דחילאק- הם באמת חשבו שההפסקת אש הזאתי תחזיק?!
הם לא יודעים שאם לא עוקרים אותם מהשורש הם יחזרו???
מה ה ם חשבו לעצמם?
מה הטמטום מה???
באמת נתניהו חשב שזה לא יחזור???
קצת שכל בקדקד!! אוף!
דחילאק- הם באמת חשבו שההפסקת אש הזאתי תחזיק?!
הם לא יודעים שאם לא עוקרים אותם מהשורש הם יחזרו???
מה ה ם חשבו לעצמם?
מה הטמטום מה???
באמת נתניהו חשב שזה לא יחזור???
קצת שכל בקדקד!! אוף!
לא מומלץ שכל אחד יהפוך ל"כתבנו לענייני ערבים".
אז בואו נהפוך לשפנים פחדנים ונהיה כפופים לשלטון כפרני ולא יהודי וננסה לתרץ את חוסר התנגדותנו אליו ב-"יש להם נתונים שאין לנו".
לא חושב ככה בכלל.
כן, נכון יש פעמים שזה רחמים על אכזריים, אבל מה לעשות, הרגש הזה קיים והוא תופס מלא מקום אצלנו..
הצבא עוד לא הפעיל אפילו שליש מהכח שלו במלחמה בעזה, כי אנחנו רחמנים!
ואנחנו גם צריכים להקשיב למדינות בעולם, זה נכון שאנחנו יוצאים מדינה כאפות אבל תכלס- כל המימון של הכיפות ברזל וזה מגיע מארצות הברית. אנחנו חושבים שאנחנו לא צריכים אותה ולא צריך להקשיב לה, אבל במציאות אנחנו חייבים להקשיב לה, כי אם לא נקשים לארה"ב הם יתחילו עם "עיצומים" וכל השטויות האלה, נכון שזה שטויות אבל זה עיצומים שיפגעו קשה במדינה.
נגיד אם לא ימכרו לנו נשק- אנחנו לא נוכל כמעט להלחם בעזה בלי שימכרו לנו טילים למטוסים ולמסוקים, ובלי שהעולם ימכור לנו פגזים וזה.. זה הכל מעגל כזה.. וזה לא שאני לא רוצה לשטח ולפוצץ את עזה, אני הכי רוצה בעולם!! אבל אנחנו במציאות שחייב להקשיב לעולם 
אני רואה פה אכזריות, אכזריות נוראית.
לתת לילד בן 4 למות כי אתה "רחמן" זה לא רחמנות.
לתת לאלפי טילים ליפול על ערים בישראל כי אתה "רחמן" זה קצת מזכיר תקופות אפלות.
לתת ל60 חיילים למות כי אתה מפחד לשטח את עזה מהאוויר זה לא רחמנות, זה האכזריות הכי נוראית שיש.
אז אל תגידו שאנחנו "רחמנים".
אבא שיראה כלב נושך את הילד שלו והוא לא נותן לכלב בעיטה כי הוא "רחמן", היית רוצה להיות בן של אבא כזה רחמן?
ולגבי להקשיב למדינות העולם- זה דיון אחר, בוא נגיד שגם לזה יש פתרונות. תהיה בטוח שאת אותם דברים שאתה אומר עכשיו אמרו במלחמת ששת הימים- איזה מזל שלא היית שם כדי לצעוק ש-"בואו לא נכבוש את יו"ש וירושלים!! בבקשה!! ככה אמריקה לא ימכרו לנו נשק..
בואו נתן לקצת הרבה יהודים למות."
אתה מבין?
אנלא אומר פה את הדעה שלי.
אני כ"כ נגד איך שהצבא והממשלה מתנהלים במבצע הזה..
אז בא ננסה להסביר אותם-
אני אמרתי שזה גם מגיע לאכזריות! אבל מה לעשות, הרגש הזה קיים חזק אצלנו, לטוב ולרע, במבצע הזה זה היה ממש רע.
אתה לא חושב שאנחנו יכולים לכתוש את חמאס??
אז למה לא עושים אתזה?? כי אנחנו פחדנים?! נו ברור! אבל הפחד הזה מגיע מרגש "רחמים" כזה כלפי הערבים ימח שמם.
זה סוגשל רחמים כאלה, שלא מפעילים יותר מידי כוח על החמאס שזה ארגון טרור, זה לא צבא עם לוחמים/מטוסים/ טנקים/וכל השאר. זה ברור ברור שהצבא לא רוצה הכנעה. וזה למה? כי הוא מרחם על החמאס או על תושבי עזה. אנארף
אבל זה מה שאני מסביר לך!! לא שאין לישראל את הרגש של רחמנות, אלא שזה בכלל לא רחמנות.
תענה לי- היית רואה אבא נותן לכלב לנשוך את הבן שלו ולקרוע ממנו איברים ומלא דם משפריץ לכל הכיוונים והילד צורח ובוכה והאבא לא עושה כלום לילד כי הוא מרחם על הכלב.
האם האבא הזה נחשב רחמן בעיניך?
אם כן, אז כנראה אנחנו חלוקים על המושג "רחמן".
או לא מתאימה. מדובר פה במלחמה של צבא מול אירגון טרור,
ואנחנו עם שלם של 7,000,000 יהודים מול אולי חצי מיליון ערבים,
אז שאנחנו בצער אדיר קוברים 64 אזרחים משלנו- הם קורבנות המלחמה, בכל מלחמה יש כאלה ויהיו כאלו..
אנחנו לא רואים ח"ו את כל העם שלנו מת. ואם המלחמה בעזה הייתה כמו הדוגמה שלך אז מזמן צהל היה מפרק את עזה..
הפסקת אש עם ארגון טרור. נו באמת!!
אף אחד ממנו לא מבין מה הולך שם ולא יודע הכל.
השרשורים האלה מובילים רק להתלהמויות ולא תורמים בכלום.
אז די. קצת בגרות.
אולי הם עשו את זה כדי להוכיח לאומות העולם שאנחנו צודקים...שבאמת אין עם לדבר שם..
"דברים שרואים משם לא רואים מכאן"
קצת ענווה לא תזיק
והיו מגיעים להגיד לך שהוא מת בשביל "להוכיח לאומות העולם שאנחנו צודקים"
ואז יפרסמו מודעות על אנשים שמתנדבים למות/ להיפצע קשה כדי להוכיח לאומות העולם שאין עם מי לדבר.
ואולי זה לא יספיק אז ניתן למלחמה להימשך איזה שנתיים ככה ושימותו 6,000,000 יהודים, ואז העולם יאהב אותנו, נכון?
שהרבה מהעם רואים
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.