צניעות ושמירת נגיעה למה??מאמוש

טובב אז ככה היום נרשמתי לפורום ואני בסה"כ ילדה קטנה בת 12חיוך!

היה לי היום בבצפר ויכוח עם עוד כמה בנות על צניעות ושמירת נגיעה!! הייתה שם מישי ששמש עתעקשה שלא צריך לשמור נגיעה ,ושצניעות זה לא "הדרך הנכונה" שלא תבינו לא נכון היא כזאת הולכת שלושת רבע וחציות עד הברך אבל טוענת שזה בגלל שהיא חייבת להקשיב לאמא... היא לא שומרת נגיעה ואמרה שאחרי גיל 18 תילך עם מכנסיים וחציות קצרות... כל מה שאמרתי לה על זה שלא תמיד יודעים ומבינים למה צריך ככה וככה לא עזר,וגם שאמרתי לה מזתומרת הדרך הנכונה וכ'ו לא עזר מחר אנחנו אמורת להמשיך ת'וויכוך אני צריכה תשובות מוחצות!! עם נימוקים ודברים אמיתים שיכנסו ללב של ילדה שמיתעקשת על זה מאוווד!!מתפלפל

קיצור אשמך שתגיבו עוד היום!!! לא שזה דבר נורא ללכת עם חציות מעל הברך אבל צריכים ליות כדי להבין..

תודה מראש!!

יש על זה אינספור שירשורים בדפים קודמים..הכל מבחוץ

ואם את רוצה תשובות מהירות, לכי לנסיופ,
כאן:
פורום נסיונות פעילים

לא מצאתי.... מה רע שיהיה עוד אחדמאמוש
עבר עריכה על ידי מאמוש בתאריך ט"ו באלול תשע"ד 19:36

שלום.לך דומיה תהילה
לפני הכל, אם את רוצה לשכנע את חברה שלך, אל תראי בוויכוח מין משחק. אל תנסי לגרום לה להפסיד, עזרי לה להבין למה זה טוב. לא כמתחרה או יריבה. כך היא תקבל באמת וכך יכנסו הדברים לליבה, גם אם היא עקשנית.

בהצלחה.
תודה!!מאמוש
עבר עריכה על ידי מאמוש בתאריך ט"ו באלול תשע"ד 19:30

יש למישו תגובה בבקשה תנו לי עצות!!

אז דבר ראשון: בלי לחץ! מוריוש

אתן בנות 12 וזה בדיוק הגיל שמתחילים לתהות למה בכלל צריך צניעות וזה.. הדבר הכי משכנע: לכי תראי מה קורה כשאין את זה.

אני לא ידבר על צניעות כי לכולנו זה קשה, אבל שמירת נגיעה- כל יום אני מודה על זה שההלכה הזאת קיימת. 

בעזרת ה' כשאני יתחתן- אני לא רוצה לדעת שהבנאדם שאני איתו נגע בעוד הרבה נשים אחרות.

שמירת נגיעה מפתח גם מאוד את הקשר החזק יותר- המילולי, ולא את הגופני.

זאת דעתי האישית בנושא.

ובקשר לויכוח- עזבי את זה עכשיו. עוד כמה שנים אני בטוחה שזה יעבור לה. שיחות באולפנה ובכלל שהיא תשמע בהזדמנויות יענו לה מליון תשובות יותר טובות ממה שאת תוכלי לתת לה עכשיו.

בהצלחה

אז יש לה בעיות קשות..Tal.

הנה שירשור על זהמופים

http://n2.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t660286#7336860

וסליחה שאני שואל, הבחורה הזאת מאמינה באלוקים? היא יודעת שאלוקים ציוה את זה?

מה היא חושבת לעצמה, שהא יכולה להתווכח עם הקב"ה?

כמו שהיא מקשיבה היום לאמא שלה, כי היא מפחדת ממנה, מומלץ לה להקשיב להקב"ה גם בגיל 18, הוא יותר חזק מאמא שלה...

באמת היא חושבת שהיא תעשה עבירות ולא יהיו לזה תוצאות? ועוד צריך לשכנע אותה?

מציע לך לקרוא את הספרון 'מגע הקסם"נשוי שמח
בקצרה- נגיעה זה כלי מאוד חזק.. זה השיא של הזוגיות.. נגיע של חיבה זה משהו גדול מאוד וחשוב מאוד לא ליפול בזה.
שנוגעים זה גורם לחיבור אבל מתי שלא הגיע הזמן המתאים לזה זה הורס.. כי מתחברים רק רגשי ואפילו לא נפשי.. ואז חושבים שכיף ביחד ובעצם מכורים להרגשה של הכיף בנגיעה.. וזה ל אהבה אלא אהבת עצמי בלבד.
תתארי שנים שנפגשים ונוגעים הרבה באחד השני זה גורם שיהיה רגשי בלבד. ברגע שהם יפסיקו יהיה להם קשה בהתחלה.. וזה יהיה המבחן אם אחד מהם יחתוך בגלל זה זה מראה שזה אהבת עצמו בלבד אבל אם לא זה משהו אחר.. ולרוב יחתכו בגלל זה.. תחשבי על זה.. יש לי עוד הרבה לומר.. אפשר באישי
זה כן דבר נורא זה לא מספיק אכפת לךבת 500
תודה לכל מי שענה!!מאמוש

שניה אני רוצה להגיד כמה דברים: א. אמרתי ילדה אחת אבל זה כמה בנות...

ב. מופים אני מסכימה איתך אב למה לעשות שהיא לא....

ג, יש לכם גם תשובה על צניעות למרות שזה אמור להיות מובן מאילו...

יש הרבה שלא מבינים מה הבעייה בלחיצת ידהמרקד

באמת קשה לפעמים להסביר למה לחיצת יד זה דבר לא צנוע.
אבל התשובה היא שזה אף פעם לא נגמר בלחיצת יד.
בנים ובנות לא נשואים צריכים איזשהו ריחוק בניהם. ברגע שהם נוגעים האחד בשנייה, נשבר הדיסטנס.
זה מתחיל בלחיצת יד, ממשיך לחיבוק ועשוי להגיע בסופו של דבר לדברים הרבה יותר חמורים.
אז זה לא שלחיצת יד זה דבר לא צנוע, אבל זה שובר את המחסום של הדיסטנס.
למה ההלכה מחייבת אותנו לשים מעקה בגג? היה מספיק שהיא תגיד לנו לא לקפוץ מהגג, בשביל מה צריך לשים מעקה? התשובה היא, כדי לחסום אותנו אם אנחנו לא שמים לב ובטעות מתקרבים לקצה. התורה מלמדת אותנו שלפעמים צריך להציב מחסומים כדי להישמר מחטא, מה שנקרא: "ועשו סייג לתורה".
אז אל תנסי להסביר לה למה לגעת זה לא צנוע, כי אז היא תוכל לשלוף את הטענה של "לחיצת יד", לכן מה שחשוב זה להגיד שהנגיעה שוברת מחסום בין הבן לבת ועשוי לגרום לאט לאט להידרדרות.

בת 500 אם זה לא היה אכפת לימאמוש

לא הייתי מדברת על זה פו!!

כי זאת ההלכה.הדובדבן שבקצפת

למה זאת ההלכה- זה כבר דיון אחר, אבל זאת ההלכה.

את עובדת את ה'? תקיימי את כל המצוות. 

את מקיימת מה שנוח ונחמד לך? זה לא נקרא לעבוד את ה', זה נקרא לעבוד את עצמך.

ואם היא לא מאמינה אז באמת אין לה שום סיבה לשמור על צניעות.

מוזמנת לדבר בהרחבה יותר באישי.

יש דברים שאי אפשר לומר כשאת בגיל הזהמישהי=)

ולא, ז לא התנשאות או משהו

רק היא תחכה קצת, בנתיים היא מבררת מה היא רצה

או חושבת שזה מגניב

אח"כ היא תתבגר ותבין מה טוב לה לעשות

ותבחר.

אשרייך, כל הכבוד

ממש מומלץ הספר "מגע הקסם"!!רנה בנה

אפשר למצוא אותו באינטרנט, זה סיפרון, לא 100 עמודים...

אני הייתי משתיקה את הנושא לעת עתה.See the pain

בס"ד.

לרוב הבנות יש את הכיון מחשבה הנ"ל פלוס מינוס בגילאי 12. שהן תתלבשנה לא ע"פ ההלכה וכו'..

שהן גדלות אוטומטית כיון המחשבה משתנה. ואפשר לדבר איתן, בגילאים האלה יש להן את כל השטויות של העולם בראש.

מציעה לך להפסיק את הדיון..

באמת הפסקתי אותו.. תודהמאמושאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך