מה אתם אומרים על זה ותנסו להמנע מקללות...מאיר.

הם הרהוטים, המצוחצחים, המבריקים והמשכילים בחיילים הם לומדים באוניברסיטאות הכי טובות, באים מהבתים הכי טובים, מהתיכונים הכי הכי; במשך שנים הם מוכשרים לתפקידם, אלקטרוניקה ואוויוניקה, אסטרטגיה וטקטיקה, וכמובן טיס. הם מיטב הנוער הישראלי, שנועד לגדולות. הם באמת הכי הכי, אחי — הם הטובים לטיס, הטייסים הכי טובים, והם עושים עכשיו את המעשים הכי רעים, הכי אכזריים והכי מתועבים.

"הם יושבים בקוק־פיט ולוחצים על כפתורים וג'וי־סטיקים, משחק מלחמה. גוזרי חיים ומוות, ממקומם הרם בשמים הם רואים רק נקודות שחורות מתרוצצות בבהלה, נסות על נפשן, אולי גם כאלה שמניפים ידיים באימה נוראה מהגגות; החץ השחור מתכוון למטרה, וכבר מיתמרת פטריית עשן שחורה — פוף, רעד קל בכנף, פגיעה 'טובה', וכבר הם בגיחה הבאה.

"הם מעולם לא ראו מולם מטוס אויב — קרב האוויר האחרון של החיל התרחש לפני שמרביתם נולדו. מעולם גם לא ראו מקרוב את הלבן בעיניים ואת האדום בדם קורבנותיהם. הם גיבורים על חלשים, הכי חלשים, חסרי הישע שאין להם לא חיל אוויר ולא הגנה אווירית, בקושי עפיפון. והם נחשבים ה־גיבורים, גברים־גברים, שיגיעו רחוק גם בחייהם האזרחיים. יתחתנו עם הטובות לטייסים, יגורו ביישוב קהילתי, קברניטים באל על, היי־טקיסטים או אנשי עסקים, יצביעו ליאיר לפיד ולמרצ, ויגדלו את ילדיהם להיות אזרחים מהוגנים".

הם כבר הרגו כ–200 בני אדם ופצעו כאלף, רובם אזרחים. שלשום בלילה הרגו את 18 בני משפחת אל־באטש. 'היעד' היה מפקד משטרת עזה, תייסיר אל־באטש, והתוצאה הייתה 21 הרוגים, בהם 18 בני משפחתו, כולל שישה ילדים וארבע נשים. משפחה שנכחדה. הייתי רוצה לפגוש את הטייס או מפעיל המל"ט שלחץ על כפתור המוות. איך אתה ישן בלילה, הטייס? האם ראית את תמונות ההרג וההרס שזרעת — בטלוויזיה, ולא רק דרך הכוונת? האם ראית את הגופות המרוטשות, הפצועים המדממים, הילדים המבוהלים, הנשים המבועתות וההרס הנורא שזרעת ממטוסך המשוכלל? הכול מעשה ידיך, טוב־לטיס שכמותך"

ותוך כדי שאני קורא את זהמופים

הערוץ קופץ - התרעת פיקוד העורף בעוטף עזה 220

...

רציני?ענבל

בס"ד

מגוחך.

הם הורגים אותנו ואנחנו נשתוק?

הכי הגיוני להשיב מלחמה.

זהו.

מי שכתב את זה...

התעלמת מהטענה המרכזית...מאיר.

הוא בסך הכל יצא נגד בקביעה של הטובים לטייס
ושזה המקום הכי מוסרי וכו'
תקראו שוב הפעם עם הסאבטקסט

קראתי ואני לא יכול להתעלם..ארי צלוב

הם הרהוטים, המצוחצחים, המבריקים והמשכילים בחיילים הם לומדים באוניברסיטאות הכי טובות, באים מהבתים הכי טובים, מהתיכונים הכי הכי; במשך שנים הם מוכשרים לתפקידם, אלקטרוניקה ואוויוניקה, אסטרטגיה וטקטיקה, וכמובן טיס. הם מיטב הנוער הישראלי, שנועד לגדולות. הם באמת הכי הכי, אחי — הם הטובים לטיס, הטייסים הכי טובים, והם עושים עכשיו את המעשים הכי אמיצים, הכי הירואיים והכי קשים.

"הם יושבים בקוק־פיט ולוחצים על כפתורים וג'וי־סטיקים, משחק מלחמה. גוזרי חיים ומוות, ממקומם הרם בשמים הם רואים כל נקודה שחורה שמתרוצצת בבהלה, נסות על נפשן, אולי גם כאלה שמניפים ידיים באימה נוראה מהגגות; החץ השחור מתכוון למטרה, וכבר מיתמרת פטריית עשן שחורה — פוף, רעד קל בכנף, פגיעה 'טובה', וכבר הם בגיחה הבאה.

"הם ראו גם ראו מולם מטוס אויב — קרבות האוויר בסימולטורים ובתרגילים נמשכים יומם ולילה. הם בין היחידים הרואים מקרוב את הלבן בעיניים ואת האדום בדם קורבנותיהם. הם גיבורים בזמן שכולם חלשים, הכי חלשים, חסרי הישע אל מול חיות אדם המנסים ע"י רקטות וטילים לרצוח ולהשמיד ילדים תמימים. והם נחשבים ה־גיבורים, גברים־גברים, שיגיעו רחוק גם בחייהם האזרחיים. יתחתנו עם הטובות לטייסים, יגורו ביישוב קהילתי, קברניטים באל על, היי־טקיסטים או אנשי עסקים, אולי אפילו ילמדו בכולל, ויגדלו את ילדיהם להיות אזרחים מהוגנים".

הם כבר הצילו כ- 6.135 מליון אנשים, רובם אזרחים. שלשום בלילה הרגו את 18 בני משפחת אל־באטש. 'היעד' היה מפקד משטרת עזה, תייסיר אל־באטש, והתוצאה הייתה 21 הרוגים, בהם 18 בני משפחתו, כולל שישה ילדים וארבע נשים. משפחה שנכחדה. הייתי רוצה לפגוש את הטייס או מפעיל המל"ט שלחץ על כפתור המוות. איך אתה ישן בלילה, הטייס? האם ראית את תמונות ההרג וההרס שזרעת — בטלוויזיה, ולא רק דרך הכוונת? האם ראית את הגופות המרוטשות, הפצועים המדממים, הילדים המבוהלים, הנשים המבועתות וההרס הנורא שזרעת ממטוסך המשוכלל? הכול מעשה ידיך, טוב־לטיס שכמותך" והוא יענה בגבורה ויגיד "ראיתי גם ראיתי, אך למול עיני עומדים אחי ואחיותיי משפחות שגם כן נכחדו ע"י המרצחים השפלים לא פעם ולא פעמיים לא רק בדור הזה אלא כבר עשרות ומאות דורות ולא עוד! לא עוד המוסר הנוצרי המעוות המקדיש את ערך החיים של "חפים מפשע" על פני מליוני "חפים מפש" בדיוק כמותם לא עוד יהודים ילכו כצאן לטבח בגלל מה יגידו או בגלל איך שתמונות נראות.. מלחמה זה דבר נורא לשני הצדדים אבל בל נשכח זה מלחמה!! והוא יגיד את דברי הרמב"ם האומר שלא יחשוב לא על ילדיו בבית ואשתו הסופגים מדי כמה דקות צבע אדום לא על חביריו לטייסת ולבסיס הרצים למרחבים המוגנים אלא על כל עם ישראל וילך בגבורה לעשות מעשים הנראים לנו לעיני האדם העיוורות כנוראיים אך- "האדם יראה לעיניים וה' יראה ללבב" האדם אשר רק רואה לעיניים חורץ גורל בלי לבב ומשליך רפש והיגיון מעוות וקלוקל על אנשים אשר דבר יום ביומו מתוך מסירות נפש וגבורת לב מגינים על עם ישראל בארץ ישראל.

תגובה יפיפייה. טובי =][=
מסכימה עם כל מילה!! תגובה שאומרת הכל!!חפרנית גאה=)
^^תגובה לעניין..הנסיך הקטן.
קטע דמגוגי מאין כמוהו.*בננית*

החיים אינם מורכבים רק משחור ולבן.

הם מורכבים מתחומים אפורים. תחומים אשר ההכרעה בהם מעולם לא תהיה מושלמת.

התנגשות בין ערכים תחייב במבחן המציאות לוותר על אחד מהם. על הערך הפחות מביניהם.

אין ספק שבבחירה הזו יהיה חסר, אבל היא תהיה הטובה ביותר מבין שלל האופציות.

ולמה כל זה?

מפני שכותב הקטע יוצא מנקודת הנחה שירי צה"ל נובע מרצון לטבוח תושבים.

זוהי איננה האמת.

האמת היא, שעל כפות המאזניים עומדים שני ערכים - 

ביטחון ישראל וחיי התושבים הפלסטינים (בהנחה שמדובר על ה"חפים מפשע", אלו שמתנגדים לטרור).

לצערנו הערכים הללו מתנגשים. 

כדי להציל את אזרחי המדינה, צה"ל מחוייב למגר את הטרור ע"י השמדת המחבלים ואמצעי החבלה על כל סוגיהם.

מה לעשות, שחמאס מחביא את כלי הנשק וההרג האכזריים מאחורי ילדים, נשים ואוכלוסייה חלשה. משם הוא יורה את הטילים. מאיזורי בי"ח, בי"ס ובתים פרטיים.

צה"ל פועל באופן הכי רגיש, עדין והומניטארי בכל העולם.

הוא מאפשר בריחה לתושבים. דבר שהוא הרבה מעבר ל"לפנים מישורת הדין" (שכן האזרחי הללו חיים במשך שנים ביודעין שמשטחם נורים טילים אשר מטרתם להרוג, ואין פוצה פה ומצפצף).

יתרה מזאת. לא די שהם לא בורחים, הם עולים על הגגות ונוהגים בחוסר זהירות משווע, אפשר לומר התאבדות.

אז צר לי, על זה נאמר - 

זבש"ם.

אין כל רחמים על אוכלוסייה שתומכת בטרור חסר הצדקה (לפחות בהסכמה שבשתיקה) שאינה טורחת לנצל את אופציית ההגנה שניתנה לה.

היה להם אולטימטום לברוח. לא ברחו? בעייה שלהם.

זו איננה אחריותנו.

אין ספק שהרג אוכלוסייה חלשה הוא כואב, אבל המציאות מחייבת אותו כדי לא לפגום בערך גדול בהרבה.

אבל כמו תמיד צה"ל אשם, צ"הל רשע, צה"ל לא חס על נפשות רכות ועדינות.

אז טלו קורה מבין עיניכם, ותסתכלו ישר על המציאות.

צה"ל פועל באופן הכי ישר ונכון.

ולמען האמת?

זו חוצפה ועזות פנים לכתוב דבר כזה.

ברור דמגוגי זה גדעון לוי כתבמאיר.
כן, רק אחרי שהגבתי בררתי וגיליתי. את האמת?*בננית*

התאכזבתי מרמת הטיעונים, אף על פי שלא היה מה לצפות מראש.

רוצים לשמוע סוד?? סתם שתדעו כמה טוב לנומאיר.

זה מאמר מלפני כשבוע של עיתונאי הארץ גדעון לוי

בתגובה ענה לו חייל טייס את התגובה הבאה:

"יש גבול למה שאפשר להגיד, אני מקריב מעצמי ומדם לבי ומרגיש שתקעו לי סכין בגב... לא פשוט לקרוא בכלי התקשורת דברים כמו הרעים לטייס או שאנחנו רוצחי תינוקות. כל זה בזמן שאנחנו עושים דברים מדהימים כדי לא לפגוע בבלתי מעורבים", 
: "מה זה שווה כל הכתבות על הטייסת כשגדעון לוי כותב כאלה דברים ואף אחד לא עונה ומדבר בשם שלנו". לפי הכתב, דבריו של לוי פגעו בטייסים באופן "בלתי הפיך". "הרעים לטיס ורובוטים ככה הוא קרא לנו. מכשיר טכנולוגי שלוחץ על כפתור השמדה ללא מחשבה. נלחמים מלחמה נקייה וסטרילית ומרחיקים את הדם. ככה הוא אמר עלינו. דווקא מבן אדם משכיל ומבריק כמוך אני מצפה למחשבה לפני שהוא כותב את הדברים. מר לוי היקר אם רק היית יודע איזה מאמצים אנחנו משקיעים כדי שלא ייפגעו בלתי מעורבים, חפים מפשע או אזרחים תמימים. איזה מודיעין מושקע בבחירת המטרה וכמה חיילים וקצינים עובדים על כל מטרה מרמת הטייסת ועד רמת הלהק. אם רק היית יודע איך אנחנו בוחרים את החימוש שלנו כדי שיתאים למלחמה במקום הכי צפוף בעולם".

"מר לוי היקר, זה לא עוצר שם. אתה יודע שאפילו צורת הגיחה שלנו וזוויות התקיפה מושפעות מהדרך שבה אנחנו רוצים שהאמצעי יפגע במטרה ולא בסביבה. חלק מהחברים שלי ביטלו בימים האחרונים תקיפות רגע לפני הביצוע כשהם באוויר רק בגלל שזיהו שם בלתי מעורבים. את זה אנחנו עושים בזמן שמהקוקפיט הבטוח אנחנו רואים את השיגורים לעבר הבתים שלנו. אתה מבין את זה? שאני הטייס הרע כמו שאתה אומר רואה שיגור לכיוון הבית שלי ומבטל את התקיפה כדי שחלילה לא יפגע אף אדם שלא מעורב בלחימה? אתה יודע איזו הרגשה זו?"

"יש עוד כל כך הרבה דברים שאסור לי לספר ורק אנחנו בטייסת מכירים. פעולות ודרכים שבזכות הביצוע לא נפגעים אזרחים. ואז כשאני נוחת מגיחה כזו שראיתי בעיניים שלי את כל השיגורים ולא תקפתי אני קורא את המאמר שלך. של אדם משכיל. קורא שאני רובוט אכזר ופושע מלחמה. ואני, שבעד מדינה דמוקרטית ונלחם למען מדינה כזו, מצטמרר. וכן, גם זועם. את מה שגרמת לי ייקח הרבה שנים להסיר. את העלבון והכעס. אני שנתתי את חיי ועדיין נותן למען המדינה ספגתי ממך מה שלא ספגתי מאף אויב, מי שלא יהיה".

הטייס מספר על תחושותיו מייד לאחר קריאת דבריו של לוי: "תרשה לי לספר לך על היום שהיה לי בטייסת אחרי שקראנו את מה שאתה כתבת. כעסנו. ישבנו בחדר התדריכים ובמגורים וכעסנו. אבל לא סתם כעס. זה היה כעס שמהול בהרבה מאוד עלבון. אנחנו אנשים מאוד מגוונים. אל תהיה מופתע כשאספר לך שיש בנו גם לא מעט אנשי שמאל. גדעון לוי, גם הם לקחו קשה את הדברים שלך. נפגעו וזעמו. אתה לא יודע אבל חלק מאיתנו שיש להם ילדים התקשרו לספר להם שאבא לא רוצח. שאבא עושה הכול בצורה הכי מוסרית

שמאלניים.. שנאת חייעומר-מנחם
הם יותר גרועים מהאוייב עצמו
וכל אלה שיגידו "שנאת חינם" מוזמנים לבדוק מה היה קורה אם בעבר אנשים מעם ישראל היו מרחמים ועוזרים לעמלק.. היו סוקלים אותם באבנים או שורפים אותם..
אני מקווה שהממשלה תקבל שכל ותוציא להורג שמאלניים!
אני בעד!!!!אחווש770
כל מילה....
objection!!המתיקות שבשכחה

לשמוע דברים כמו אלה שאתה כותב

זה הכי נורא.

אני אשתוק ולא אוסיף כלום

שמאלנים= שנאת חייך?! עצוב כ"כ. בוכה עלייך.שושנת העמקים
תתבגרו.לך דומיה תהילה
אף אחד לא אמר שאהבת חינם זה רק לאנשים שאתה ממילא אוהב. צריך להתאמץ לאהוב וכל יהודי הוא אהוב מלידתו.

ישראל אע"פ שחטא - ישראל הוא. גם השמאלנים הוא קודם כל יהודים. עשו הפרדה בין דעות שנלוות לאדם לבין מהותו.

שמאלני שהיה נחטף או נהרג בקרב היית מצטער עליו לא פחות מעל ימני. כי זה פשוט בטל.

שתזכה לאהוב באמת.
מומר להכעיס, מין ואפיקורס שתומכים בהשמדת הדתהמצב חסה

היהודית, מותר וטוב להתגרות בהם.

"עוזבי תורה יהללו רשע ושומרי תורה יתגרו בם" [משלי פרק ד פסוק כ"ח]

"מצודת ציון":

"יתגרו" - מלשון תגר ומריבה.

ברכות ז' ב': א"ר יוחנן משום ר"ש בן יוחי מותר להתגרות ברשעים בעולם הזה שנאמר (משלי כח, ד) עוזבי תורה יהללו רשע ושומרי תורה יתגרו בם תניא נמי הכי רבי דוסתאי בר' מתון אומר מותר להתגרות ברשעים בעוה"ז שנא' עוזבי תורה יהללו רשע וגו'

אל תמציאו בבקשה. ה"אהבת חינם" זה דבר שלא קיים,

שנאת חינם זה ביטוי, שפירושו הוא לשנוא אדם על דבר לא חשוב.

לשנוא את הרשעים זה מצווה.

אל תמציאו בבקשה. ה"אהבת חינם" זה דבר שלא קיים,

שנאת חינם זה ביטוי, שפירושו הוא לשנוא אדם על דבר לא חשוב.

לשנוא את הרשעים זה מצווה.

ותראו מי שמדברמגדלור באפלה

ולא אוסיף.

מה שייך פה מומר להכעיס ומינות?לך דומיה תהילה
מה זה רלוונטי לענייננו? לאיזו דת הם מומרים? אל תבלבל מושגים בבקשה.

היחס לאפיקורסים בדורנו ידוע שהוא כשל תינוקות שנשבו. אני לא בטוח איך אני ואתה היינו נראים בלי ללמוד תורה...

אהבת חינם זה באמת ביטוי, תחליף את זה בציווי "ואהבת לרעך כמוך". את זה לא המצאתי.
ההבדל הדק בין תינוק שנשבה לבין אפיקורס הואהמצב חסה

שתינוק שנשבה זה אדם שלא יודע ולא שמע על התורה, וזה 100%

מתמימות.

והקשר למומר זה שרבים מהם נוצרים.

זה עצוב שהתקווה שלך היא שיהרגו חלק מעמ"י.הנסיך הקטן.
השמאלניים ממש לא חלק מעם ישראלעומר-מנחם
החיילים הגיבורים שלנו מקריבים את נשמתם בישבילנו ובישביל שהשמאלניים המכוערים האלה יוכלו לכתוב את התורים שלהם בעיתון !
אז השמאלניים יותר קרובים לעמלק מאשר לישראל
שישרפו אמן !
תרגע ילד..מאיר.

במקום להתפלל שימותו החוטאים תתפלל שימותו החטאים
והם יחזרו בתשובה
וכותבים טורים

זה שאתה לא אוהב אותם זה לא אומר שהם לא חלק מהעם.הנסיך הקטן.

אל תדבר שטויות.

אני לא מסכימה עם הדעות שלהם בכלל אבל זה לא אומר שצריך להשמיד אותם!

יש לי סבא, סבתא ודודה שמאלנים. זה אומר שהם אנשים לא טובים? לא!

אז תעשה טובה ותרגע.

הם עדיין אחים שלנו!!!מושימי
איך אתה מעיז לומר את זה????????????!!!!!!!!!!!!!!!אברימל'מד

כתוב "יתמו חטאים מין הארץ" בפתח ולא "חוטאים" בסגול!!!!!!!!

אתה צריך להתפלל עליהם שיחזרו בתשובהמטורלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם חיים בסרט שהם יחזרו בתשובהעומר-מנחם
האנשים האלה רוקדים עם מחבלים משוחררים
שורפים דגלי ישראל
קוראים לחיילנו רוצחים !
אז הדבר היחיד שאני מאחל להם זה שריפה או סקילה!
אז מה?????אברימל'מד

הם עדיין אחים שלך!!!!

לא משנה מה יהודי עושה הוא עדיין נשאר יהודי!!!!!

גם אם הוא מתנצר או מתאסלם

תמיד צריך להאמין שהם יחזרו בתשובה.הנסיך הקטן.

די כבר עם השטויות האלה!

אז הם עושים כמה טעויות, נכון..אבל ככה לדבר עליהם?

מינימיום של אהבת עמ"י וכבוד. לא ביקשתי הרבה.

לא כל שמאלני פועל לרעתנו!!חפרנית גאה=)

וגם מי שכן "כל עוד הנר דולק אפשר לתקן" אנחנו צריכים להאמין שהוא עוד יחזור בתשובה מדרכו הרעה,

אההה....ופרט שולי, גם מי שמחלל שבת אמור להיסקל, ואנחנו לא עושים את זה. למה?!

כי אין סנהדרין!! ולכן אין לנו רשות להרוג אנשים! (גם כשיש סנהדרין, יש כללים מחמירים מאוד וסנהדרין שהרגה בנאדם פעם בשבע שנים נקראת סנהדרין חובלת)

בקיצור, תרגע. ומהר.

נכון, אנחנו לא מסכימים עם הדעות שלהם, אבל הם אחים שלנו, למרות הכל.

ואם קראת את המכתב שענה החייל ראית שהוא כתב שחלק מהטייסים שמאלנים, וגם הם הזדעזעו.

אבל עזוב ת'זעזוע.

חלק מהטייסים האלה שמאלנים, והם מגינים עליך. 

אז אתה בטוח שאתה רוצה להרוג אותם?!

לא פעם בשבעים שנה? |מבולבל|מגדלור באפלה
יש שתי דעות. פעם בשבע שנים ופעם בשבעים שנהחפרנית גאה=)

כך או כך המסקנה מובנת

וואי חס וחלילה! זה שהם טועים זה לא אומר שצריךמחייכת =)

להרוג אותם!!!!

בע"ה שכולם יבינו מה הדרך הנכונה,אבל להרוג יהודים?! בגלל שהם חושבים אחרת מאיתנו ?!

דעתי.לך דומיה תהילה
ראשית אציין שכמאמר דעה זה מאמר ברמה נמוכה מאוד. הטיעונים אינם לוגיים, הטקסט הנ"ל מכוון לרגש ולא לשכל. לכן גם קשה להשיב לו תשובה שכלית.

ובכל זאת...

הכותב מעוות את המציאות. הוא מנתק פעולות ממניעיהן ומהקשרן.
א - לאורך כל המאמר נראה כאילו הטייס פועל על דעת עצמו ומסמן לו כמטרה את האזרח הקטן... נו, באמת. הטייס הוא שליח האומה והמטרה שלו היא להשבית אויב ומתנקם. המחבר כל הזמן אומר "הם, הם" - ולבטא שהם לא חלק מאתנו. סאבטקסט.
ב - הטייס מצטייר כפחדן. הוא לא מביט לאנשים על הקרקע "בלבן שבעיניים", גיבור על חלשים. אין לו צידוק מוסרי אישי לתקוף. זה מתחלק לשתי תשובות שמסקנתן אחת. הראשונה היא שאנחנו לא מחפשים משחק הוגן, אנחנו מחפשים לנצח. תשובה שנייה היא שהטייס לא צריך צידוק מוסרי אישי. הוא שליח האומה. במלחמה אין פרטים, כולנו אחד. כולנו האומה. התחשבנות פרטית לא שייכת לענייננו.
ג - להאשים את צה"ל בדבר בו הוא הכי משתדל להיזהר זו פשוט בדיחה. כמה משאבים מושקעים כדי למעט נזק היקפי? כמה אישרורים עוברת כל מטרה לפני תקיפה? כמה תקיפות מבוטלות ברגע האחרון? אפשר כמובן להתווכח אם זה נכון או לא, אבל לכותב המאמר אין פתחון פה לבטא דעה כזו.

אמנם נפגעים ילדים, אמנם לא כולם בעזה מחזיקים קלאצ'ניקוב ביד אחת ומרגמה בשנייה, אבל פקחו עיניים: מלחמה זה לא דבר נקי. בואו לא ניתמם. וכל עוד אין לכותב המתנשא חלופה אחרת להציע, אנחנו נמשיך להילחם.
אתה באותה דעה של כול החבר'ה בחול שבעד מוות לישראל!סבבות!
למה את אומרת ככה זה ממש לא אותו דבראחווש770
תחיי עם שמאלנים ותביני!!!
מה הקשר?סבבות!
למי את מגיבה?לך דומיה תהילה
אממממאיר.

זה

אומן בקטע הזה של טחינת מים וניפוח העובדות...

אתה מגיב?? חזרנו לימי העבר(נוסטלגיה-מתענג)דרךחדשה_
מגניב מאיר. האמת..מישהי=)

מאוד מרגש

|מוזיל דמעה|

ונכתוב גם.

הם, הטובים לרצח ראו את הדמעות ואת הלבן בעיניים של אלו שהם רצחו.

הם, הטובים לרצח שאגו משמחה כשדקרו או ירו או הטילו טיל.

הם, הטובים לרצח קוראים את מה שכתבו כאן ומגחכים.

צוחקים בבוז.

אותם אלו שאנחנו הורגים, מרחמים עלינו.

הרשה לי לומר שאם הערבים יצחקו עלינו, אני אסכים איתם.

לרחם עם אוייבים שמוכנים לרצוח אותנו אחד אחד

זה מגוחך.

צריך לזרוק את גדעון וחנין לעזה ולהפציץ אותם בטעותרותם ר
אני חייבת להגיד..עמית..

תשמעו, אני מניחה שרובנו לא מסכימים עם השמאלנים. וזה בסדר! אבל אני לא חושבת שצריך להתייחס כך לאנשים שלא מסכימים איתך. היופי בדיעות זה שהן שונות אחת מהשנייה.  יכול להיות שהם אומרים ככה עלינו. כי הדיעות שלנו שונות.

אז במקום שנגביר את השנאה בעם, אני בעד לעשות את זה במילים, בהסברים, לא בקללות ובכאלו איחולים. עם אחים כאלו, מי צריך אויבים?! באמת. מספיק שונאים אותנו מבחוץ, לא צריך שגם נשנא מבפנים.

אנחנו צריכים להתאחד נגד האויב. לא לפרד את העם. ואם הניסיון הזה של הקירוב לא בא מאחינו השמאלנים, אז שיבוא מאתנו. במקום לנאום כל הזמן על אחדות, להתחיל קצת לעשות.

תנסו להיזכר איזה יופי היה עם הזה בתקופה של החטיפה של הבנים הי"ד- ובואו ננסה להחזיר את זה. החוכמה זה לא להיות מאוחדים כשזה קל, אלא כשזה קצת יותר קשה.

ולגבי הכתבה של גדעון לוי- אני לא מסכימה איתו בכלל. בכלל. אבל אני מניחה שאפילו השמאלנים לא קיצוניים כל- כך, ואם כן, הם המיעוט שבמיעוט.

אחים,

בואו נאהב!!!!

אתה רוצה להביא לו אולי מספר של פסיכולוגהמצב חסהאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך