ב"ה
אני צריכה המלצה לחברה שאפשר להזמין בה חולצות. עדיף בירושלים או באזור. שתהיה זולה ואיכותית (זה הולך ביחד?;)). ושאפשר להזמין שם חולצות בכל המידות (גם לילדים קטנים).
תודה!!
ב"ה
אני צריכה המלצה לחברה שאפשר להזמין בה חולצות. עדיף בירושלים או באזור. שתהיה זולה ואיכותית (זה הולך ביחד?;)). ושאפשר להזמין שם חולצות בכל המידות (גם לילדים קטנים).
תודה!!
שושנת העמקיםעדיף להשקיע עוד 3 שקל על כל חולצה שתשאר שנים..
בקיצור- אדיב.
אהה, ויש גם חברה חדשה כזאת 'חיסכון קהילתי' אבל אי אפשר לדעת איך זה יצא אצלם, פעם יוצא אחלה ממש, פעם אפילו לא לביש.
וחפרתי על החולצה הזאת, שזה אומר שהיא עברה מלא כביסות, והיא ממש אחלה!!!
ישלי גם חולצות מאדיב, ואני לא רואה שום הבדל...
בהצלחה!
זה פחות איכותי אבל זה ממש בסדר
אני ממליצה ממש!!
עשינו שם כמה פעמים...!!
וזה גם ממש זול... 
ב-ה-צ-ל-ח-ה-!!
026567470
או- 0775306080
רק תוודאי שאת מקבלת קבלה.. (אם את רוצה...)
רק אדיב.
הם טיפה יקרים,ואין להם משלוחים והם נמצאים בסודן הקטנה בדרום תל אביב, אבל הם שווים כל אגורה.
הצבע לא יורד במים. יש להם הכל,בכל הצבעים. הם עומדים בזמנים. הם מאורגנים. החולצה איכותית (אני לובש רוב הזמן חולצות של אדיב כי זה פשוט נח). קיצער,שווה שווה שווה.
כמ שאמר לי אדם חכם פעם "אין לי כסף לקנות בזול.."
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים