ילד שאל אותי ואמרתי לו שאני לא יודעת..
אולי יש לכם תשובה?
חשבתי אולי כדי לעורר אותנו מידי פעם אבל לא יודעת
ילד שאל אותי ואמרתי לו שאני לא יודעת..
אולי יש לכם תשובה?
חשבתי אולי כדי לעורר אותנו מידי פעם אבל לא יודעת
די"מואח"כ אברהם ביקש-"לו ישמעאל יחיה לפניך".
ואפשר להוסיף גם את הטעם הכללי הנכון לכל האנושות-כדי שיעבדו אותו, מה שעדין יש איזשהו סיכוי שיקרה.
ואפשר להוסיף עוד טעם, (שהוא ודאי לא נכון לבדו, כי הוא יכול להיות נכון לגמרי רק לגבי עמלק, ואל תתחילו עם הקשקושים על זה שהערבים הם עמלק,) שהקב"ה רצה לברר את הקליפה מהניצוצות, ומכיון שלא הצלחנו עדין להסיר את הקליפה לגמרי, והקב"ה רצה ליצור את עם ישראל, הוא היה חייב להפריד את כל סוגי הפסולת לעמים אחרים.
הם אומה כמו כל האומות, לא שונים מעמים אחרים מהבחינה הזאת.
השאלה הנכונה היא "למה הם נאבקים בנו".
וזו שאלה לא-לגמרי מדוייקת כי הם לא היחידים שנלחמים בנו, הם האויב הישיר, אבל לא הבלעדי.
הרבה עמים, מדינות וארגונים לא רוצים אותנו. ההבדל הוא שאנחנו חיים בין ערבים. זה לא שהם
סוג אחר של בני-אדם. גם בין האומה הערבית יש כאלה שלא עוסקים בלחימה נגדנו, כמו בעמים
אחרים.
תכל'ס אומה כמו כל האומות רק שהשחיתו את דרכם וכרגע נלחמים בנו.
למה הקב"ה ברא גויים זה שאלה אחרת.
אני מניח שהכוונה היא למה יש פיגועים.
הפיגועים הם מתנה מאת ה' שלא נשכח שאסור לנו להותיר להם להיות פה.
והבעייה שלנו עם הערבים זה לא שהם עושים פיגועים אלא שה' ציווה אותנו כדי שלא נתבולל איתם.
שלוש סיבות:
1. כדי להעניש את עמ"י אם יחטאו
2. כדי לנסות אותנו (לא להתבולל)
3. לא זוכרת... אבל בטוח הייתה לקב"ה סיבה טובה
זה הבחירה חופשית שלהם לנסות להרוג אותנו. אגב יש גם ערבים שלא רוצים להרוג אותנו...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים