אני יודעת פחות או יותר שהוא מדבר על הערבים שנמצאים בארץ.
אבל מה באמת הוא אמר?
ואני לא רוצה תשובות כמו ניראה לי ש..אני רוצה תשובה עובדה, תודה
ateretfaהרב כהנא מעולם לא אמר לזרוק את הערבים לים,המון אנשים סילפו את דבריו.
אחד הדברים הגדולים שהרב כהנא אמר הוא שארץ ישראל שייכת לעם ישראל ולכן לא יכולים לחיות פה עמים אחרים, הרעיון שהוא הציע זה לשלם לערבים עבור יציאה מהארץ ולספק להם את העזרה הנדרשת להסתגלות בביתם החדש.
היא שהסכסוך עם הערבים עמוק בשורש הרעיוני שלו, ונטוע חזק מדי בנפשות הפועלות בעקבות הסתות חוזרות ונשנות ותקופה של יותר ממאה שנה של שנאה שהלכה והתחזקה, ואם כך-אין עוד תקווה לשלום, ולכן אנחנו צריכים לנסות למצוא פתרונות אחרים.
לזה בד"כ מתכוונים כשאומרים שהרב כהנא צדק.
הרב כהנא למשל, ניסה להציע לערבים אפשרויות טובות של הגירה לחו"ל, עם הטבות מצד מדינת ישראל, כדי שיעזבו את הארץ. מדינת ישראל עצרה אותו בטענה שהוא גזען.
מלבד זאת הוא טען גם שהמלחמה היא לא רק מלחמה על החיים אלא גם מלחמה על הכבוד הלאומי, וכבוד ישראל הוא כבוד ה', ולכן אנחנו צריכים להלחם במי שפגע בנו, לא רק באופן הגנתי, אלא בצורה כזו שתחזיר לנו את הכבוד. (מה בדיוק נקרא "להחזיר לנו את הכבוד", זו שאלה גדולה, וברור שמלבד מה שזה תלוי בשיקול דעת, זה דבר שעלול להשתנות ממקרה למקרה באופן משמעותי.)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים