חלומות בהקיץחפרנית גאה=)

תשעה באב ה'תש"צ

אני מסיימת לערוך את שולחן החג, מציבה אגרטל במרכזו, סוקרת בסיפוק את השולחן ונפנית למטבח לבדוק שכל האוכל כבר חם.

"אמא" קוראת לי רוני הקטנה ומושכת לי בחצאית. "למה אנחנו חוגגים את תשעה באב?" 

"את לא זוכרת מה הגננת הסבירה לך בגן?" אני שואלת אותה בחיבה. "אני זוכרת" היא מצטחקת, "אבל אני רוצה שגם את תספרי לי".

"בסדר" אני עונה לה ופונה איתה אל הספה. אני שולפת את אלבום התמונות מהמדף פותחת אותו ומתחילה לספר. "לפני לא הרבה שנים, לא היה לנו בית מקדש" אני פותחת ורואה כיצד עיניה של רוני נפערות בתדהמה. נכון, היא שמעה זאת כבר מספר פעמים אך בכל פעם מופתעת מחדש. אני מלטפת את לחייה בחיבה וממשיכה. "המקום הקדוש לנו אז היה הכותל המערבי, היו אמנם אנשים שעלו להר הבית, אבל זה היה בעייתי מבחינת הטומאה בגלל שכולנו היינו טמאי מתים וגם בגלל שלצערנו לא אנחנו שלטנו בהר הבית, אלא המוסלמים והם עשו המון בעיות" אני מראה לה באלבום תמונות של אנשים מתפללים ע"י הכותל, וכתבות על התפרעויות בהר הבית. עיניה המתוקות מסרבות להאמין לתמונות. "ואז.." אני ממשיכה "בדיוק לפני 16 שנה, קרה נס גדול, ובצהריים של תשעה באב, כשצמנו כמו שאנחנו צמים ביום כיפור הגיע המשיח. אנשים לא ידעו מה לעשות. רקדנו ברחובות מתוך שמחה. המועצה הכינה את כל האוטובוסים תוך מספר דקות ונסענו כל היישוב לירושלים. ואיזה פקקים היו בכניסה. כל עמ"י היה שם, וכולם יצאו מהרכבים והתחילו לעלות ברגל לירושלים. רחובות ירושלים היו הומי אדם, עיריית ירושלים ותושביה הוציאו כיסאות לרחובות, שתיה ואוכל לכל האנשים. כל המסעדות והמאפיות פתחו את שעריהן לקהל הרחב, אחדות אמיתית הייתה שם. נהרנו כולנו לכיוון הר הכותל ושם ראינו מחזה מדהים. בית המקדש בתפארתו עמד שם. כהנים עמדו בכניסה והדריכו אותנו היכן יש מקוואות שנוכל לטבול והבטיחו שתוך מספר ימים יוכן אפר הפרה האדומה ובמעמד המוני יטהר כל עמ"י. ההתרגשות היתה אדירה והשמחה- בשמיים. ולכן אנחנו חוגגים את חג תשעה באב" אני מסיימת ומראה לרוני את התמונות מאותו היום. עיניה נוצצות בהתרגשות. הדלת נפתחת ואל הבית נכנסים אבא והבנים הגדולים שחזרו מתפילת החג. אנחנו מתיישבים לשולחן לחגוג.

בעז"ה שנזכה עוד השנה לביאת משיח צדקנו!!

אמן אמן אמן הלוואי!!! בעז"ה!!מתנחלת איפשהוא
ריגשתפינג.

הלוואי מהר הלואיייייייייייייייי!

וואו רגיש.אמן,בעזרת השם Look Smile
אמן.שבורה
וואי מהמם!! הכנסת אותי לאווירה!!1~אורטל~

יאאאאאאאאאא אמן. אמן אמןןןןןןןןןןבת מלך=)
וואי. עם ישראל כ"כ זקוק לגאולה! אבא תעזוור!-נרי-
ואוויי ממש!! מהממםםם!!אביה!!!
אמן!! ריגשת ממש! בע"ה!רמקול
אמן!!! וכ"כ ציורי ואמיתי..יהודה פ.
הלוואי' בעזרתו יתברך.See the pain
וואי ריגשתת!!בעזרת ה' עוד היום זה יקרהה!!!שיפי=]
וואוו! אמן שנזכה!! את כותבת מדהיםלהבה=)
חיה בסרט.בת-אל-חי

המשיח לא יבוא סתם ככה (גם אם הוא יבוא הרי אתם תגידו שהוא משיח שקר), תלמדי הלכות מלכים.

גם אם לא מסכימים לא צריך לקטול.*בננית*

תהיי בטוחה שלא זה מה שייגרום לבית המקדש להתחיל להיבנות

תשעה באב-הסיפור האמיתיחכמולוגית

תשעה באב ה'תש"צ

אני מסיימת לערוך את שולחן החג, מציבה אגרטל במרכזו, סוקרת בסיפוק את השולחן ונפנית למטבח לבדוק שכל האוכל כבר חם.

"אמא" קוראת לי רוני הקטנה ומושכת לי בחצאית. "למה אנחנו חוגגים את תשעה באב?" 

"את לא זוכרת מה הגננת הסבירה לך בגן?" אני שואלת אותה בחיבה. "אני זוכרת" היא מצטחקת, "אבל אני רוצה שגם את תספרי לי".

"בסדר" אני עונה לה ופונה איתה אל הספה. אני שולפת את אלבום התמונות מהמדף פותחת אותו ומתחילה לספר. "לפני לא הרבה שנים, לא היה לנו בית מקדש" אני פותחת ורואה כיצד עיניה של רוני נפערות בתדהמה. נכון, היא שמעה זאת כבר מספר פעמים אך בכל פעם מופתעת מחדש. אני מלטפת את לחייה בחיבה וממשיכה. "היה אז המון אנשים טועים ומבולבלים שחשבו שהמקום הקדוש לנו הוא הכותל וכך הפקרנו את הר ה' ושועלים הילכו בו.."אני מראה לה באלבום תמונות של אנשים מתפללים ע"י הכותל, וכתבות על התפרעויות בהר הבית. עיניה המתוקות מסרבות להאמין לתמונות. "ואז.." אני ממשיכה "בדיוק לפני 16 שנה, קרה נס גדול, שהיה בעצם טבעי לחלוטין,בצהריים של תשעה באב, כשצמנו כמו שאנחנו צמים ביום כיפור עשו בחירות לכנסת.באותם בחירותנבחר ראש ממשלה שומר תורה ומצוות וירא שמיים, צדיק .אנשים לא ידעו מה לעשות. רקדנו ברחובות מתוך שמחה. המועצה הכינה את כל האוטובוסים תוך מספר דקות ונסענו כל היישוב לירושלים. ואיזה פקקים היו בכניסה.כמעט כל עמ"י היה שם, וכולם יצאו מהרכבים והתחילו לעלות ברגל לירושלים. שמחנו שסוף סוף יש לנו מנהיג אמיתי! ראה"מ החדש התחיל מיד למלא את תפקידו בדרך היהדות. הוא החליף את החוקים לחוקי התורה ורבנים נהיו השופטים ששפטו בצדק וביושר. הוא דאג שיכבשו את כל חלקי ארצנו וגירש מכאן את כל הגויים. וכמובן שהוא בנה גם את בית המקדש!ולכן אנחנו חוגגים את חג תשעה באב" אני מסיימת ומראה לרוני את התמונות מאותו היום. עיניה נוצצות בהתרגשות. הדלת נפתחת ואל הבית נכנסים אבא והבנים הגדולים שחזרו מתפילת החג. אנחנו מתיישבים לשולחן לחגוג.

בעז"ה שנזכה עוד השנה לביאת משיח צדקנו!!

אני לא בדיוק בטוחה איך זה יקרהחפרנית גאה=)

אבל בחירות בתשעה באב? סתם ככה? נראה לי הסיפור שלי כבר יותר הגיוני.

ווואו זה ממש ארוךחמשושית
ריגשת אותי מאד!שבורה
מהפה שלך אל אבאעבדו את ה'!!!!אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך