צריך עצות,חבר דחוי בשבט.מה לעשות?Look Smile

בס"ד

תמיד בסביבה שלנו אם זה שבט, כתה, חברים, משפה או כל דבר אחר, תמיד יש את החבר'ה הפחות מקובלים

אפשר להגיד אפילו קצת חבר'ה דחויים.

אני חושב שהם חבר'ה נפלאים,רק צריך לגלות אותם (!)

טוב חפרתי מספיק,נגש לעניין:

יוצא לי מדי פעם להיות שותף לפעמים באירגון  דברים לשבט,ולכן יוצא לי  לעדכן בהודעות את כל השבט.

כשפתחתי את הקבוצה,צרפתי את כל השבט ללא יוצא מין הכלל.

יש חבר בשבט שיש כמה חבר'ה שלי כ"כ מחבבים חבר מסיום,הם ביקשו ממנו להפסיק לעדכון אותו בנוגע לשבט.

אני לא הסכמתי,והסברתי את דעתי.

יש חבר'ה שלא אכפת להם,אבל הקבוצה שלא רוצה את החבר יש יותר השפעה.

אני לא רוצה לריב אם אף אחד ,זה סתם יגרום למריבות ילדותיות.

מצד שני אני לא רוצה לוותר עלו.

מה לעשות??

כיצד אפשר לקרב חבר כזה?

מצטער עם זה לא ברור...

לדבר איתוממלכתי זה הכי

לפעמים החברה האלה מבינים עניין. להגיד לו בנחת ובכיף שלא כדאי לו להמשיך ככה. בד''כ הם לא צריכים להשתנות ממש, אלא רק להיות יותר פתוחים ולא ילדי כאפות. צריך רק להסביר לו ושיבין את זה שאם הוא לא מחיק מעצמו כלום, אז באמת לא יחזיקו ממנו ויכפכפו אותו ולא ירצו להיות בחברתו. 

מבינה אותך מהצד ההפוךמישהי........

היתה לי תקופה של התרחקות מהשבט.
הייתי באה לפעולות יום חול (שנהיו נדירות יותר ויותר עם היציאה לאולפנות) ולשבתות פשוט לא היה לי כוח (נפשית ופיזית) ללכת.
שתי בנות נוספות ואני לא יצאנו לאולפנא וזה הרחיק אותנו יותר ובגלל שאנחנו שונות לכל אחת הייתה תגובה אחרת, אחת נכנסה בכוח ולפעמים עמדה שעות בלי שאף אחד יתייחס אליה. אחת עברה למקום אחר ואני מצאתי לי מסגרות אחרות לפעול בהן ולהיות שותפה.
לדעתי, השבט והסניף יצא נפסד. לחברה שלי יש ידיי זהב אמיתיות, השנייה יכלה להרים את הסניף לרמות הרבה יותר גבוהות ממה שהוא עכשיו ואני, גם לי יש כשרונות ככל בן אדם.

ואחר הקדמה ארוכה יותר משלך הצעות:
1. לדבר איתו, לשאול מה קורה, להכיר אותו. האנושות מפסידה המון כישרונות שפשוט נרמסים.

2. להתחבר אליו מניסיון הדחויים הכי נחמדים, הם יותר רגישים לזולת, ובדרך כלל בעלי חשיבה שונה ובוגרת

3. במיוחד עם יש לך השפעה בחברה, אחר שאתה מכיר אותו לתת לו הזדמנות להראות מה הוא שווה ולתמוך בו.

לפעמים מה שצריך זה תשומת לב (אגב תודה שמת לב לא תאמין עד כמה זה לא ברור מאליו ועד כמה זה עוזר לפעמים)

אם למשל מישהי הייתה ניגשת אלי בתקופה הזו (ובישוב הקטנצ'יק שלנו זו לא טירחה גדולה) ושואלת מה קורה, מחייכת ואומרת התגעגענו אלייך (אפילו אם לא כולם התגעגעו באמת) ואפילו אוספת לפעולה, ניגשת אלי שואלת לדעתי מנסה לקרב מראה רצון טוב (הייתי מאוד ביישנית אז) כל זה לא היה קורה. לפעמים לאדם אין את הכוח הנפשי לצעוק "הי! שימו לב גם אני פה, אני חלק ממכם ורוצה בכך. אני גם שווה משהו" וצריך לעזור לו. יהיה נחמד שלא תעשה את הדרך הקשה לבד...

(מי שמדבר על חפירות מה?, למתלונן פנה אל האחת שאמרה לי תהיי חפרנית קצת... אז לא ידעתי היום אני כבר מנוסה ;)

תודה רבה על הדברים Look Smileאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך