עבר עריכה על ידי שואף לאור בתאריך ה' באלול תשע"ד 23:36
אנס לא "צריך" לשאת את הנאנסת אם אינה רוצה בכך.
ב.מה זאת אומרת לא קיימת ? כיום נשים בדר"כ אינן רוצות בכך,ואינן חייבות בכך.יתכן שהמציאות התקדמה וכבר לא ימנעו מלשאת נאנסת (שזה דבר שתלוי בדור,לא ביחס התורני) יתכן שכיום המציאות היא שאנסים הם בדר"כ אנשים זרים (אני לא יודע מהיכן הנתון שכתבת),וגם ישנו הבדל בין היכרות סתמית לבין היכרות (אפילו כלשהי היא הרת משמעות) מילדות,דבר שהיה כנראה נפוץ באיזור ישוב שאינו עיר ואינו תקף לגבי עיר כמו שקיים היום.אבל השורה התחתונה זו החלטה של האשה.
כיוון שאין היום סנהדרין כנראה שאי אפשר "לכפות" את זה,אך זה לא משנה מן הדין.
ג.זה גם מבטיח לה ביטחון כלכלי,אולי אותך זה לא מעניין,את אותן נשים כן.
ד.אל תכניס לכאן דברים שלא נאמרו,אני לא הסרתי אחריות מהם,זהו מעשה פסול ביותר ואני מאמין שאנחנו פחות "מסמפטים" אותו ממך,אבל ראשיתו באדם שלא התגבר על יצרו ובחר ברע,הוא לא נולד מפלצת,זו בחירתו,ולכן יתכן שפעמים רבות במציאות עבר אונס כזה היה בדר"כ בין מאורסים,או בין המיועדים לכך וכו'.
ה.בכל הפסקה האחרונה אתה מרצה את דעתך ללא שום נימוק,מתחיל בדברים טריוואלים כמו כיבוד הורים וגולש לתפיסת עולם סובייקטיבית להחריד.
ו.התעלמת מהעוולות של העולם המערבי כלפי נשים,והדהומניזציה שלהם כבני אדם ממין אשה והניצול הממוסד שלהן,והחלטת לשבח תנועות מערביות שטוענות לטובת האשה אך לא נכונו ביכולת הפשוטה להבחין בניצול של נשים ועשייתן כלי של תאווה כחלק אינטגרלי מהיום יום המערבי.
אין גאווה גדולה כ"כ בתנועה שנלחמת שנשים יוכלו לעשות דברים טריוואלים כמו נהיגה ובד בבד מתעלמת מניצול כלל עולמי של נשים לזנות,כי זה מקובל.זו תנועה חולה
הדברים החיוביים שהשיגו חיוביים,אך התנועות הללו גוררות נשים לאבד את הצלם האנושי הטבעי שלהן ולהיות מנוצלות באופן שיטתי ולכן בהחלט לא מושא להערצה כלשהי,הן גם גורמות להרבה נזק לנשים עצמן.
גם אם כתבת שיש לך ביקורת,משום מה אתה ממשיך לשבח את אותו מושא של ביקורת שמכיל באופן בלתי נפרד את כל העוולות הללו