מי שרוצה להתווכח איתי בעינין הערביםרשת
עבר עריכה על ידי רשת בתאריך כ"ה בתמוז תשע"ד 09:35

ערבים הם צודקים וצריך להבין אותם ולא לשפוט לפי המראה החיצוני. אני חושבת שזה ממש גיזענות שרוצים להרוג את כל הערבים בלי להכיר אותם בכלל!!!!!!!! זה ממש  התנהגות לא מוסרית ולא צודקת שלא מתאימה לעם ישראל. אם אין לכם בעיה להרוג ילדים קטנים ורכי לב אז במה אתם יותר טובים מהערבים שאתם כל כך שונאים??????.זאת פשוט צביעות שאתם מזדעזעים מהמעשים של החמס אבל אין לכם בעיה לצעוק מוות לערבים ולעודד הריגת ערבים שרובם חפים מפשע!!!!!

שלום  עכשיו!!!!!מיקרופון

פטישעוד יבוא שלום עלינו!

שמע\י באמת אסור להרוג ערבים חפים מפשע אבל!!!pretty

כשיש מלחמה וחייבים להשמיד את החמאס אז לפעמים אין ברירה וגם הם נפגעים........

חוץ מזה זה לא אשמתנו שהם נהרגים החמאס שם אותם בתור מגן לטילים שלהם והם לוחמים נגדנו כשהילדים שלהם בידיהם!!!!!!!!!!!

רשת,את ממש טועה!!מוות לכול הערביייםם!!~שירוש~
תשובהרשת

זה שהם לא בסדר זה לא אומר שאנחנו צריכים להיות לא בסדר מה ברגע שעושים לנו אין ערכים????? איפה המוסר?????. עם ישראל זה אומה של רחמנים ואתתם הורגים חפים מפשע???? להגיד מוות לערבים ולהרוג ערבים זה בסדר אבל כשפוגעים בנו פתאום אנחנו גם מרשים לעצמנו לעשות את זה איפה הלב שלכם???????????????????????????

אתמול!!!pretty

ראיתי בערוץ 2 איזה תושב דרום שדיבר עם חבר שלו מעזה וההוא אמר לו תמשיכו חזק תגמרו את החמאס.....

אז את החמאס חייבים לגמור בטוח אבל תושבים שהם לא מחבלים והם חפים מפשע אין סיבה להרוג

תאמין לי שכל ערבי אם היו אומרים היה רוצח בלי לחשובTal.
לא בטוחה!!!pretty

אגב זה לא אומר שהם לא יהרגו!!!!!!!!pretty

רשת סורי את/ה טועה בגדול אבל אני לא ישפוטTal.
את יכולה להסביר למה ולא רק לומר שאני..רשת

טועה או שכל הערבים ימותו

תשובהרשת

אז אני אומר שאם יתנו ליהודי לרצוח ערבי הוא ירצח אותו בלי לחשוב הרי זה מה שכולם אומרים מוות לערבים

הם לא רוצחים רק המחבלים ימח שמם ואם בגלל זה אתם רוצים להרוג חפים מפשע אז בענין הזה אתם לא יותר טובים מהערבים.

------מושבניקית גאה

יהודי לא רוצח סתםם אם אני אגיד לך להרוג מישו את תהרגיי??! איך את מסוגלת לדבר ככה על העם שלךך?!?!

וכל המחבלים האלו שהרגו יהודים בהמוניהם...מתי ראית יהודי שיהרוג את עצמו... העיקר שערבים ימותוו.... ראית דבר כזה אצל היהודים??? אני ראיתי ככה אצל הערבים!!! מה עם הערבי ההוא שרצח חצי ממשפחת פוגל באיתמר??. הילדים האלו הרכים והתממים עשו להם משוו?? ולמה ללכת רחוק הנה עכשיו עם 3 החטופים/רצוחים הם עשו משוו??? הם בקושי עברו רבע מהחיים שלהםם!!! איפה תראי דבר כזהה???!!! דם יהודי נשפך דם שלנווו ואת מסוגלת לדבר ככה??!!

תשובהרשת

ותראי בגלל שהם הורגים אותנו אנחנו הורגים אותם את אמרת שזה מלמה אז מה את מתפלאה שהם הורגים אותנו

בדיוק מה שאת אומרת הערבים אומריםרשת
לכן אני אומרת שצריך להרוג מחבליםרשת

לכן אני אומרת שצריך להרוג את המחבלים אבל ממש לא את כל הערבים

תשובהרשת

זה נכון באותה מידה שאת תרצחי ערבים הרי אתם אומרים מוות לערבים וכל מיני סיסמאות כאלו

אם אתם אומרים כך אז אתם לא יותר טובים מהערבים בענין הזה הרי אתם רוצים לרצוח אותם וכשהמחבלים עושים את זה פתאום אתם נהפכים להיות מוסריים.

-------מושבניקית גאה

חושך מגרשים עם אור לא עם מקלות!!

תלוי אם אתה ימני או שמאלני.שיקי

החרדים הם לא זה ולא זה!

שיהיה ברור.

למי מופנת ההודעה?רשת
ולערבים מותר לערוג ישראלים שהםממוש

חפים מפשע אני רוצה שכולם ימותו בלי יוצא מין הכלל

גם תנוקות?רשת
ולערבים מותר לערוג ישראליםממוש

חפים מפשע לא אסור להם והם כולם 
צרכים למות בלי יוצא מין הכלל אוקי את ילדה אם בעיה את

יודעת את זה

בטעות יצאממוש

לי שתי פעמים

אז אל תתיחסו

לאחד מהם

קיבלתי...שיקי
אם היו מביאי לך להרוג ילד היית הורגת אותו?רשת
-----מושבניקית גאה

ההודעה שלי מופנת לכולם.... תהינו שלא יעזור לכם להיות אגרסיבים לכול פיפס שזז בעולם וזה לא יתן לכם כלום את תתווכחו הדעות לא ישתנו בגללכם ואם אתם כנים ובאמת רוצים להבין תפנו לבית חב"ד...זה יפתור לכם את כל הבעיות או אלי באישי בכיףף....

היי ברקת מנשמע?טייסת
קיבלתי
לדעת מושבניקית גאה צודקת בכל מילה שהיא אומרת!!!!!!רונצ'וש
את החמס אני מסכימה שצריך להרוג אחד אחדרשת
לפחות את זה את מסכימה!!!רונצ'וש
איזה כיף למושבניקים! הם במושב.שיקי

ואני תקוע בעיר מלאת בניינים.

אבל תאמינו לי שהחפים מפשע האלה....shira cohen

שהם יגדלו הם גם יהפכו למחבלים בדרך אבותם.....אז......חצי חיוך

בהחלט!!!שיקי
יש ערבים רעים.ויש ערבים טובים.בשתיהם ניתקלתי!סבבות!

לרשת..........1987חנה

אולי כדאי שתסתמי תפה שלך????? 

יחתיכת שמאלנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למה כשהערבים זורקים עלינו טילים כל יום את רשמת משהו בכלל?????

למה אנחנו לא חפים מפשע????

מה אנחנו עשינו להם??????

אני לא מבינה את החשיבה המעוותת של השמאלנים!!

(וכנראה גם שאני לא יבין!)

למה אנשים צריכים לפחד מטילים בגלל שאנחנו גרים בארץ שלנו????????????מבולבל

מצידי לכבוש את עזה! אולי יהיו מלא הרוגים אבל לפחות נשיג שקט 

לכמה שנים טובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יודעת מה אין לי על מה להתרגז השמאלנים הם אלה שנותנים לכל העולם ולכל

הערבים להתייחס אלינו ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לחנהרשת
עבר עריכה על ידי רשת בתאריך כ"ו בתמוז תשע"ד 22:46

את חושבת שאני לא שאנת את הערבים שיורים עלינו טילים???????? זה פשוט מובן מאליו וכולם כותבים את זה אז אין לי מה להוסיף.

אני באמת חושבת שצריך להרוג ערבים שיורים טילים ואני בעד להראות לערבים שאנחנו לא מפחדים ושולטים עליהם אבל לא בדרך הזאת!

אני גם חושבת שצריך לכבוש את עזה אפילו אם צריך להרוג כי בעזה באמת הרוב מחבלים ואין ברירה  וזה חבל מאוד אבל בשום אופן לא צריך להרוג את כל הערבים.

רשת את יודעת כנסיממוש

שהחיילים נכנסו לעזה אז הם ראו שילדים בני 13 
יש להם מכנסים עם חגורת נפץ

רשת זה אתר לימנים בלבד אז עוף עם חנין זועבי לעזהיהלום !
-----מושבניקית גאה

גם שמאלנים הם יהודים ואת לא יכולה לדבר ככה!!!

מושבניקית אבל הם לא מתנהגים כמו יהודים1987חנה
אני מסכיםבין

בס"ד

תלוי מאוד איזה ערבים צריך להרוג לאלה ביש"ע שזורקים גרדים או בקבוקי תבערה אותם סבבה בכיף אבל לדוגמא ערבים לידי מהצפון זה שיא האחזריות להרוג הם הולכים 2 ס"מ לידי בסופר הם לומדים איתי בחוג מוזיקה וכשאומרים להרוג אותם אז אני מדמיין בני אדם עם דם בידיים שרוצים לרצוח כל מי שהם רואים 

בדיחה על : שמולאנים בחתימהיהלום !

את כל הערבים צריך להרוג!תיילה6

נכון שיש ערבים לא מחבלים אבל זאת הארץ שלנו ארץ ישראל והם משתלטים לנו עליה, וכשרוצים לעשות הפסקת אש הם מציבים תנאים! אנחנו חייבים להם משהו או מה? יש להם 7 מדינות ענקיות הרבה יותר מהארץ הפיצפונת שלנו, שיש לנו רק אחת. שילכו למדינות שלהם, שיעזבו אותנו בשקט!!!!!! חוץ מזה, "הבא להרגך השכם להרגו" הערבים רוצחים ילדים ואנשים, לקחו באכזריות שלושה נערים תמימים ובלי שום רחמים חטפו אותם ורצחו אותם! למה? בגלל שהם יהודים!! הם יורים עלינו טילים בלי סוף!! אז למה שלא נגיב להם?

אבל--תיילה6

אבל זה שיהודים לקחו ורצחו נער ערבי זה ממש לא בסדר וזה גם לא דרך התורה, למה לחקות אותם?

רשת, אני לא מבינה את מנסה למשוך צומי או מה???מימי (מירב)

מה עובר עלייך? אנחנו לא לשכת סעד!!! את רוצה תשובות- קודם כל תתחילי לחשוב בהיגיון, בסדר???????????

יופי באמת...

למימי (מירב) אמרתי משו בעיניין החמס?בין

בכותרת של ההודעה הראשונה את רושמת צריך לערוג את כל הערבים ואחרי זה שהיה נער שאמר מה שאת אומרת זה פתאום לא בסדר? מחבלים סבבה תערגו כמה שבא לכם (סליחה אבל אני לא יכול לעזור לכם אני גר בצפון המחבלים הכי קרובים הם בלבנון) אבל הדרוזים שאומרים תערגו את כל הערבים זה גם דרוזים שהם בעצמם לא יודעים את הדת שלהם משרתים בצבא שלנו אז את רוצה לערוג?

אני בכל מרקה לא הייתי הורג את המנקה של הבית ספר שלי! 

-----מושבניקית גאה

ערבי זה ערביי!!!

רוצה הוכחה?! 

תכתוב מלחמת העולם השניה=השואה יש בטוח מלא חומר!!

נאצי זה נאצי וגרמני זו גרמני הכול אותו זבל!!! 

אווויי איזה מסכנים שהם.... למה מסכנים?!

גם הורגים יהודים-מהעם שלנווו במיליונים רוצים הפסקת אש-עם תנאים שלהם וכשמפציצים להם בית-מתקשרים להודיע!!!

נכון שהם מסכנים?! למה להרוג אותם הם לא עשו כלום (כן ברור יותר ממליון בשואה ועשרות אלפים יותר בפיגועים) 

למה להרוג אותם הם לא מפריעים לנו במהלך החיים (כןן לגמרי הפסקות אש עם תנאים שלהם)

למה להרוג אותם הם לא מפציצים לנו את הבתים (כןן בטח זה רק ה' שעוזר תראה שטיל אחד עליהם וכמה עשרות יכולים למות ועלינו שלך תספור כמה טילים הפציצו וה' עוזר לנוווו ואם ככ הרבה מתים אצלהם והמון פחות אצלנו אז זה מה שאמור לקרות זה ה' עושהה!!!

הוא נותן את החיים והוא גם לוקח אותם!!!

אין עוד מלבדווו!!!

הרבה רבנים אמרו:חבדניקית

שאין ענין סתם להרוג ערבים אבל צה"ל הורג ערבים כדי להחזיר את השלום לארץ!

אמרתי שרוצחי יהודים צריך להרוגבין

בס"ד

אבל גם בתוך הערבים יש כל מיני סוגים אני דיברתי על הדרוזים ועל מי ששיפץ את הבית של סבתא שלי זה עבודות ששום יהודי לא היה רוצה לעשות היית רוצה שאבא שלך יהיה בנאי או מנקה? וכן צריך גם לשמור עליהם כדי שלא יתפרעו צריך שהכביש הראשי יעבור בכפר שלהם ואז הם בשקט

רשת תקראיתיילה6

אם אנחנו רציניים בנוגע לשלום במזרח התיכון, עלינו להפסיק להעמיד פנים שלישראלים יש פרטנר רציונאלי שאיתו הם יכולים להתדיין, מכיוון שבעשותנו כך, אנו עוזרים להזין שקר פוליטי עצום, שכוח הכבידה שלו נעשה כה חזק, עד שהוא מעוות לחלוטין את תמונת המציאות. זהו החמאס, ששוב ושוב הופך את עזה לאזור מוכה קרבות, לא ישראל. וזהו חמאס, והוא יעשה את זה שוב ושוב.

למה אין בעזה מקלטים (חוץ מאשר לראשי החמאס האמיצים)

לא אכפת להם מהאוכלוסייה המקומית שם. הם מתייחסים אליהם כאל מחיר שיש להקריב למען הג'יהאד. מדוע לדעתכם אין מקלטים בעזה? פרט כמובן למקלטים של לוחמי החמאסהאמיצים, שממשיכים לספר לנו כל הזמן שהם אוהבים את המוות כמו שאנחנו אוהבים את החיים, אך בורחים למרחב מוגן בשנייה שהפצצות מגיעות, ומשאירים מאחור נשים וילדים שנאלצים להגן על עצמם. האם לא ניתן היה לצפות, שבכך שהם יורים טילים מעבר לגבול מדי יום, כדאי להשקיע מעט מחשבה בהגנה על אנשים רגילים מפני פעולת תגמול אפשרית?

הם מעדיפים לבנות מלונות יוקרה, המיועדים לארח עיתונאים מערביים תמימים, והם סומכים עליהם שיציגו אותם כקורבנות הירואיים מסכנים שרק מגדלים ילדים, ואת הישראלים כמדכאים ניאו נאצים. למעשה, החמאס הם הנאצים. האג'נדה הפוליטית שלהם זהה. יש להם אותם הזיות על עליונות ורצח עם, ואותה שנאה לא רציונאלית כלפי יהודים, רק בשל היותם יהודים. בעצם, לא. לנאצים היה יתרון מוסרי על החמאס. גם הנאצים היו חלאות אדם פסיכוטיים ורצחניים, אך לפחות הנאצים לא השתמשו בבני עמם כבמגן אנושי.

חמאס משתמשים בתושבי עזה כמגן אנושי ואז מכריזים עליהם "שהידים"

חמאס לא שמים קצוץ על תושבי עזה. הם מעוניינים במותם, במיוחד בילדים, שגופותיהן מהוות תעמולה נפלאה. זו בדיוק הסיבה לשאלה מדוע הם מציבים אותם במכוון בקו האש, כבשר תותחים. פשוט כנשק נוסף שבו ניתן להשתמש ולהשליכו לאחר מכן, או אז ניתן להכריז עליהם כעל "קדושים מעונים", "שהידים", שזה המונח האיסלאמי כלפי מי שחייו הושלכו לזבל, למען כלום מוחלט.

החמאס מעוניין בהמשך אומללותישראל רוצה שלום, ותמיד רצתה שלום. היא מדינה מודרנית, מתורבתת ומובילה עולמית בתחום הטכנולוגיה. הדבר האחרון שהיא זקוקה לו היא מלחמה. זה אמור להיות ברור מאליו לכולם. אין דבר שישראל רוצה בו יותר מאשר לראות את עזה פורחת ומשגשגת ושתושביה יהיו מאושרים וחופשיים. היא אפילו היתה מוכנה למממן זאת, אם היתה חושבת שזה יצליח. אבל חמאס לא רוצים את האנשים מאושרים וחופשיים. הם רוצים אותם אומללים, אבל אז לבכות ולהאשים בכך את היהודיםוזאת משום שחמאס הם איסלמים פנאטיים, גי'האדים, בעלי אותה מנטליות כמו של אלה אשר התרסקו על מגדלי התאומים והאשימו.... נחשו את מי? את היהודים.

אצל החמאס "בחירות" יש פעם אחת. אם אתה מעוניין בבחירות נוספות, קח בחשבון שגופתך תיגרר ברחוב על ידי אופנועים. חמאס שיחדו את תושבי עזה לבחור בהם בבחירות פוליטיות, אך מהרגע שעלו לשלטון, הם כפו את סתם באגרוף ברזל. האם יש מישהו שבאמת חושב שהם ייבחרו שוב? לעולם לא נדע זאת, משום שברגע שנבחרת ממשלה איסלמיסטית, היא נבחרת לנצח, וכל מי שמעוניין להתווכח על כך, צריך לקחת בחשבון שהוא יירצח, וגופתו תיגרר ברחבות על ידי אופנועים, כפי שקרה בשבוע שעבר בעזה.

למה החמאס ירו למוות באדם ששר בשמחה בחתונה

האנשים הללו כל כך מהופנטים על ידי הדת האלימה והנוקשה שלהם, וכל כך נעדרים כל שמץ של הגינות מוסרית או חמלה אנושית, עד שירצחו בשמחה מישהו שביטא רגע אחד של אושר והנאה בעת ששר בחתונה, כפי שהתרחש בשבוע שעבר, בעזה. כל כך למה? כי שירה היא מחוץ לחוק בגן העדן האיסלאמי. שמחה אסורה, האושר הוא "חראם". הם מצטטים את הקוראן באמונת היסוד שלהם, ובפרט את הפסוק הקורא להרג יהודים. זה אחד החביבים עליהם ביותר. והם מלמדים את ילדיהם שהמטרה הנעלה ביותר שאליה ניתן לשאוף, היא להיהרג בזמן שהם הורגים יהודים. האם אלה האנשים שהישראלים אמורים לשאת ולתת איתם? קל יותר לדבר בהיגיון עם נחש צפע.

ישראל עקרה אלפי מתיישבים מאזור עזה ונתנה להם את השטח. התמורה שקיבלה – מאות רקטות.

הבה נניח לרגע שאתם ראש הממשלה הישראלי. מה הייתם עושים? כיצד הייתם מתמודדים עם אנשים אשר רוצחים אתכם - וכל אחד שדומה לכם - מתים, ואשר העמדה שלהם אינה עומדת לשום משא ומתן. תוותרו על שטחים? תפרקו התיישבויות? כל אלה כבר נוסו, וזה לא עבד. או אולי איש לא שם לב לכך. ישראל פרקה התנחלויות ועקרה אלפי תושבים כשהיא התנתקה מעזה. ומה היא קיבלה בתמורה? ברד של רקטות ופצצות, שלא פסק עד עצם היום הזה. ברור, אם כך, שפירוק התיישבויות אינו עובד

מה עוד יש לנו? תיווך? דיפלומטיה? להתניע מחדש את תהליך השלום? כן, בטח.. בחלומות שלכם. אין שום תהליך שלום, ולעולם לא יהיה, כל עוד חמאס בסביבה. כי אין דבר כזה מטבע עם צד אחד בלבד. וחמאס הבהירו באופן חד משמעי, שאין להם כוונה לנהל משא ומתן על שלום אף פעם. זה כתוב במפורש באמנה שלהם. חפשו את זה. שלום יהיה בלתי איסלאמי. לא משא ומתן, ולא ויתור על הג'יהאד, גם זה חקוק באמנה, עד שכל יהודי במזרח התיכון יגורש או ימות. זה מה שהם רוצים, וזה לא פתוח לדיונים ולמשא ומתן.

האמנה של החמאס: אין מו"מ לשלום עם ישראל 

מדוע אנו ממשיכים להעמיד פנים שהם רוצים במשהו אחר? האמנה שלהם אוסרת גם על כל אחד אחר לנהל משא ומתן על שלום. אז אם אי פעם יבליח לו שלום, אנו יכולים להניח בוודאות שחמאס ישים לזה סוף באופן מידי. אבל בואו נתעלם מכל זה, ונעמיד פנים שהכול סובב סביב שטחים ופוליטיקה. נערוך עוד סיבוב של משא ומתן, בכל מקרה, הבה ננסה לגבש עוד הסדר חסר כל ערך. הבה נתכנס שוב סביב השולחן, ונחזור על כל הסיפור מהתחלה, ואז נחלק לכולם פרס נובל לשלום! אנחנו מוכרחים להיראות כאילו אנו עושים "משהו", אפילו אם זה שום דבר. ו"שום דבר" זה מה שיהיה שם - ובערמות.

האמת הפשוטה והכואבת: כל עוד יש חמאס – לא יהיה שלום לעזה מכיוון שמשא ומתן עם ארגון כמו חמאס, זה כמו לשפוך אור לחור שחור. הם לא רוצים שלום, בשום מחיר. הם רוצים דם יהודי. סוף הסיפורזו הסיבה מדוע הם מפרים כל הפסקת אשזו הסיבה מדוע הם משתמשים בבני עמם כמו בכלים חד פעמייםזו הסיבה מדוע שום הסכם אתם, אינו שווה את הנייר שעליו הוא כתובזו גם הסיבה מדוע אין פתרון של שתי מדינות ולעולם לא יהיה, כל עוד הם בסביבה.

רק סילוק של הברברים הפנאטים האלה יתן צ'אנס לשלום וזאת הסיבה מדוע יש להביס אותם באופן מוחלט וסופי, או שהטירוף הזה לא יסתיים לעולם. ההתנערות מהברברים הפנאטיים האלימים הללו, היא הדרך היחידה שבה העם הפלסטיני יכול להשתחרר ולהיות חופשי. ואם לכולנו באמת אכפת מהשלום, עלינו להיות כנים דיינו כדי להודות בכך.

זאת מצווהרויטל עקב

תחשבי שבכל מקרה  שהם יגדלו הם גם יהיו שונאי יהודים

ומצד שני את צודקת ם מדובר על התעללות בערבים חפים מפשע  אבל החילים עושים עבודה  מעולה ומגיע להם צל"שמחשב

לרשתתולעת ספרים

שלום רשת,

אני מסכימה איתך שאסור להרוג ערבים סתם כך ,

אני מבקשת שתסתכלי על תולדות ההיסטוריה  שלנו 

מי אשם בהכל ושחלק ממנו חיים  בפחד מתמיד?

את יודעת מה היה באינתפדה?

ערבים שבאו ונכנסו לאוטובוסים ולחניות ולמסעדות ופשוט מתפוצצים

אנשים היו חיים בפחד ואנשים רבים איבדו את חייהם ומה עם המשפחות השכולות? ומי אשם?

הערבים

אני לא אומרת שצריך להשמיד אותם אבל גם לא לדבר איתם כמו חברים!!!

אפשר לדעת איפה את גרה?

אם את גר\ה במקום שיש הזעקות אני מתפלאת עליך,

האמת שאם את גר\ה במקום שאין הזעקות אני גם מתפלאת

את יודעת שאם אחד מהמחבלים היה עובר מבעד למנהרות חס וחלילה מה היה קורה אנשים רבים היו נרצחים בדם קר בסכין בידם של ערבים

ומה עוד? מה איתנו?

הערבים יורים עלינו וטילים כדי להרוג ילדים קטנים ורכי לב

רק שתדע\י שאם את רואה ילד  ערבי אני כמעט בטוחה שגם הוא שונא אותך, מה לעשות?

מספרים להם עלינו לפני השינה בתור מפלצות  רעות שמסתתרות מתחת למיטה כדי להפחיד אותך

רק להזיהרך שאם תראי ערבי הולך  מולך עם עינים מזרות אימה ותדבר\י איתו על שלום.

טוב, לא כדאי לך לעשות את זה.

בכבוד רב תולעת ספרים

|||||||||||||||||ביןאחרונה

בס"ד

אני מתפלא על עצמי איך רשמתי שהערבים באזור שלנו בסדר גמור כי היום הייתי בפארק חבלים כזה עברתי שם ליד ילד ערבי והוא מתחיל לקלל אותי בערבית לא שאני מבין ערבית או משהו כזה אבל כשהוא מדבר עלי בטון כזה ואומר "יהוד" או "פלשתין" אין מצב שהוא לא שהוא מקלל

מוות לערבים!רויטל עקב

עם  החילים שלנו יזהרו עלכל ערבי חפים מפשע המבצע לא יצליח וחוץ מזה הזהרנו אותם לפני

ומה את מרחמת על הערבים שאחים שלך החילים נופלים בקרב(52) מי יותר חשוב לך?מבולבל

שאלה קטנהמיץ עגבניות

את שמולנית

נ.ב (לשעבר רויטל עקב)הודילי

סורי התכוונתי  מוות לחמאס

למטההודילי

עם הרחמים שלנו במבצע הקודם חטפנו הפעם בגדול במנהרות טרור שגובות גם חפים מפשע אבל החיים של המדינה והחיילים שלנו יותר  חשובים   והם בעצמם לא אכפת להם מהחיים  של עצמם אז זה לא התפקיד שלנו לרחם עליהם

נ.ב

איפה את גרה(צפון.מרכז.דרום)?

ילדי גן החיותיוסי5783
יש למשהו את הסדרה ילדי גן החיות של ערוץ מאיר הדרייב?
משחק מענין ואחלה!משחקא
אני חדשהההחכמולוג/ית

מה קורה?
מה נשמע?
מה המצב?

בסדר!תודה ל-ה' יתברךאחרונה

תתחדשי

מה קורה ילדודסריק סאנצ'ז

יש פה עוד מישהו?

פעם הייתי כאן

הפורום מת..תודה ל-ה' יתברךאחרונה

אין אף אחד שיגיב לך על זה

בני כמה חבר'ה פה?Eliyalasker
פעם הייתי פעיל פה בניק אחר, ותמיד חשבתי שאני הכי צעיר...
מה אומרים?דודס

איך במלחמה והכל?

היידה חזרתידודס

אין לי מושג אם מישהו זוכר אותי האמת

בני כמה פה האנשים עכשיו??

היידהחוחי:)

הו התקופה היפה שהיה כאן פעיל

אשתמש באותם מילים שהשתמשתי אז

זוכרים זוכרים

וגדלתי מאז

הייתי בת 11

היום ב"ה 13 חחח אשכרהה

...ריק סאנצ'ז

חח, אני זוכר אותך נראה לי מביקורים פעם בפורום הזה... את טלי או משהו?

זה באמת מגניב לגלות כמה זמן עבר...

טוב, אבל שיניתי שם מאז... 

אכן אכןחוחי:)אחרונה

אני טלי 

ועכשיו אני חוחי ומצטערת על כל רגע. למה עשיתי את זה לעצמי?

אבל מתנצלת וזה

אבל כנראה בגלל ששינית שם לא מזהה אותך? (או שבכלל לא אמורה לזהות?)

שלום לכולםםם!!דובמבה

רציתי להבין למה אף אחד לא רושם פה אף פעם דברים?!?!?!?!?!?!?!מבולבל

אז יאללה בואו תרשמו פה יותר דברים!רמקולמחשב

ותזמינו עוד אנשים שיכנסו לפורומיםמיקרופון

אז יאללהדוס

מי עוד בעד?חושב

תזמינו אנשים!חיבוקכן

ותחפרו פה!!חופר

ושמי שלא בפורומים מפסיד!!מטורללהמום

יאללה!!!!דובמבה

ונהפוכו אם עד עכשיו היה יבש כאן אז עכשיו  ''ונהפוכו'' כולםםם בפורומים!!

ונהפוךהוד444אחרונה
מקפיץ
אני בעד!!דוביסלי

דובמבה צודק ממשחצי חיוך

ממש יבש פה!!אפאטי

נכון נכון!!דובמבה

חושף שיניים

אני חדשהתודה ל-ה' יתברך

אבל חושבת שזה רעיון טוב שלא יהיה יבש פה

אולי קצת הרבה😉לא בטוחה ב100%

צודק יבש פה ברמות!🏜לא בטוחה ב100%

אולי יעניין אותך