מחפשת קטע יפה ממש ליומולדת/ על חברות למישי קרובהחלום ישן

לחברה ממש ממש טובה שלי יש יומולדת השבוע.

אני אכתוב לה מכתב אישי כזהה, יפה,

אבל אני רוצה איזה קטע קצר ויפה באמת,

לא חרוש מידי

משו שמתאים למישו קרוב יותר.

ומשו שהייתם שמחים לקבל. מחמם את הלב כזה.

תודה

מהלב. רק ממהלב. זה לא כיף לקבל קטעעמית..

מוכן מראש, כי ביננו כולם יודעים מה יותר מושקע. אני ממש בעד שתכתבי בעצמך. מז"ט

לא בהכרח.. אפשרי להוסיף משפט לא מוכר של רבי נחמן..אוריושש
ישלך אחד להציע לי? מחפשת משו כזה, בנוסף למכתב שאניחלום ישן

אכתוב..

תודהה!

...מתנחלת איפשהוא
יש לי משפט מהממם על הקשבה ועל נתינה, מה יותר בולט אצלה?
יש אתר שיש בו את כל הברכותTal.

וואי מעולההה. אשמחח!חלום ישןאחרונה
מסביב למשפט "היום בו נולדת הוא היום בו הקב"הרנה בנה

החליט שהעולם לא יכול להתקיים בלעדייך"

לא. זה לא משפט שוויצרי. זה מלא משמעות! קיבלתי ברכה מחברה ביומולדת על זה וזה פשוט עשה לי את היום! זה ממש משמעותי ובמיוחד ביום שמסמל את זה...

כמה יש בה מסוגלויות וכוחות אדירים ומיוחדים שהעולם לא יכול להתקיים בלעדיהם!! כמה היא, בנאדם אחד מתוך מיליוני היא יחידה ומיוחדת והעולם לא יכול להתקיים בלי ה-היא הקטן הזה.

זה ממש יפה גם כשזה מצטרף ל"מודה אני... רבה אמונתך" שכל יום רבה ועצומה האמונה שהקב"ה מאמין זה שהיום היא תוכל לתת לעשות להוסיף לשנות בעולם. 

בהצלוחה

זה מה שאני רשמתי....rachelimr950

זה מה שרשמתי לחברה הכי הכי טובה שלי:
אהובת ליבי מזל טוב עד 120, המון בריאות, אושר, עושר, אהבה, הצלחה, שמחה ומזל
" את הכי יפה בעולם את הכל בשבילי, כל רגע איתך זה הרגע שלי "...
נסיכה שלי אני אוהבת אותך הכי בעולם ואני מאחלת לך את כל הטוב שאפשר, שתדעי ללכת רק בדרכים הישרות והטובות של החיים, שתמיד תצחקי ותחייכי, תזכרי שאת מדהימה בכל מצב וגם כשקשה תחזיקי מעמד ותדברי איתי ואני יעשה הכל כדי לגרום לך לחייך. כי כשאת עצובה, אני עצובה, וכשאת שמחה, אני בן אדם יותר מאושר ממני! אני אוהבת אותך ואני כאן תמיד לצידך, לכל ייעוץ, דיבור, עידוד שאת צריכה- תזכרי שאני פה ואל תהססי לרגע! באמת שאת הכי מדהימה שאני יכולה לבקש. האחת שתמיד נמצאת לצידי בכל רגע, שאוהבת ותומכת, שלא נגררת אחרי דעות של אחרים ובאמת אומרת מה שהיא חושבת שיהיה טוב בשבילי. תודה על כל הדאגה והכנות שלך תדעי שאני מעריכה את זה הכי שבעולם! תמשיכי להיות כזו יפה, מדהימה, מצחיקה, אהובה, נסיכה, מהממת, חכמה ומשוגעת כמו שאת - ותזהרי להשתנות לי! בשביל שום דבר, שום בן אדם, בשביל אף אחת. אופי זה כל היופי והייחוד בבן אדם, אף בן אדם לא שווה את זה שתשתני, וזה שבאמת אוהב אותך- לא ירצה לגרום לך להשתנות ויאהב אותך כמו שאת.. גם כשקשה ושלא הכל הולך, כשאת מתבאסת, משועממת, עצבנית, תזכרי, שהכל מקנאה, ושכמוך מדהימה לא תהיה! יפה שלי יום הולדת שמח תהני ממנו עד הסוף ותנצלי אותו בכל שנייה ועד הסו,. כי זה היום היחיד בשנה שהוא אך ורק שלך.. אני אוהבת אותך יותר מכל דבר! ואני יעשה לך את היום הולדת הכי מדהימה שתוכלי לחלום עליה. מהממת שלי אין עליך בעולם טיילי חיים שלי מהממת, תזכרי שאף אחד לא שווה אותך טלטול נסיכתי ואת מדהימה בדיוק כמו שאת ובדיוק בגלל זה כולם אוהבים אותך (:
איך אני מתרגשת בשבילך יא ***  על מהחלל יהיה כיף ונעשה הכי שמח שאפשר אז בקיצור, אני אוהבת הכי שבעולם תזכרי את זה תמיד אהובה שלי, לאביו ♥♥♥♥♥♥♥

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך