מתלבטת אם זה קשור לפורום. מקסימום תסננוו..
''לא כבלים הוטלו עליה, ולא הגבלות נקבעו לה אלא גינוני אצילות, נימוסי מלכות ניתנו לה.''
ה נ ש מ ה זועקת והלב כואב לנוכח המראות האלה של בנות דתיות, בנות מלך קדושות שיודעות את הלכות תורתנו הקדושה והגבלות הצניעות, שהולכות ומרשות לעצמן להיחשף בציבור בצורה כזאת (!) בלבוש שכזה, בצורה שכזאת. ולא – צניעות זה לא רק 'איך התלבשתי היום?' צניעות זה איך אני מדברת, איך אני מתייחסת אל אנשים. צניעות זה הלב שלי, הנשמה הטהורה שלי... מה אני מכניסה לתוכה. מה אני יוצקת לבפנים. מה הערכים שלי. וכאשר בנות מלך – בנות דתיות מסתובבות בצורה כזאת ועם דיבור כזה, הן הולכות לתרבות שלא קשורה ליהדות. הנשמה שלהן מתקלקלת, נהרסת... המראות שהן רואות, הלבוש, הדיבור, התוכן שיוצקים לתוך הנשמה, הכל משפיע לעתיד לבוא. ולמה לנו לחקות את הגויים?! הרי אנחנו העם הקדוש והמקודש!! העם הנבחר! ה-עם!!!! כאשר אין צניעות יש עיסוק רק בחוץ. בחיצוניות האדם. הפנים נעלם! הנשמה מכוסה ולא נראית.. והנשמה זועקת, רוצה צניעות - - אבל אין מי ששומע.. שנזכה בע''ה ללכת בצניעות נתעסק יותר בתוך נשמתנו בעומק חדרי הלב... נברר, נבנה, ניצוק עולם עשיר בתוכן אמיתי וטהור. כאשר כל אחת (ואולי גם אחד - איפה שזה נוגע לו) תיקח על עצמה להתחזק בנושא, ולא צריך ביום אחד, אלא לקחת על עצמך ''מהיום בע''ה בלי נדר אשתדל לדבר בצורה יפה, לפנות אל כל אדם בדרך מכובדת, בדרך של אהבת ישראל'' / ''מהיום בע''ה אשתדל לשמור על צניעותי, אתחיל לכסות את גופי..''' לאט לאט שלב אחר שלב ולהתפלל שבע''ה ה' יעזור לנו ולכל עמ''י להיות צנועים בנפשנו. לעשות את רצון ה' מתוך אהבה רבה. ולא מתוך כפיה ח''ו. ''לעולם יהא לנגד עיניך שצניעותך – היא מעלתך! אם לא תופר צניעותך, לא תופר מעלתך.''
כל כבודה בת מלך פנימה. פנימה.
אשמח שייכנס ויגיב..