(הגעתי למסקנה שעדיף שזה יהיה בשרשור חדש)
הבעייה שלנו היהודים זה שבשונה מן הגויים לא מספיק שטוב לנו בגשמיות אלא צריך שיהיה גם טוב ברוחניות.
אין חולק שליהודים טוב היום בגשמיות.
וזה מה שמקשה על העניין,כשליהודים טוב בגשמיות הם שוכחים מהרוחניות.
וזה ש"עולם התורה" הוא גדול ביותר מאז ומעולם,זה עדיין לא טוב בדוחניות.
"טוב" ברוחניות זה בית מקדש ומדינה על פי תורה.
אני מאמין שרוב היהודים רוצים את זה אבל או שהם שוקעים בגשמיות (מסורתים למיניהם) או שהם לא רוצים לחדש ולעשות צעדים לקראת זה (חרדים למיניהם) או שהם בטוחים שזה יבוא מהמדינה (מזרוחיקים למיניהם)
ולכן המטרה שלי היא להגיע למצב שיצטרכו לבחור או מדינת ישראל (החילונית והכופרת) או מדינה על פי תורה (עם שאיפה למלכות,ומשם למלך המשיח).
ועכשיו איך מגיעים לשלב הזה?
אז בוא נגיד שאני לוקח את הרעיונות של הקרן החדשה לישראל אבל בדיוק הפוך.
המדינה כידוע מוגדרת כ"יהודית ודמוקרטית" אז מה הקרן החדשה לישראל עושה? מדגישה את הנקודות ה"יהודיות" ואומרת זה דמוקרטי?איפה השוויון?למה אין תחבורה ציבורית בשבת?למה אי אפשר למכור חמץ בפסח? וכד'.
אני חושב שצריך לעשות אותו דבר אבל בדיוק הפוך.
יש הרבה נקודות בעייתיות במדינה צריך לגרום להתסיס אותם.
לדוגמא הר הבית,בתי ע"ז שנמצאים פה בארץ,ערבים ישראלים,יחסי דתיים חילונים.
לדוגמא:
הר הבית-יהודים פורצים להר הבית במטרה להתחיל בבניית המקדש (כמובן שרוב הסיכויים שהם לא יצליחו אך רק הפורבקציה שבעניין)
בתי ע"ז-הפגנות מול כנסיות בקריאה למדינה להרוס אותן(באמת פה הייתה פעילות כשאפיפיור הגיע התבצרנו בקבר דוד כשרוקנו אותו מיהודים,אמנם לא עשה בסוף יותר מדי רעש בתקשורת,אך השב"כ פחד ועוד לפני הוציא כמה צווים מנהליים,ומעצרים,וגם הוותיקן התעצבן,חולקו פלאיירים בימים לפני שהוא הגיע באנגלית שהנצרות היא שקר).
ערבים ישראלים-אמנם אני לא עושה תגי מחיר,אבל אם מי שעושה היה מתייעץ איתי הייתי ממליץ לו לעשות דווקא בתוך הקו הירוק להדגיש שהבעייה היא בכל ה ערבים/גויים שנמצאים בארץ וזה לא סתם עניין בטחוני של הרתעה.
יחסי דתיים חילוניים-זה אמנם הקטע הכי מסובך,כי בסך הכל מדובר באחים טועים שלנו,וזה באמת לא הכי מבורר לי מה צריך להיות,אבל לדוגמא חסימות כבישים בשבת,תלישת מודעות פריצות וכד'.
ברור לי שבהתחלה זה יהיה מתי מעט והרוב ישנאו אותנו,והציונים יכנסו בנו.
אך גם עזרא עלה עם מתי מעט ולא מהחלקים ה"נחשבים" של הציבור.
הלח"י בזמנו בוודאי נרדפו,אך אפילו עם "ההגנה" רוב הציבור לא הסכים כי בסך הכל היה להם טוב עם הבריטים.
ככל שיתרבו האירועים תוגבר השנאה אלינו,ויוחרף המאבק נגדנו (יש לי חבר ששנים לא למד נהיגה ועכשיו התחיל,כהכנה לזמן שאנשים לא יעצרו לנו טרמפים...)
אך יהיו את מי שיצטרפו אלינו,לא מעט ממנו יכנסו לכלא,ואני מניח שיהיו כאלה שהציונים יחסלו.
אך בסוף נגיע למצב שיצטרכו לבחור בין להמשיך עם המדינה הקיימת או להמשיך הלאה על הגאולה.
אני מניח שהרוב אחרי שכבר המאבק יהיה מאחורינו,ואירועים כמו מה שאמרתי יהיו מעשים שבכל יום ויבואו מכל מיני ציבורים (כמו תג מחיר היום,ולדעתי זה הצלחה הגדולה של תג מחיר,נכון ש"תג מחיר" לא הרג ערבים כמו שהמחתרת היהודית או בת עין הרגו אך הוא סחף אחריו ציבור(חילוניים/מסרותיים וגם חרדים) זה כבר לא משהו שרק נערי גבעות עושים (גם אם זה בדרך כלל הם) ולכן דווקא זה שזה רק פינצ'ור או גרפיטי זה מה שמחזיק את העניין,העניין הוא הכמות ולא האיכות.
למדינה לא תיהיה אפשרות,או שהיא תיכנע או שפשוט יכניעו אותה.
בצפייה לבניין אריאל.
(ותן טל,בעז"ה אני יגיב לך אבל אני התאמצתי הרבה בשביל לכתוב כל כך ארוך,אז תנסה לקצר,כי אני לא יקרא דברים ארוכים מידי בעיון...
)