אנא עזרתכן האדיבה!אי שם בלב

ככה: אני, אולפניסטית תמימה קיבלתי זה לא מכבר צו ראשון. מאחר ואני הבכורה וכו שכחתי לחלוטין שאני כבר יכולה לעשות תעודת זהות, ככה שגם את זה אין לי.. אפאטי 

הזמן חלף עבר ואני חייבת כבר להצהיר (לא, אני לא רוצה ללכת לצבא) והבעיה היא: אין לי מושג איך עושים את זה (לאן ללכת וכו), אני רק יודעת שצריך תעודת זהות.. 

בקיצור, הסבר מפורט ייתקבל בברכה. 

(בהנחה שכל מי שבפורום הזה עברה את התהליך הזה)

תודה רבה!!! חיבוק

אהלן *ר*

לפי מה שאני זוכרת, זה מאוד פשוט-

את צריכה ללכת לרבנות (תבררי עם חברות איפה יש באיזור שלך), עם תעודת זהות וכסף (בערך 50 ש"ח).

את מגיעה ואומרת שאת רוצה להצהיר. הם יפנו אותך למקום הנכון. את צריכה לפתוח תיק (זה עולה בערך 50 ש"ח), ואז הם יקחו אותך להצהיר, שזה אומר לקבל אישור שאת דתיה... (אני לא חושבת שהסתכלו עליי אפילו. מקסימום ישאלו אותך איפה את לומדת ומה פרשת השבוע...)

ואז את הולכת ללשכת גיוס (לפי מה שכתוב לך בצו ראשון), נכנסת ואומרת שבאת להביא להם אישור ולקבל פטור.. הם יגידו לך לאן ללכת, ואז תביאי להם את האישור (אולי כדאי לך לצלם כדי שישאר לך עותק), ואחרי כמה זמן תקבלי בדואר את הפטור..

בהצלחה

תודה רבה רבה ועוד שאלה קטנהאי שם בלב

אני צריכה להביא את האישור מהרבנות ביום שאמרו לי לבוא לצו ראשון, לאיפה שהיה כתוב?

או שיש אפשרות לשלוח להם את זה או משהו?

תודה!

את צריכה לשלוח את זה בדואר!!!!! ותצלמי עותק.עץ על מים

אל תלכי ללשכה! חבל על הזמן והכח!

הם מנסים לפעמים לשכנע בנות וסתם יחפרו לך בשכל.

תשלחי את זה בדואר ללשכת גיוס!

דווקא ממליצה ללכת ללשכה, במיוחד במצב כזה.[-]

מניסיון. שלחתי בדואר והיה לי סיפור עם הצבא, והייתי צריכה להצהיר מחדש. בפעם הזאת כבר הלכתי ישר ללשכה והבאתי להם. למרות שלי זו הייתה חוויה בכלל לא נחמדה וסימפטית, אבל זה בטוח מגיע בזמן.

הצהרתי שנה ומשו אחרי התאריך נראה לי.עץ על מים
ושלחתי בדואר! והכל היה בסדר
ואני שלחתי אחרי שהתקשרו להגיד לי שעוד שבוע אם לא אצהיר, מגייסים אותי ואין לי דרך להצהיר אם זה לא יגיע תוך שבוע ושלחתי את זה בדואר רק אחרי שבוע וחצי..
(המזכירה בלשכה מכירה את אמא שלי וידעה שאני דתיה שמתכננת להצהיר).! וכל האחיות שלי הצהירו מאוחר ושלחו בדואר!
מלא מצהירות מאוחר ושולחות בדואר.

הייתה בעיה עם הפטור כי הם שלחו לכתובת ענתיקה וגילינו את זה מאה שנה אחרי שהם שלחו איזה 3 כל פעם מחדש ואז הלכתי לקחת ביד (בחיים לא נותנים ביד אבל הכרחתי אותם)
לאיזה כתובת לשלוח את זה?אי שם בלב

וכשהצהרתן אחרי התאריך, הלכתן ("התייצבתן") ביום שאמרו לכן בצו ראשון ורק אחר כך שלחתן?

פשוט היום שאמרו לי זה ממש בתחילת הלימודים ואני אהיה באולפנה כבר... 

תודה אתן ממש מצילות אותי צוחק

מסתבר שהיה לי חוויה הפוכה מאלומה[-]

הצהרתי בשבוע שהיה את הצו, והצבא הכריח אותי להצהיר מחדש כי 'הצהרתי מוקדם מידי'. אני לא מבינה מה זה השטויות האלה, כי לא היה כתוב תאריך, ואם הלכתי שבוע לפני התאריך שהם רצו אני כבר לא דתייה?!

וגם חברה שלי עשתה באיחור, והיא קיבלה תאריך על הטיול שנתי שהיא חייבת להתייצב, ואז היא ביקשה שידחו, והם דחו, והזיזו את הטיול שנתי לאן שדחו והיא הייתה צריכה אישורים מיוחדים למשרד החינוך...

קיצור, למה להיכנס לסרט אם אפשר פשוט?

אז מה הפשוט? לא הסברת..אי שם בלב

חשוב להצהיר הרבה זמן לפני היום של הצו? (ובכלל, לשלוח את האישור לכתובת של הלשכה שאמרו לי להתייצב?, זה מספיק להם?, או שאני צריכה להביא להם את זה ביד ביום שאמרו לי להתייצב? או שאפשר לבוא ביום אחר?)

אל תילחצי,היי =)

אני קיבלתי ארבעה זימונים לצו ראשון לפני ששלחתי להם את ההצהרה 

את לא באמת חייבת להגיע ללשכת גיוס לצו, הם פשוט ישלחו לך חדש

וכשתגיע ההצהרה שלך בדואר הם יבטלו

אני הלכתי ללשכת גיוס*ר*

כי העדפתי לדעת שזה מגיע אליהם. אני יודעת מסיפורים של חברות על כל מיני טפסים שלא הצליחו להגיע למקום הנכון.. מקסימום יחפרו לך קצת ותגידי שאת דתיה וזה לא בשבילך ושלום.

לא זוכרת כמה זמן לפני זה היה. פשוט כשהיה לי זמן לזה הלכתי.. לא חיכיתי לתאריך שאמרו לי.

בהצלחה

תשלחי לכתובת של הלשכה שאת צכה להגיע אליה.עץ על מיםאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך