ב"ה קיבלנו את התורה במתנה. מתנה גדולה ויקרה.
בתורה יש לנו כל מיני חוקים, ציווים וכו'.
עלינו לקיים את התורה שלנו. תורת עמ"י.
כזכור לי יש לנו ציווי לא להעליב חבר בפני רבים ובכלל לא לנבל את הפה.
אז אחים, מקורה???
יש דיון, דיון סוער, אני רוצה שכל העולם יסכים עם הדעה שלי, עם מה שאני חושב.
אבל, מה? לדרוס את חברייך, לנבל את פייך, זה בסדר? זה מקדם אותך? זה עושה שפתאום כולם יסכימו איתך?
לדבר בצורה גסה, באופן לא רגוע, בקשיחות, בעזות מצח, זה נעים לך?
אז מה עם בנ"א שמאחורי הניק בחיים לא יראה אותך? אז מה? זה סיבה לקלל אותו? ועוד להלבין אותו בפני כל הפורום? אז מה שאני רק כותב את זה ולא באמת מוציא את זה מהפה? אז? זה בסדר? זה טוב? זה מותר?
אז בסדר, פעם ראשונה, שניה, נלמד זכות. אבל, די כמה? זה חוזר על עצמו יותר מדי. יותר מדי.
ועכשיו נשים לזה סוף.
לי זה לא נעים שמקללים, שמדברים איתי בצורה גסה... ממש לא. גם בדיון על העקרונות החשובים שלי אני לא ינבל את הפה שלי ולא ירמוס את חברותיי.
לא יודעת מה איתכם, אנשים.
תחשבו קצת. אפילו קצת הרבה.
אני פונה אליכם, כולם. בשביל שלי יהיה יותר נעים פה. אני מאמינה שאני לא היחידה שככה כואב לי על מה שקורה פה.
שימו לב יותר, תקדישו עוד קצת תשומת לב. לא יקרה כלום.
לכם, מנהלים- בבקשה תמחקו תגובות שלא מתאימות. יש כאן לא מעט שיכולים לעוף מדפי הפורום.
זהו. אני בסערת רגשות מטורפת. לא יכולה שמוציאים מילים כאלה מהפה ומתייחסים לאנשים כמו חיות.
עכשיו, ימי בין המצריים קל וחומר אנחנו צריכים לעלות מדרגה ולהרבות באהבת ישראל.
לכל אחד ואחת פה יש כוחות עצומים, כל אחד ואחת יכולה לעלות עוד מדרגה ולקרב את הגאולה!
בגלל דברים כאלה נחרב בית המקדש ולא יבנה בית המקדש.
כולנו רוצים שייבנה בית המקדש, לא?!
אז בואו ביחד נקבל על עצמינו- יותר אהבה, יותר הקשבה, יותר אכפתיות, יותר כבוד, יותר שמחה.
יותר בלי קללות, בלי רמיסות אחד על השני, בלי כעס...
שבעז"ה רק נרבה לאבא בשמיים נחת, שמחה וגאווה על שאלו ילדיו.
אנחנו מסוגלים. בני מלך אנחנו.
בהצלחה לנו ולכל עמ"י!
מי שצריך/ה רענון- מבוא לפורום נוג"ה. (תקנון מעודכן) -למעלה, נעוץ.
סליחה עם לקחתי את תפקידכם- מנהלים.
וסליחה עם ייצא לי לכתוב בצורה לא נעימה, בדיוק כמו שכתבתי שלא. שוב- סערת רגשות מטורפת.
תקפיצו מדי פעם, שיהיה למעלה. שכל אחד יראה. שווה לכל נפש!!
נכתב מלב כואב ואוהב כאחד.