעמים זה לא מרתיע או מזיז לאף אחד חוץ מזה שזה מרחיק הרבה מהעם מהצד המתנחל של המפה וזה עניין רציני ואי אפשר לזלזל ביחצנות
ב. הלכתית- אני מכיר פסק של הרב ליאור ופסק של הרב יעקב אריאל שפוסקים שאסור לגנוב או לפגוע ברכוש של ערבים באופן פרטי. אני מכיר את הנימוקים בעד ובכל זאת אפשר טיפה להרכין ראש בפני כל גדולי ישראל שפסקו שאסור (מלבד 2 רבנים הרב כהנא והרב גיזנצבורג). אם הרבנים שלכם מתירים לא יהיה לי מה להגיד אבל רק תשימו לב שהם דעת יחיד
ג. צה"ל מנהל מלחמה, מי שעושה תג מחיר לא!! אמנם צהל לא פועל נכון ויש הרבה שגיאות אבל הוא יודע וקורא את כל המפה, מי שעושה תג מחיר לא מסתכל במבט כללי ולא מכיר את כל התמונה והרבה פעמים זה רק גורם לעוד פגיעה ביהודים כאשר אין אף אחד שימשיך את המלחמה כי מי שעשה תג מחיר כבר בכלא ולא מדובר על צבא מאורגן לכן לפתוח מלחמה בלי צבא זה דיי טיפשי.
ד. יש מושג שנקרא מילי דחסידותא באחד מפרקי מסילת ישרים הוא מבאר שאם האדם דבר שהוא לא מצווה דאורייתא והוא לא חובה גמורה ובגלל זה אנשים מתפרצים יותר ברשעם עדיף לא לעשות את הדבר ומכיון שלא מצאתי שיש חובה לעשות תג מחיר וזה גורם להרבה מאוד אנשים להתפרץ ברשעם נגד דתיים מתנחלים וכו' עדיף לא לעשות.
ה. חבל לשבת בכלא ומאוד להסתבך (כן מאוד מסתבכים ושאף אחד לא יעבוד עליכם שאם תשתקו בחקירה כלום לא יקרה (אמנם עדיף לשתוק כמובן) בשביל פעולה שתגרום כנראה אולי קצת רעש תקשורתי ותיעלם אחרי שבוע.. אף אחד לא באמת מציל את עם ישראל ואת כבודו האבוד בזה שהוא שורף שטיח ומכונית.
נ.ב. אם אפשר להגיב לי רק פה ולא באישי.. תודה
של ענין.
אבל יש עוד רבנים חוץ מהרב כהנא והרב גינזבורג שתומכים בתג מחיר
הרב יעקב יוסף זצל תמך ועודד...
אבל אתה חושב שערבים הם חלק מהעם שלך, הם רוצחים ילדים יהודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה יותר רע מיזה???
הם לא יותר טובים מערבים..
אחי תעשה על זה תשובה
גם רוב הרבנים של המזרוחניקים והממלכתים אומרים שצריך לנקום אבל הם אומרים שזה תפקיד של צה"ל ויש סיכוי גדול שרב אומר שאם צה"ל לא עושה את זה אז מותר גם ליחידים.
אם רב יכתוב שהוא בעד תג מחיר אני לא רוצה לחשוב כמה שנים הוא היה "מבלה" בכלא בגלל הסתה....אחד מהצאצאים של הרב ביעקב יוסף אמר באחת האזכרות שהרב תמך בפגיעה והתיר הרבה דברים שלא פשוט שהיו מותרים כמו שמירת נגיעה בהרבצה לערבייה.....
ושוב: זה נתונים לא ויכוח לגופו של ענין. הויכוח הוא על דברים טכניים.
מה גאווה לאומית??שמגיעים לערבי שיכול להיות שלא עששה כלום מנשביםם לו ת'צמיגים מרססים על הבית שלו??זה גאווה??זה סתם גורם לשנאה של ישראל בעולם!!!זה נקמה באנשים הלא נכונים!!!זה סתם...
כולם שונאים אותנו ורוצים שנמות ונעוף אינשאאללה מהארץ הזאת, אבל לא כולם יוצאים לפעולות נגדנו וכו'..
הערבים האלה שהם לא מחבלים חיים בערים, כמו תלאביב, נתניה, יפו ועוד ערים.. הם חיים להם שם באושר ועושר ומעריצים את לוסי האריש אבל מעבר לזה לא עושים כלום.
התג מחיר נעשה בד"כ ביו"ש. על הערבים שהם כן מחבלים.
הרי גם בנט אמר שגם אם נחלק לפלסטינים שוקולד, בעולם ישנאו אותנו.
באסה.
ותראה, גם לביבי נורא חשוב מה יגידו עליו! לכן המדינה שלחנו נראית איך שהיא נראית!!
אין הרתעה ישראלית, יש מדיניות רופסת.
ולמה זה?
כי אחרי כל אמירה של אובמה: "ישראל עורכת רצח עם בעזה" וכדומה לזה, ישראל מתקפלת!!
את רוצה להיות כמו צפון קוריאה שלאנשים אין מה לאכול???בגלל שהטילו עליהם סנקציות רוב העולם (חוץ מאירן ועוד מדינה או 2) ואני בטוח שאם יטילו עלינו סנקציות כל העולם ישמח...ולא יהיה אפילו מדינה אחת שתתמוך בנו ותסחר איתנו...תחשבי על זה...כל הכלכלה שלנו בשניה הולכת...אי אפשר "לעמוד מולם"...
וככה גם בששת הימים.
והגויים לא עשו לנו כלום!!
צריך להפסיק לפחד מהגויים כבר!
הרב כהנא כותב שעמ"י יתנתק מהגויים זה מקרב את הגאולה.
הן עם לבדד ישכון
אז בא נרענן קצת את הזיכרון...בהקמת המדינה זה היה 33 מדינות היו בעד 10 נמנעו ו13 היו נגד....רוב המדינות היו בעד! בששת הימים זה היה צבאות ערב מולנו עם תמיכה סובייטית...אירופה ואמריקה לא היו נגדנו...כל העולם לא היה מולינו...אתה סתם מגזים...אני לא בא לזלזל בגודל הנס...אני רק בא להגיד שלא היה כזה מצב שכל העולם היה נגדינו והטיל על ישראל סנקציות...במצב הזה אני חושב שכל העולם ישמח להטיל עלינו סנקציות...עם כל הכבוד לרב כהנא....לא נראלי התוכנית שלו היתה מחזיקה מעמד הרבה זמן...
זה פשוט לא בסדר שאת/ה משמיצים את ביבי!
היית פעם ראש ממשלה?
למיטב ידעתי
לא!
אז אין לך שום זכות דיבור ושיפוט. אף אחד מאיתנו לא יודע בדיוק ואפילו לא באופן כללי מה קורה שם ומה עומד לו על הראש.
אני חושבת שלפעמים (אולי לצערינו הרבה פעמים) המדינה שלנו מציגה התנהלות רופסת וכנועה, וזה חילול ה' ואם היינו ארה"ב היינו עושים טבח כמו בעיראק בלי לעשות דו"ח ל א ף אחד כמו בעיראק, אבל ה' שם אותנו במצב שאנחנו מקבלים כסף מפה ומשם ולמרות שהכלכלה שלנו היא אחת הטובות בעולם עדיין אנחנו תלויים בכמה גורמים חיצוניים (לא רק כלכלית) אז בעז"ה כולנו מקווים שבקרוב מאוד נתפקח וראשי המדינה יובילו אותנו לניצחון וסוף לכניעה והרחמים כי לצערנו "המרחם על אכזרים, סופו להתאכזר לרחמנים"
אבל ב"ה, עכשיו עמ"י תוקף בעזה באופן מאוד מאסיבי וחזק,
אז אם הדיון הנ"ל היה מתנהל לפני, בזמן החטיפה והרצח של שלושת הנערים הי"ד, היה יותר על מה לדבר כי כולנו הרגשנו ככה.
אבל להתערב עכשיו ולעשות תג מחיר זה באמת קטנוניות וניסיונות חמורים וטפשיים של שינאת חינם ופילוג בעמ"י.!
אז בבקשה בואו נשמור על הכוח הכי חזק שלנו ונהיה מאוחדים.
באמת
לביבי על הראש.
ואיך מחזירים את השקט בלי לפגוע בהומניטאריות כי הרי אנחנו העם ההומאני של יפגע באזרחים תמימים שרק מפגינים ברחובות עזה נגדנו, ולכן נהיה מוכנים לסכן את האזרחים התמימים שלנו, החיילים, העיקר לא לפגוע במי שהעולם יגנה עלזה אח"כ. ואסור שאבא אובמה יתעצבן כי אז נהיה בצרות וכולם לא רק ישנאו אותנו אלא גם יגלו לנו אתזה!
באמת, איזו מלחמה...
הוא ממש לא צבא הומאני, הוא צבא מזוכיסט.
לכל היותר ישראלים שאוכלים מצה בפסח.
וישראל שחטא מדובר על עבירה רגילה לא על השתמדות.
בשאט נפש ויד רמה.
עיין רמב"ם הלכות יסודי התורה והלכות ע"ז

אפילו לא תאורטית...
הרברט סמואל היה הנציב הבריטי העליון!
הוא היה ממונה מטעם בריטים ולא מטעם יהודים...
אז אין בכלל מה להשוות!
ומי אתה שתסתור את הרב קוק?...
בסופו של דבר אחרי רצח הלורד מוין גם לוחמי הלח"י בעצמם הבינו שהם הגזימו...
וחבל שאתה חושב שע"י חילול ה' אתה מקרב את מלכותו...
אז מה?
היחו בלח"י גם שמאלנים.
( רק אין לי אומץ )
תג מחיר בא כדי להפחיד ערבים ולהרתיע אותם מפיגועים
זה לא עוזר!
עם כל התיעוב שיש לנו לערבים, אנחנו צריכים להעריך אותם על העמידה בעקרונות שלהם (שנוגדים את שלנו)
ערבי לא רוצה את עזה, הוא רוצה את כל א"י
ערבי לא מפחד לעשות פיגועים כי הוא מאמין שזה נכון ושאנחנו לא צריכים להיות פה ושום תג מחיר לא ישפיע
כמובן שגם נתינת מתנות לא עוזרת הם לא רוצים אצבע הם רוצים את כל היד (אבל בזה לא נראה לי שאנחנו חולקים
)
בכל מקרה אנחנו צריכים להבין שהטיפול היחיד במצב הוא או שהערבים ישתנו, או שנהיה חזקים מספיק להתמודד כל פעם
"ערבי לעולם ישאר ערבי
והוא לא ישתנה לעולם כי ערבי ו....."
בדיוק בגלל זה תג מחיר לא עוזר!
כי זה לא ירתיע אותו בכלל! הוא תמיד יישאר ערבי ותמיד ירצה את כל הארץ
בגלל זה הפתרון צריך להיות משהו הרבה יותר חזק, הרבה יותר מחוכם והרבה יותר לאומי מאשר גרפיטי ופנצ'ור צמיגים
פתרון כזה יכול לבוא רק מהנציג של כל עמ"י, קרי צה"ל
זה כבר לא תג מחיר זה יותר רציני
וגם זה לא ישים
בכל מקרה לא הראת שתג מחיר מועיל
אבל היא צריכה להגיע מהצה"ל
תג מחיר לא יפתור את בעיית הקסאמים (או כל בעיה אחרת)
ואם ביבי צודק או לא.. ואם המדינה יהודית או לא.. ואם הפקודות של הצבא בסדר או לא...
תחשבו רגע למה חייל בודד שעזב את ההורים, המשפחה והכל ובא לארץ כדי להתגייס בשביל להגן על העם והארץ, כדי לנקום את הנקמה שלו בערבים בדרך מועילה ומסודרת... מוצא את עצמו מתעסק בחבר'ה שעושים תג מחיר ובלגנים????
לבין החילונים הוחלט לכתוב במגילה "מתוך ביטחון בצור ישראל" - שיש לזה שני "פירושים" האחד - הקב"ה והשני חוזק ישראל ..

בדרך כלל מתייחס לקב"ה..
בתפילה- אבינו שבשמים צור ישראל וגואלו..
בתנך- אין צור כאלוקינו..
מה לעשות האנשים שהקימו את המדינה לא היו כל כך אוהבי תורה... אז עשו טובה וגם זה משו..

מתי אמרתי דבר כזה?
וחוץ מזה "צור ישראל" היה כמו שכתבו פה הפשרה בין החילונים לדתיים.
צה"ל לא נוקם.
ובאמת שזו השאלה הכי מפגרת ודמגוגית שראיתי.
לחסל חמאסניקים יותר נוקם מלפנצ'ר גלגל.
והשאלות האחרות בכלל לא מפגרות...
זו התגוננות. ותג-מחיר זה לא רק גלגלים.
את מאשימה את מי שעושה תג-מחיר בזה שהצבא לא בסדר, זה דמגוגי.
פעולות צה"ל הם נקמה והתגוננות כאחד
תג מחיר זה לא נקמה, זה טפשות וכבר כתבתי למה
תג מחיר בעייתי גם בלי לדבר על בזבוז הזמן של צה"ל
הרעיון של התג-מחיר הוא לפגוע בדו-קיום בין יהודים לערבים.
את זה, הוא מצליח מעולה.

כי הוא נלחם ביהודים.
הוא החליט להצטרף לציונים ולמלא את הפקודות שלהם,בעייה שלו.
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.