חשוב מאוד כולם לפתוחרשת
זה בטעות נשלח ... אחר כך יש תעודעה החשובה!!!רשת
לא להרוג ערביםרשת
אני בעד לא לעשות כלום לערבים רק למחבלים כי הם אלא שיורים את הטילים ורוב הערבים לא עשו כלום והם סובלים בדיוק כמונו מהמלחמה. בזמן שאתם נהנתם נהרגו שלושה ילדים ערבים חפים מפשע ששיחקו בחוף. תגידו, אין לכם לב עליהם????????? כשזה מגיע לערבים אז אתם נהיים אכזרים בדיוק כמו המחבלים!!!!!! גם לערבים יש חיים ומשפחות וזה שהחמס יורים טילים זה לא אשמתם.
היהודים צריכים להיות אור לגויים ולקדש את שם ה' בעולם ולא להרוג עמים אחרים בלי סיבה. רק ככה יהיה באמת שלום וזה שהורגים אותם רק מגביר את השנאה ומרחיק את השלום. אני רק רוצה שתדעו שלא כל הערבים הם תרוריסטים ולא צריך להכליל כל דבר שהם עושים לכן הססמה "ערבי טוב זה ערבי מת " היא לא נכונה כי יש ערבים טובים, יש הרבה סיפורים על ערבים שעזרו ליהודים. אז למה להרוג חפים מפשע???????
צרייך להרוג את כול הערביים!!~שירוש~
ואני אומרת:הילו
ערבי טוב זה ערבי מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!
אם כך אני מאחלת לך בריאות הנפש.רשת
גם אני לך!!!הילו
טוב הבנו ת'קטע שלךTal.
אז אין לך מוסר ואין..רשת
לך לב אין לך רחמים וצדק מה להרוג ידים קטנים על חוף הים שלא עשו לנו כלום מסכנים תחשבי רגע אחד על המשפחות שלהם
סליחה שאני אומרת את צבועה כשהם עושים פיגועים את מזדעזעת אבל לך מותר לעשות להם הרג והרס.
מה ניראה לך!? אנחנו העם הכי רחמן!!!Tal.
ערבי טוב זה ערבי מת איך אני!? ואם תפתחTal.
אז מה את מציעה לעשות?רשת
להילחם !! ואם אתה פחדן תישאר בביתTal.
להלחם במירשת
ערבים זה עם וזה לא סוג ספציפי ו...!!!pretty
זה כולל רוצחים. פרימטיבים.מפגרים ואפילו----נורמלים!!!
לא הבנתי מה את רוצה להגידרשת
שיש את אלו שלא צריך להרוג!!!!pretty
אני מסכימהרשת
ערבי גבר זה ערבי בקברגלובוס
------מושבניקית גאה
נכון את צודקת...יש ערבים ועוד כל מיני גוים מעמים שונים שהם נקראים חסידי אומות העולם....אין הרבה כאלה... ואי אפשר לסמוך על כולם....ראית מה קרה שנתנו שטחים....פינו אותנו מהארץ שלנווו הארץ המובטחת לנו עוד מזמן אברהם אבינו שהיה בארץ!!!
אבלל מהה?? זה בשביל השלום אז אין בעיהה!!! בכיףףף ניתן להם אפילו את כל הארץ...ראית שזה עזרר?? עוד מלפני שנולדת המדינה כבר מסרה שטחים....עם כל האיסורים מהרבנים ואת רואה היום מי צדק... ביום בהיר אני שומעת אזעקה בבית שלי שאבא שלי אמר שממלחמת יום הכיפורים לא היה אצלנו אזעקות.... ותסבירי לי שאיך יכול להיות שהארץ שלנו שמוקפת במדינות ערב וכ"כ קטנה שורדת במלחמות....
מלחמות ישראל
העימותים הבאים הוכרו בישראל רשמית כמלחמות ישראל[1]:
- מלחמת העצמאות (29 בנובמבר 1947 - 20 ביולי 1949), הידועה גם בשם "מלחמת השחרור", "מלחמת הקוממיות" או "מלחמת תש"ח". הייתה מלחמה יזומה על ידי מדינות ערב וערביי ארץ ישראל לסיכולה של תוכנית החלוקה ומניעת הקמתה של מדינת ישראל. בסיומה נקבע קו שביתת הנשק המכונה "הקו הירוק".
- מלחמת סיני (29 באוקטובר 1956 - 5 בנובמבר 1956), הידועה גם בשמה הרשמי "מבצע קדש", הייתה מלחמה יזומה של ישראל, בשיתוף המעצמות האירופיות הממלכה המאוחדת וצרפת, לכיבוש חצי-האי סיני והשתלטות על תעלת סואץ.
- ראש הממשלה ושר הביטחון: דוד בן-גוריון, הרמטכ"ל: משה דיין.
- מלחמת ששת הימים (5 ביוני 1967 - 11 ביוני 1967), שבעקבותיה התרחב בכמה מונים השטח שבשליטת מדינת ישראל ("הקו הסגול"): יהודה ושומרון, רמת הגולן וסיני נכבשו מידי ירדן, סוריה ומצרים, בהתאמה.
- מלחמת ההתשה (8 במרץ 1969 - 7 באוגוסט 1970) הייתה מאמץ מצרי בעיקרו לשחוק את רצון הלחימה של כוחות צה"ל בחצי-האי סיני ובתעלת סואץ, ולעורר התנגדות בעורף הישראלי להמשך הכיבוש של סיני - זאת, לא עלה בידי המצרים לעשות.
- ראש הממשלה: לוי אשכול ואחר כך גולדה מאיר. שר הביטחון: משה דיין. הרמטכ"ל: חיים בר-לב.
- מלחמת יום הכיפורים (6 באוקטובר 1973 - 24 באוקטובר 1973), הידועה בפי הערבים כמלחמת אוקטובר הגדולה או מלחמת הרמאדן. שבה ניסו מצרים וסוריה להחזיר לעצמן חלק מהשטחים שאיבדו במלחמת ששת הימים, ובסופה היו בירותיהן מאוימות על ידי כוחות צה"ל.
- ראש הממשלה: גולדה מאיר. שר הביטחון: משה דיין. הרמטכ"ל: דוד אלעזר (דדו).
- מלחמת לבנון הראשונה (6 ביוני 1982 - 29 בספטמבר 1982), או בשמה הרשמי מבצע שלום הגליל; החלה כ"מבצע שלום הגליל", שנועד להרחיק את איומי הקטיושות מלבנון ולסלק ממנה את ארגוני הטרור.
- ראש הממשלה: מנחם בגין. שר הביטחון: אריאל שרון. הרמטכ"ל: רפאל איתן.
- מלחמת לבנון השנייה (12 ביולי 2006 - 14 באוגוסט 2006), התחילה כמבצע צבאי מוגבל בתגובה לחטיפת שני חיילי מילואים על ידי חזבאללה, אך בהדרגה התעצמה לעימות רחב יותר.
- ראש הממשלה: אהוד אולמרט. שר הביטחון: עמיר פרץ. הרמטכ"ל: דני חלוץ.
- בכל המלחמות האלה אנחנו נצחנו או שהיה אפסקת אש....
- את לא חושבת שדי כבר עם המשחקים האלה ואפסקות האש??!! יאאללה שיגמרו עם זה אחת ולתמיד
- http://www.sichos.com/shleimus_haaretz.asp - דברי הרבי על מסירת שטחים....
- את חושבת שאם תלכי עכשיו לעזה או לכל מדינה ערבית אחרת הם יקבלו אותך בזרועת פתוחות???!!! או כל יהודי אחר גם אם ההוא שמאלני... בשואה היו יהודים שעד לפני המלחמה "המירו את דתם" ומה את חושבת שזה עזר להם ושהם נפתרו מזה??!! לא ולא!! אפילו הלא יהודים הנאצים ימח שמם זכרו טוב מהיהודים מה שלא זכרו:
- יהודי תמיד נשאר יהודי ולא משנה הניצוץ היהודי חלק אלוקה ממעל ממש אנחנו חלק מהקב"ה
- וזה לא שאין לנו מוסר...נכון שלא צריך לדבר לא יפה....אבל זאת המציאות זאת הארץ שלנו ונלחם עליה כל עוד אנחנו יכולים זה מצווה ועוד מעט משיח כבר כאןן אז צריך לנצל... זה שלנו שלנו שלנו וידעת שחצי האי סיני זה גם מארץ ישראל ועוד המון שטחים שאת אפילו לא מכירה.... בגלל השלום אנחנו עכשיו לא יוצאים לשומקום!!
- בגלל השלום הם יורים עלינו טילים!!
- ןבגלל השלום מתים לנו חיילים!!
- חשבת פעם על החיילים?? כן כן אלה מהעם שלךךך למה ללכת רחוק? ולחשוב על אויבנו המושבעים ולרחם עליהם?? הם שונאים אותנוו תביניי נכון לא כולם אבל רובםם והמנהיגים שלהם בפרט ומי אצלהם קובע אם לא אלהה
- לכי דברי איתם שיפסיקו ויניחו לנו לגור בארצנו!!! כמה חיילים כבר נפטרו?? על זה חשבת?? ואת חושבת שזה מעניין אותם?? כמו שאותך הם מעניינים? פשוט לגמור עם זה ולא ימותו יותר מהעם שלייי מהעם שלנוו!!
מישהו אמר למסור שטחים?!רשת
את אמרת שצריך לעשות שלוםמוששמוש
מה זה ניקרא אצלך לעשות שלום??
שלום זה לא למסור שטחיםרשת
למסור שטחים זה להכנע אבל צריך לעשות הכל למען השלום האמיתי שהוא יכלול ויתורים משני הצדדים ולא רק מהצד שלנו השלום שעושים תמיד לא מחזיק מעמד בדיוק בגלל זה
----מושבניקית גאה
כבר מסרו להם הם רוצים עודד השלום עם הערבים לא יעזור אין דבר כזהה!!
רגע??? את באמת מתכוונת לזה ברצינות???חבדניקית
או שסתם משעמם לך ואת רוצה לעבוד עלינו???
כי את מזכירה לי משהי מהכנסת......
וחוץ מיזה רשת את יודעת שכל הערבים שונאים אותנו!
לא סתם כתוב "עשיו שונא ליעקב"!
מי אמר לך שהערבים זה עשיורשת
גם את שאנת את הערבים אז מה את מתפלאת וחוץ מזה יש הרשת
מישהי בפורום הזה מחוברת??????מימי (מירב)
אנייTal.
מימי, ממתי את בפורום? שמעתי שאת כבר מזמן!שיקי
מימי מ-כ"ה בכסליו תשע"דשיח סוד
ואני מ-י"ז תמוז תשע"ג (באמת שאני זוכרת ת'יום הזה! עם הצום והכל... כל דקה!
)
תקשיבו שנייה.....רונצ'וש
ברור שלא צריך להרוג ערבים רפים מפשע אבל.... ישראל לא רצתה להכנס לכל הבלאגן הזה אבל חמאס התעקשו לכן זה לא שישראל הורגת בכוונה את הערבים פשוט החמאס העמידו אותנו במצב קשה ולא נותרה לנו ברירה אלא להגיב גם אם זה עולה בחייהם של ערבים חפים מפשע!!!! ועוד דבר ל'רשת' (סליחה עם אני עונה בעצבנות): אם כל הכבוד לשלושת הילדים המסכנים שנהרגו על החוף (וצהל לא עשה את זה בכוונה!!!) לנו נהרגו הרבה יותר משלושה ילדים תמימים! תחשבו על כל הילדים חפי הפשע שלנו שנהרגו ע"י ערבים מושחתים ומה עם אייל גיל-עד ונפתלי????? ודבר אחרון צהל לא יכול לפגוע רק בחמאס... ואנחנו צריכים לזכור שהמון ערבים נתנו מחבוא למחבלים אז פתאום לא כל הערבים שהם מחבלים חפים מפשע נכון???
סליחה שעניתי בעצבים אני פשוט לא רואה שום סיבה להתחיל ולרחם עליהם!
שכל אחד ייקח את התגובה שלי למקום שהוא רוצה ואני מקווה שיהיו כאן כמה ילדים שיבינו על מה אני מדברת...
בשורות טובות
רונצ'וש את מה-זה צודקת!!!שיח סוד
1.שיח סוד
2.שיח סוד
3.שיח סוד
4.שיח סוד
5.שיח סוד
6.שיח סוד
7.שיח סוד
8.שיח סוד
מה הקשר של המספרים?רונצ'וש
9.שיח סוד
10.שיח סוד
עשיתי את זה כדי שזה לא יהיה שרשור ארוך, קיצר...שיח סוד
רונצ'וש צודקת 100%!!!!
אנחנו לא צריכים להתנהג כמוהםרשת
את צודקת אבל זה שהם לא בסדר זה לא אומר שאנחנו צריכים להתנהג כמוהם ואני לא מדברת דווקא על עכשיו אלא בכללי שאנשים אומרים להרוג את כל הערבים בלי לחשוב בכלל!!!
את מדברת עלינו כאילו אנחנו מאלה שנלחמים והורגים!!!שיח סוד
תירגעי כבר רשת!!!מימי (מירב)
אין אני באה לפגוע בך ובכבודך!!!טייסת
אין לו מקום בארץ ישראל
גם אם הוא חף מפשע
אין את יודעת היום ימכור תותים בשוק
ומחר יבוא לרצוח משפחה שלימה (שבאמת חפה מפשע)
ואני מכירה סיפור כזה מקרום
לא ארחיב ואספר מכיוון שזה ארוך ואין זה לעניין כרגע....אבל אנו צריכים להאמין שהכל זה מאיתו יתברך היושב בשמים ובכל העולם....
ותאמיני לי שאלוקים הוא לא אדיוט והוא יודע מה הוא עושה.....
גם אם יש הרוגים ״חפים מפשע״
אגב גם החיילים שלנו חפים מפשע....
להפנים בבקשה
מי את שתחליטי שלערבים אין מקום בארץ ישראל ואם הכלרשת
מה' אז גם זה שיש ערבים בארץ זה ממנו ולא צריך להרוג אותם כי את לא יכולה לדעת על ערבי אם הוא ירצח או לאץ אם יש ערבי שפגע ביהודי אז מצווה להרוג אותו אבל כל עוד שהוא לא עשה כלום לא צריך להרוג אותו
מי את שתתקיפי אותנו אה רשת???רונצ'וש
אני רק אומרת את דעתי זה חופש הביטוי ואם כבר מדבריםרשת
אז כולם כולל אותך תוקפים אותי תשימי לב אז אל תדברי סתם
אני לא מדברת סתם ואם את רוצה לדבר על זה כנסי לאישירונצ'וש
לרשת!שילת
רק שתידעי שהילדים הערבים שמתו על חוף הים אם היו ילדים של אחד המחבלים תחשבי על זה הם יגדלו וגם הם היהיו מחבלים!ולא צריחים לרחם עלים !![]()
את לא יכולה לדעת מי הם יהיו כשהם יהיו גדולים יכולרשת
להיות באמת שהם יהיו מחבלים אבל עכשיו הם קטנים שלא עשו כלום לאף אחד ולא מבינים כלום ואת לא יכולה להחליט להרוג אותם. אם כשהם יגדלו הם יהיו מחבלים אז נהרוג אותם אבל עכשיו אין לך סיבה להרוג אותם
לא דעתי!שילת
שיאוו......1987חנה
רשת סתמי תפה שלך כבר!!!!
אין לי כח לשמוע אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
אוו מייי גאששששששששליטלושאחרונה
ילדי גן החיותיוסי5783
משחק מענין ואחלה!משחקא
אני חדשהההחכמולוג/ית
מה קורה?
מה נשמע?
מה המצב?
בסדר!תודה ל-ה' יתברךאחרונה
תתחדשי 
מה קורה ילדודסריק סאנצ'ז
יש פה עוד מישהו?
פעם הייתי כאן
הפורום מת..תודה ל-ה' יתברךאחרונה
אין אף אחד שיגיב לך על זה
בני כמה חבר'ה פה?Eliyalasker
מה אומרים?דודס
איך במלחמה והכל?
היידה חזרתידודס
אין לי מושג אם מישהו זוכר אותי האמת
בני כמה פה האנשים עכשיו??
היידהחוחי:)
הו התקופה היפה שהיה כאן פעיל
אשתמש באותם מילים שהשתמשתי אז
זוכרים זוכרים
וגדלתי מאז
הייתי בת 11
היום ב"ה 13 חחח אשכרהה
...ריק סאנצ'ז
חח, אני זוכר אותך נראה לי מביקורים פעם בפורום הזה... את טלי או משהו?
זה באמת מגניב לגלות כמה זמן עבר...
טוב, אבל שיניתי שם מאז...
אכן אכןחוחי:)אחרונה
אני טלי
ועכשיו אני חוחי ומצטערת על כל רגע. למה עשיתי את זה לעצמי?
אבל מתנצלת וזה
אבל כנראה בגלל ששינית שם לא מזהה אותך? (או שבכלל לא אמורה לזהות?)
שלום לכולםםם!!דובמבה
רציתי להבין למה אף אחד לא רושם פה אף פעם דברים?!?!?!?!?!?!?!![]()
אז יאללה בואו תרשמו פה יותר דברים!![]()
![]()
ותזמינו עוד אנשים שיכנסו לפורומים![]()
אז יאללה![]()
מי עוד בעד?![]()
תזמינו אנשים!![]()
![]()
ותחפרו פה!!![]()
ושמי שלא בפורומים מפסיד!!![]()
![]()
יאללה!!!!דובמבה
ונהפוכו אם עד עכשיו היה יבש כאן אז עכשיו ''ונהפוכו'' כולםםם בפורומים!!
ונהפוךהוד444אחרונה
אני בעד!!דוביסלי
דובמבה צודק ממש![]()
ממש יבש פה!!![]()
נכון נכון!!דובמבה
![]()
אני חדשהתודה ל-ה' יתברך
אבל חושבת שזה רעיון טוב שלא יהיה יבש פה