אתה בן 12-17 ורוצה להרוויח מעט כסף (בצורת תווי קנייה) דרך מענה על סקרים באינטרנט?
לא מדובר פה ברווח ענקי - אני אומר מראש, אבל זה בהחלט נחמד מידי פעם לקבל תלוש של "רב-תו" או של "תו הזהב" על סך 50 שקלים, במיוחד כאשר בשביל זה אתם צריכים לעשות מה שבמילא אתם עושים זמן רב - לגלוש באינטרנט
. כל מה שעליכם לעשות הוא מידי פעם למלא את הסקרים שיישלחו אליכם במייל, אשר עוסקים במגוון נושאים רחב (הסקרים נועדו ליצירת קהל נסקרים אינטרנטי רחב אשר יכול להצביע על מגמות שוק - החברה המפעילה את האתר, אי-פאנל, נשכרת על ידי חברות מובילות בשוק על מנת לבצע עבורם סקרי שוק.
מניסיון - לא מדובר בהשקעת זמן מטורפת - סקר ממוצע אורך כמה דקות, ולכל היותר 10 דקות (בנוסף, ככל שהסקר ארוך יותר, מקבלים יותר נקודות לאותו סקר). השיטה פשוטה - על כל סקר שעניתם, אתם מקבלים סכום נקודות שנכתב מראש בתחילת הסקר. עליכם למלא את הסקר כמה שיותר מהר מרגע שהוא נשלח איכם (לאלו מאיתנו שנכנסים לפחות פעם אם לא כמה פעמים ביום למייל, זה לא מסובך), כיוון שלאחר זמן מסויים הכמות הנדרשת לסקר מתמלאת ואחריה לא ניתן יותר לענות.
סקרים - נשלחים אחת לכמה זמן, ישנם זמנים בהם יש כמה סקרים ביום אחד וימים יותר "שקטים".
כאשר נצברים לזכותכם בחשבון שלכם באתר הסקרים, 500 נקודות - אתם יכולים להזמין תו על סך 50 שקלים. התו מכובד במגוון רחב מאוד של חנויות ועסקים - רשתות מזון, ביגוד, הנעלה, ספורט, חנויות ספרים ועוד...
אני עצמי כבר קיבלתי 150-200 שקלים בתווי קנייה מהעסק הזה - זה מוכח.
חשוב, מאוד לדעת: מי שנרשם חייב להירשם בשמו האמיתי (החברה מחויבת לסודיות) ובכתובתו האמיתית - על מנת שכאשר יגיע לו תווי קנייה, הוא יוכל לקבלם לביתו.
גילוי נאות - כל אחד בן 12-17שייכנס דרך הלינק שאצרף עכשיו, יירשם, וימלא לכל הפחות את הסקר הראשוני שהוא סקר מידע עליך, כדי שיוכלו בהמשך להתאים יותר טוב סקרים אליך - כל אחד כזה, יזכה אותי בכך ב50 נקודות בעצמי. בהמשך, תוכלו גם אתם לפרסם לינק שלכם לצרף חברים ולהרוויח נקודות על צירוף חברים (כמות הנקודות ל"חבר מביא חבר" משתנה לפי מבצעים).
אשמח אם בני ה12-17 שגולשים כאן ועדיין אינם מנויים לאי-פאנל, יירשמו דרך הלינק הזה וימלאו את הסקר הראשוני לכל הפחות - זה יעזור לי
. וכמובן, גם לכם, אם תתמידו - זה ישתלם. לא רווחים בשמיים,נכון, אבל צ'ופר נחמד ביותר 
הלינק דרכו יש להצטרף (עליך ללחוץ על הלינק, ולמלא את הפרטים בהמשך כפי שכתוב...אדם שיירשם על ידי שיכנס מגוגל לאתר שלהם, לא יזכה אותי בכך בנקודות - אלא רק דרך לינק זה
) :