הי אני נשואה כבר כמעט שנה ואני מאוד אוהבת את בעלי אבל אני גם כל היום נפגעת ממנו
אני לא יודעת אם זה סתם אולי אני סתם לוקחת קשה בעיקרון הוא בן אדם עם לב זהב ואם אנייבקש ממנו הוא ממש ישתדל הבעיה היא שכל דבר צריך לבקש
אם אני רוצה עזרה אני צריכה לבקש הייתי חולה לא מזמן לתקופה די ארוכה וציפיתי ליותר עזרה ממנו ושום דבר הוא הילד הקטן במשפחה ואמא שלו לא נתנה לו לעשות כלום ואז כל עזרה שהוא עושה זה משהו עצום מבחינתו ואני אמרוה לנשק לו את הרגליים הוא טען שהוא יוצא אני נשארתי בבית כי אני חולה אז שאני יעשה הכל בבית וזה ממש עצבן אותי שלחו אותי למיון יום 1 והרגשתי שאני ממש צריכה להתחנן אליו שיבוא איתי לא יודעת הייתי בטוחה שזה ברור עד שפשוט עזבתי את הבית בעצבים והלכתי לבד וכל הדרך בכיתי ואחרי שהוא קלט הוא הגיע לשם והתנצל ואמר שהוא לא התכוון
השבוע היו לנו כמעט כל ערב ויכוחים מעצבנים כאלו הוא יושב עם פרצוף חמוץ וגם אני למרות שאני מאוד משתדלת שהבית יהיה פיקס ושיהיה אוכל ברגע שהוא מגיע הוא עונה בכן ולא ואם אני שואלת אות ואם קרה משו או אם הוא עצבני הוא ממש מתפוצץ עלי
הוא אומר שאני מעצבנת אותו שאני שואלת אותו את זה ואני כבר לא יודעת מה לעשות כל שיחה איתו אני ממש משתדלת מרימה את הטלפון עם חיוך וגומרת עם דמעות לא כי הוא אומר משהו הוא בדרך כלל לא צועק אלא להפך כי הוא שותק יותר מידי ואין לי מושג מה יש לו!!!!
אני חייבת לומר שהוא לא בן אדם רע הוא באמת בנא טוב אבל יש לו לפעמים תקופות כאלו שאני לא יודעת מה לעשות
אני רק בוכה כל היום וכל הלילה וחיה בלי מצב רוח