מישהו יכול להסביר לי ..Tal.

מאיפה הרוע הזה ליחתוך חבל של סנפלינג?? באמת כאילו זה הדבר הכי הזוי ששמעתי בחיים שלי!! 

הדבר הזה נקרא בני ישמעאלצעיר רענן

"והוא יהיה פרא אדם, ידו בכל, ויד כל בו"ברוך עובד ה'

כן, מסתבר שוב.. 

שעד שלא נדע לחיות על פי התורה,

עד שלא שנדע להתנהל על פי מוסר יהודי וערכים אמיתיים, שבאים מהעומק,

ונמשיך לפחד מאומות העולם במקום מה' יתברך,

בני ישמעאל ימשיך להכות בנו..

מה אתה מתפלא? לדעתי זה הרבה יותרבן המלך!

אסטטי מאשר לחתוך צוואר של בן אדם, או סתם כדור בראש. (ההבדל הוא שלזה התרגלת, ולזה עדיין לא)

מאיפה שהא הרוע לרצוח נערים על לא עוול בכפםבת 500
ערביםמישהי=)
לא יותר רוע מלחטוף ולרצוח שלושה נעריםסתם אחת

או מלהיכנס לבית של משפחה ולרצוח 2 הורים, 2 ילדים קטנים ותינוקת.

או מלהיכנס לבית של משפחה אחרת, לקחת אבא וילדה, לרצוח את האבא לעיניי הילדה ואח"כ לרוצץ את ראשה על סלע [חבל על הכדור..]

וכ'ו וכ'ו..

לערבים הכל הגיוני כל עוד זה להרוג אותנו{ר}צינית
אנחנו צריכים להבין שהערבים דוגלים בטרור!חצילה

בס"ד

דרך החיים של הערבים היא טרור! שימוש בכוח הזרוע והימצאות תמידית במלחמה.

לא משנה מה, ניתן להם כל מה שהם יירצו, הם ימשיכו בטרור באלימות. זה חלק בילתי נפרד מהם!

גם בתוך עצמם הם כאלו, בינם לבין עצמם, כלפי הנשים שלהם, הילדים. יש מלא סיפורים מזעזעים על כבוד המשפחה אצלם.

ה' ייקום דמם של כל ההרוגים על קידוש שמו!

זה לא קשור... בחיים לא ראיתי רוע כזה..Tal.

מאותו רוע של לכרות ערלות פלישתים וכו'המצב חסה

קוראים לזה מלחמה למי שלא הבין

מגוחך.אבגדה

א"א להשוות אדם שפועל לשם שמים לפרא אדם, ואפילו אם זה שפועל לשם שמים אכזר פי כמה.

יש אהבה שמקלקלת את השורה, ויש שנאה שמקלקלת את השורה.

ואם יהודי פועל משנאה, הוא לעולם לא אמור לקלקל את השורה בשביל זה (השורה היא שורת הדין ודרך ארץ).

שניהם פועלים למען מטרת גירוש האויב.המצב חסה

כשאדם משתמש בהנהגה מסוימת לשם שמים,אבגדה

הוא כבר בעצם הדבר הולך בדרכיו של הקב"ה. בזה הוא מקיים "והלכת בדרכיו", וזה שומר עליו מקלקול המידות.

אם המטרות שלו הם אחרות והוא משתמש במידות ששייכות לעולם החומר (כל המידות שמטרתן השרדות, בניגוד למידות שמטרתן חסד, ששייכות לעולם הרוח), זה עלול להפוך אותו לברברי.

מטרת גירוש האויב היא חומרית, ואינה ראויה לעם ישראל "ממלכת כהנים וגוי קדוש", אא"כ היא מצטרפת לאהבת ה' שמזככת אותה.

"והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם"המצב חסה

לא למען ה', ולא למען אף אחד.

מפניכם.

רק בשביל שארץ ישראל תהיה לעם ישראל.

אותוט דבר הערבים חושבים רק הפוך

לא למען ה'?אבגדה

מי אתה חושב את עצמך?

"בכל דרכיך דעהו". וגם אם יש אמת בזה שצריך להוריש את הערבים גם מצד הטבע האנושי הישר המנותק מאלקים, ודאי שאין עניין לנתק מאלקים בכוונה תחילה. ודע לך, שמי שמתחיל לעשות דברים בשם הטבע האנושי ולא מנסה להתחבר לאלקים, אם לא ישוב אל ה', סופו שיגיע למה שהציונות החילונית והיהדות הליברלית באירופה הגיעו ואכמ"ל.

מה הקשר?המצב חסה
הוא כתב דברי חכמה.די"מ

אם לא הבנת תקרא שוב.

אני לא הבנתי מה הקשר למה שאמרתיהמצב חסה
אתה אמרת שצריך לגרש את הערבים בשביל עם ישראלדי"מ

ולא בשביל השם.

אז הוא אמר לך (ובצדק) שאתה מבלבל בשכל.

אני יודעת שהם רשעים.... אבל מאיפה הרע???Tal.אחרונה

צריך להרוג את כוול הערבים כבר! ולהעיף אותם מהארץ!איתןרונן1

אם היינו מעיפים אותם זה בחייים לא היה קורה..... צריך להיתעורר ומהר לפני שיהיה מאוחר!!!!!!!!

^^^מסכימה עם כל מילה....אחווש770
רק מתנחלים כמונו יבינו את זה
דש למישפחתי שם.....
גם אם זה הצחוק אז זה ממש לא נכון!ateretfa
יכול ליהיות שזה הנוסח ואם כן אז תשני אותו כי כשקראתי את זה הרגשתי סוג של התנסאות..מה ניראה לך שרק "מתנחלים" מבינים מה זה ערבים?! רק "מתנחלים" לא רוצים ערבים?! רק "מתנחלים" סובלים מהערבים?! את חושבת שכל ה"עירוניסטים" לא מחוברים למציאות שאנחנו חיים בה?!
יכול ליהיות שהבנתי לא נכון ואני ממש מצטערת אם זה ככה..אבל אם הבנתי נכון אז לא אני צריכה להתנצל..
וואי להרגע ומהראחווש770
מתנחל זה לא רק מי שגר בשטחים....
תפנימי (עירונסטית...)
אני מעדיפה מתיישב ואז זה כל עמ"י95200
לרגישים שבינינו
לא משנה |נבוך במקצת|95200
בקיצור......אחווש770
עדיף מתנחלים מאשר עירוניסטית
מצטערת אבל לפעמים המציאות כואבת..
אאוצ׳
תתגברו על זה אני בטוחה.....
בהצלחה
נשפך מצחוק....אחווש770
העיקר זה לא להיות מתנחל אלה לעבוד את ה'. מתוך כך0909

כול מי שפועל בכול סוג שהוא זה העיקר. בגרוש היינו מנותקים מהעם ולכן פינו אותנו אז מה זה שווה כול ההתנחלויות? 

חשבתי על להתנצל, אבל לא ניראה לי..ateretfa
מה שבאלך.......אחווש770
מה זה מתנחל בעינייך?ריעות

מי שתומך בארץ ישראלאחווש770
ולא בעד הערבים
ובעד תג מחיר ועוד ועוד......
ולגור בשטחים הכי
זאת ההגדרה של יהודי..ateretfa
זה לא הגדרה של יהודי כי עובדה שיש שמאלנים, וזה לא08856

הופך אותם לגויים...

צודקת טעיתי.ateretfa
לפי דעתי העם שלנו מתחלק לאין סוף קבוצות! אם זה בפן הפוליטי (ימין ושמאל) ואם זה בפן הדתי (דתיים\דתלשים\חילוניים\חרדים\ועוד ועוד..) וכל קבוצה כזאת מתחלקת לעוד אין סוף קבוצות ואף אחד לא יכול להגיד שזה לא נכון!
יש את ה"מתנחלים" ויש את ה"עירוניסטים" ולאף אחד אין זכות לזלזל בשני! ה"מתנחלים" סובלים מידויי אבנים ופיגועים, ה"עירוניסטים" סובלים מהפצצות ומזה שממש העם המגעיל שלא מפסיק להלחם בנו שורץ אצלנו! קונה באותה חנות כמוני (וכן אני יודעת שזה לא רק אצל העירוניסטים) שהערבים הם השכנים שלנו!!!(שוואלה גם למתנחלים יש שכנים ערביים) ומזה שמי שמסתובב מתחת לבית מסתובב מחוץ ליישוב שלך!
אז הנה בוא נסתכל על כל הדוגמאות וניראה כמה המצבים שלנו דומים..וגם אם לא..אנחנו לא אמורים לעשות תחרות מי יותר סובל ולהגיד שרק אנחנו כביכול מבינים מזה ערבים..
כולנו עם אחד שרוצה את המדינה שלו ורוצה שהערבים האיכסים האלה יצאו מכאן!!! כן יש כאלה שקצת מבולבלים ולא חושבים ככה (השמאל) אבל אנחנו שכן חושבים ככה צריכים להבין אחד את השני ולא להפוך פתאום למסכנים ושרק אזור אחד סובל מהמגפה כאן..
סליחה אם נסחפתי כאן ופתחתי עוד נושאים פשוט כתבתי את זה בזמן שאני ממש בוערת מכל התגובות כאן..
גם מי שגר בעיר יכול לתמוך בא"י ולא להיות בעד ערבים08856

זה שיש אנשים שלא גרים בשטחים זה לא אומר שהם תומכים בערבים ונגד א"י!

יש אנשים שלא גרים בשטחים ועושים מלאכת קודש, משפיעים ומחזקים ועושים הרבה מאוד!

ברור שזה חשוב לגור בשטחים, אבל צריך גם לדעת שצריך אנשים בכל שאר הארץ, (תחשבי מה היה אם היה דוסים רק בשטחים) ולפעמים מה שהם עושים הרבה יותר חשוב מאשר מה שבנאדם פרטי עושה בשטחים...!

(ממש מבינה את ateretfa)

פעם כול החברים שלי הלכו לפינוי והורי לא0909

הרשו לי. באתי עצוב לנועם פדרמן. אז הוא אמר לי העיקר שאתה עושה. באותו זמן ניהלתי פרויקט של חסד והוא אמר שזה לא פחות חשוב. אז בוא לא נתבלבל. 

באמת כדאי להעיף את כל הערבים כבר מהארץ,תמרונת

זה נראלי אפילו מצוה!  אבל מי אמר שצריך להרוג את כולם??

איך תעיף אותם אם תהרוג אותם לפני???א"י זה קשה

מבולבל זה ידרוש מלא כוח אדם לסחוב כל כך הרבה גופות....גבעוני <צחוק>

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Giniאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך