בס"ד
שמעתי אתמול סיפור מחלחל שממש זעזע אותי (הסיפור אמיתי ובדוק שמעתי אותו בעדות שניה מאדם מאוד רציני)
אישה באה לבעלה ואמרה לו שרחמ"ל לפני כחצי שנה היא זינתה (מרצון) עם גבר אחר, אישה דתיה-דוסית, רגילה מאוד...
מה שקרה זה שהיא הכירה מישהו בפייסבוק חילוני, והיא הייתה כותבת לו חיזוקים באמונה שאלות בתורה וכו'... לאחר הרבה זמן שהם מתכתבים (לאחר מעשה התברר שזה היה שעות על גבי שעות) באינטרנט הם החליטו להיפגש, ואז ה' ישמור קרה המקרה. היא גילתה לבעלה את זה רק השבוע (המקרה היה לפני חצי שנה בערך).
בית יהודי נהרס!!!!! איזה אסון זה אני פשוט לא מעכל דבר כזה! כמה צער לה' יתברך! כמה טומאה ורפש בעולם הזה! בגלל שטות בלי מחשבה. עכשיו היא אסורה גם על בעלה וגם על הזר!!! אין לה מה לעשות היא חייבת להתגרש!
כל הסיפורים האלה שומעים ממש סיפורים רחוקים, עכשיו סיפור שכזה שממש מישהו שאני מן הסתם מכיר (מי שסיפר לי מכיר אותו - הוא לא אמר לי מי זה, אבל הגיוני ממש שאני מכיר ככה הבנתי ממנו)
סיפורים על חילונים ועל גויים שההדק שם פשוט פתוח... אין גבולות, אינטרנט פתוח, ללא סינון, כל החיים זה רק אינטרנט. אבל עכשיו זה ממש חדר אל כרם ישראל הסולת שבסולת הציבור הדתי.
כמה צריך להיזהר מכל הדיבורים הכביכול מדומינים האלה בפייסבוק, חושבים - מה הבעיה? אני כותב למקלדת? למסך? נוצר פה קשר? כן! זה ממש יוצר קירוב לבבות... כל ה'זוגות' שנוצרים רק מהתכתבויות בפייסבוק וכל מיני כאלה....