שלום לכולם 
זה הולך להיות קצת ארוך אז אני מתנצלת מראש אבל מי שיוכל לקרוא ולהגיב אני אודה לו.
אני יוצאת עם בחור קרוב לחודש, אנחנו לקראת הפגישה החמישית ובינתיים נראה שזה הולך לכיוון טוב.
בפגישות ממש נחמד ויש לנו הרבה נושאי שיחה משותפים.
בפגישה האחרונה הבחור זרק משהו על זה שיש לו פייסבוק אבל הוא נכנס אליו לעתים רחוקות ושזה עוד מתקופת התיכון כשהוא היה חילוני (הבחור הוא בעל תשובה, כמוני).
אני סגרתי את הפייסבוק שלי מזמן, היו לי שם רק תמונות צנועות אבל בכל זאת בחורים שאני לא מכירה היו שולחים לי הודעות, תמונות של חברים חילונים "חוגגים" בסופי שבוע היו עולים לי בעדכונים והחלטתי שזה לא מתאים ולא שייך שיהיה לי.
כשחזרתי מהפגישה החלטתי לנסות ולחפש אותו, ה' רצה והוא עלה לי ראשון בחיפוש.
כשנכנסתי לפרופיל שלו הרגשתי כאילו תקעו לי סכין בלב.. ראיתי שהבחור מעלה סטטוסים לעיתים קרוב (מאוד..) יש לו המון "חברות" שמצטלמות בבגדי ים ובלבוש לא צנוע בעליל והדבר הכי גרוע? הוא עדיין מוסיף בנות לפייסבוק...
התחלתי לבכות..הרגשתי שרימו אותי ולא ידעתי איך להכיל את זה.. אני שומרת על הצניעות שלי, משתדלת לדבר עם בחורים רק למטרות עבודה או כשחייב ולבחור שאני יוצאת איתו יש כביכול בנות אחרות בראש?
לא צריך להיות חכם כדי לדעת שכשהוא פותח את הפייסבוק עולים עדכונים שלהן והתמונות האלו..שרק מלדעת שהוא מסתכל עליהן עולות הדמעות..
הוא מציג את עצמו כחזק בדת אבל מסתבר שזה ממש לא ככה...או שאני שופטת אותו מהר מדי??
מה עליי לעשות? אני לא יכולה להגיד לו את זה כי אני לא רוצה שידע שחיפשתי אותו.
כשהוא שלח לי הודעה עניתי לו בקרירות, פשוט אין לי חשק לדבר איתו... אין לי חשק לראות אותו יותר אבל כואב לי כי התחלתי לפתח אליו רגשות..
אני מתוסכלת מכל זה ומרגישה שכנראה זה הסוף של הקשר אבל מצד שני יכול להיות שאני מגזימה? אני כבר לא יודעת..
מצטערת על החפירה אבל אודה לעצה של מישהו שיכול לראות את זה מזווית אולי אחרת שלא מעורבים בה רגשות