הם עושים, לוקחים בחשבון כדוגמא את פינוי גוש קטיף,
או את הסכם אוסלו?
ביבי לא היה קשור?
אה, אז את הסכם Y.
הם עושים, לוקחים בחשבון כדוגמא את פינוי גוש קטיף,
או את הסכם אוסלו?
ביבי לא היה קשור?
אה, אז את הסכם Y.
האינטרסים שלך שונים משלהם.
הציפייה שלך מהמבצע (או מאוסלו, או מההתנתקות, או מהסכם Y) שונה משלהם. אתה לא יכול לשאול "מי יודע יותר טוב" או "מי יקבל החלטות יותר נכונות"... אין טעם בהשוואה הזאת אם אתם בכלל לא מכוונים לאותה מטרה.
ואיך אתה קובע מה עובר לי בראש על סמך שאלה?
ובקשר לשאלה הראשונה, אני אנסה לענות, מקווה שאדייק כמה שאפשר.
הסכמי אוסלו- המטרות היו להתקדם עוד צעד בדרך לשלום בין ישראל לאש"ף (ניחוש פרוע שלי- אתה לא תומך שלום נלהב. לפחות לא של שלום מהסוג הזה) ולנסות ליישב כמה מהסוגיות בסכסוך.
ההתנתקות- המטרות ששרון הציג בנאום שלו היו "להפחית איבה" מצד הפלסטינים, להפחית את האיום הדמוגרפי, ולפתוח פתח לשלום בין הצדדים.
(תרשה לי לצטט? "ההתנתקות הזאת תחזק את ישראל באחיזתה בשטח החיוני לקיומנו ותזכה בברכתם והוקרתם של קרובים ורחוקים, תפחית איבה, תפרוץ חרם ומצור ותקדם אותנו בדרך השלום עם הפלסטינים ושאר שכנינו...
...אין אנו רוצים לשלוט לתמיד במיליוני פלסטינים המכפילים את מספרם מדי דור. ישראל הרוצה להיות מדינה דמוקרטית למופת לא תוכל לשאת לאורך ימים מציאות כזאת. יש בתוכנית ההתנתקות כדי לקרוע שער למציאות אחרת.").
הסכם Y- אם אני זוכרת נכון המטרות היו לקבוע לו"ז מדויק לביצוע מעשי של ההחלטות שהתקבלו באוסלו ב', כך שאפשר לומר שהמטרות של הסכמי אוסלו מתאימות גם לכאן.
עכשיו תגיד לי אתה- אתם חותרים לאותה מטרה? לאותו חזון?
בת מלך=)גם אם הסכמי אוסלו היו במטרה לעשות שלום, כל בר דעת היה מבין
שלארגון טרור לא מספקים 10,000 רובים.
אריק שרון בדיוק נתפס על תיק פלילי מאוד מאוד כבד של שוחד
ולכן הוא עשה את זה, כל שאר הדברים היו שקרים של השמלאנים.
הסכם Y פשוט נתן לערבים אוטונמיה מלאה בחברון, עיר של 200,000 ערבים.
לא באתי להצדיק ח"ו אף אחת מההחלטות האלו. אני מצטערת עליהן יותר ממך, תאמין לי.
באתי להסביר, כמו שביקשת, מה ההבדל בין המטרות שלך לשלהם.
שחושבים אחרת ממך.
אני גם חושבת שהמעשים האלו לא היו נכונים, אבל אני משתדלת לא לשפוט ולהצמיד תוויות של "טיפשיים"
כי אני מודעת לזה שיש אנשים שחושבים אחרת ממני ואני מכבדת אותם למרות הדעות שלהם.
הרי גם על הקמת גבעה או פעולות תג מחיר יש אנשים שחושבים שזה "טיפשי",
אז בואו נפנים שיש אנשים עם דעות שונות משלנו, אבל למרות זאת הם בני אדם(לפעמים גדולים וחשובים מאתנו)
ואנחנו צריכים לכבד אותם, למרות הכל.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים