אני לא מצליחה להפסיק לחשוב עליה. החלטתי כבר אלף פעמים שיותר אני לא מתקשרת אליה. שיותר אני לא שולחת הודעות. ועוד פעם אני מוצאת את עצמי מחייגת את המספר שלה.
כואב לי לא לדבר איתה. אני כל כך אוהבת אותה. אני רוצה לשמוע מה קורה איתה ואיך היא מרגישה. היא חשובה לי.
אני רוצה קשר איתה. אבל גם פוחדת מקשר כזה.. פוחדת שזה יגיע לאותן שיחות שגרמו לי להחליט שזה לא טוב בשבילי ובעיקר בשבילה..
היא בנאדם מדהים. אני באמת שמחה שזכיתי להכיר אותה..
השכל יודע שההחלטה נכונה, אבל הלב לא רוצה לבצע..
קשה להתנתק ממישהי שאוהבים...
וזה כל כך כואב ועצוב.
במיוחד כשאני רואה אחרים שמצליחים לשמור על קשר כזה טוב בלי להגיע לשטויות ואני יודעת שאני גם יכולה. אבל זה קשה.. אז עדיף לא להעמיד את עצמי בניסיון.. כי משם הדרך ליפול היא הכי קלה.
אומרים שהקשר ביננו תלותי. אם זה נכון, זה עוד סיבה למה אני צריכה לנתק איתה קשר. למרות שאין לי מושג מה זה אומר וכל מי שניסה להסביר לי לא הצליח.. אז אני לא יכולה להגיד שזה נכון או להכחיש..
נסיכה שליי!! אם את מזהה שזאת אני.. אני מקווה שתביני.. ולא תשאלי שאלות שאין לי עליהן תשובה כשאני אראה אותך. כי אני יודעת שבמוקדם או במאוחר אני אראה אותך ואהיה חייבת להגיד שלום (בכל זאת- לא כולן צריכות לדעת מה הולך ביננו..) את יודעת שזה לא תלוי בי.
אוהבת, ומקווה שאצליח לעמוד בהחלטה שלי, לטובתי ולטובתך, ושזה אכן יוביל רק לדברים טובים..
אני.
את מתוקהה! מנסה קצת.. ארוךך>