שאלהאיתןרונן1

שמעתם ששר החינוך מקצר לנו מלא חופשים!!!!!!? בחנוכה לומדים! ועוד במלא מקומות שהיה צריך להיות חופש!מבולבלעצבני

וגם הוא עושה רמה לימודית יותר גבוהה מהרגיל!!!!

מה אתם אומרים על לנסות להעיף אותו מלהיות שר חינוך!

כיאלו אולי זה נישמע קצת מוגזם אבל אנחנו בתור אנשים שרוצים להשפיע ולהיות חלק! וזה דבר יחסית קריטי לנו!!{לי לפחות!}

יש למישו רעיון או משו בסיגנון!!! תכתבו הכווול גם אם זה נישמע מטומטם!!! טוב~!? יומוווווווווווושלם!

ברור כי בגלל ימי חופש שעולים ים כסף לכלכלה מפיליםמאיר.

שר חינוך או אולי בגלל שהוא מעלה את הרמה הלימודית או שאולי סגלל התמיכה בלימודי היהדות
לא ברור בכל מקרה חייבים להפיל את האיש שבכל מדינה אחרת היה זוכה לתואר האיש הטוב במדינה
הרי מה הוא עושה?!?
מבטל לך קצת חופש?אתה עדיין מהמובילים בקטגוריה זו בעולם
מוסיף תוצר לכלכלה??
ילד קצת לא נעים אז לא צועקים הרי שנינו יודעים שאתה אפילו לא מאמין בשטות הזאת...
אבל זה נהיה פופוליסטי להתלהם אז למה לא?
אמיתי לא לקחתי את זה ברצינות אבל מבשביל הנזק שמתלהמים כמוך יכתבו טרחתי לשרבט משו...
ותזכור תמיד במקום לשאול מה המדינה עשתה בשבילך תשאל מה עשית בשביל המדינה

מסכים איתך לגמרינוטה שמיים

גם ביטול הבגרויות המטומטם הזה.. מה הקטע לדחוף הכל לסוף השביעית והשמינית?!! אבל איך בדיוקנעיף אותו? נשלח לו מכתב שבו יהיה כתוב: תתפטר?! חיוך

ת'אמת שפשוט לא באים בחנוכה ללימודים..במבה!!!

או שאם ממש באל'ך אתה יכול להוציא את כ-ל הנוער בארץ להפגנה המונית!! אנחנו נראלי רוב באוכלוסייה..חחח

לא אכפת לי לקצר חופשים...ש!למ*ת

אבל שלא יקצר האת החגים שהם סוג של הפגות נחמדות מהלימודים שיקצר את החופש  הגדול....

וחוץ מזה מה זה הקטע הדפוק הזה עם הבגריות...

אני לא מבינה מה הבעיה בלחלק את החומר לכמה שנים של מבחנים...

למה צריך בגרות 1 בכל מקצוע ורק מס מסיום של בגריות חמש יחידות...[

חוץ מזה זה לא חוסך לנו כלום בגלל שהחמ"ד לא יוותר על יחידות בתורה ותושב"ע אז למה זה טוב?

חוסך כסף למערכת...

לדעתי צריך לעשות משהו לגבי קיצור החופשות במהלך השנה...

זה הזמן הכי חשוב...

שממנו לוקחים המון כוחות להמשך...

בואו נעשה משהו עם זה...

בקצרים לנו את חנוכה בחצי...

בואו נעשה הפגנה מחוץ לבית שלו... נפציץ את הפייסבוק שלו בתגובות על זה...

מה דעתכם??

והורידו מועד ב' אין יצור כזה מועד ב'95200
הורידו מועדי ב?!?! |חושש|טובי =][=
ברוך שהצלני והשארני בתכנית הישנה.
כן95200
המורה שלי למתמטיקה אמרה לנו אבל אנחנו רק חמשושיות אז זה לא נורא...
נקווה שעד אז ישנו את החוק המפגר!
אני בעד הפגנה!איתןרונן1
דוגרי! חשבתי על זה! מה לא רעיון טוב?איתןרונן1

לארגן הפגנה של כל הארץ! כוווולם יבואו וגם אני לא רוצה להעיף אותו סתם כי אני לא יודעת מה... לא באלי ללמוד! כאילו גם אבל גם הוא מבטל מלא דברים נגיד שהוא ביטל שמלא בתי ספר ילכו להר הבית לסליחות... ועוד כל מיני דברים בסיגנון!

מה לא יזרמו לעשות הפגנה!? זה רעיון לא טוב?

אתה רציני?א"י זה קשה

אתה מתלונן שאתה לומד? אז או שתעבור בית ספר או שתתבגר.

קיצור זה מעולה שמבטלים ימי חופשה מיותרים לחלוטין. גם ככה אתה בצמרת ימי החופש בעולם. ואתה מתלונן על הרמה הגבוהה? אני באמת לא מבין על מה אתה מתבכיין.

ו סימני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא תורמים לתגובה שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רציניתמאמוש

צריך לעשות הפגנה בכל חלק בארץ בחנכה או לפחות מחאה ואף אחד לא יבוא לבצפר מה ניראה לו!?!?!

למה כל כך כואב ללמוד ולעשות משהו בחיים??א"י זה קשה
חנוכה זה ימי חופש מיותרים?אחווש770
את לא מכירה את הסיפור של הרבי על נר חמישי של חנוכהדי"מ

אני לא זוכר כי זה מאד ארוך.

אבל בנר חמישי של חנוכה הישיבות היו יוצאות לחופש וזה היה גורם לטרוג (משהו כזה)

לא אני לא מכירה........אחווש770
וחוץ מזה ישיבה ובית ספר זה שונה...
כן. מה הסיבה לא ללמוד בחנוכה?א"י זה קשה

למה כל חג שיש גורם רק לביטול תורה ולימודים? זה אמור להיות להפך.

אולי אתה חופש שחופש זה מיותר למרות שזה לא נכון!איתןרונן1

אז עזבו את הקטע של החופש ורמות לימודים גבוהות.. ואין מועדי בית!!

הוא גם לא נותן לבית ספר ללכת להר הבית ומקומות מאוד מרכזים בחיים של עם ישראל!!!!!!!

אפחד לא רוצה לעשות משו...?

להפגין????

לדבר??..

לנסות להשפיע!?

אני לא חושב שחופש זה מיותר, אני חושב שיש מספיק.א"י זה קשה

לגבי מועדי ב' זה באמת בעייתי.

וזה שהוא לא נותן ללכת להר הבית וכדו' לא ידעתי שזה תופעה. שמעתי עד היום רק על הכניסה לקבר יוסף שבוטלה.

עדיף שהחופש הגדול יהיהאילה2

קצת יותר קצר והחופשות הקטנות יתקימו {שיהיה חופש}כי החופשות הקטנות הכי כפיות.

תחשבו שלומדים בין יו"כ לסוכות ובחנוכה כל הכיף נגמר .

כי בחופשות הקטנות את\ה נהנים יותר.

תחשבו שבחנוכה לוקחים לנו 4 ימים ועוד 4 ימים שיש בתוכם שבת יום שישי אז זה אומר שיש רק יומים חופש,ויש כאלה שיש להם ישיבות או אולפנה...אני באולפנה ולחשוב שיומים אני אדליק נרות חנוכה באולפנה. מגוחך...

אוקי אז בואו נעשה עם זה משהו....ש!למ*ת

כבר בתיכונית מיציתי את הקונספט של חופשלך דומיה תהילה
עושים הפסקה ארוכה, קוטעים את הרצף, חוזרים ללמוד וזה נהיה קשה יותר.

צריך להתאוורר, אבל בסך הכל לא סוף העולם אם מקצצים קצת. באסה נקודתית, אבל מערכתית זה יותר חכם.

תשלימו עם זה, יהיה לכם יותר קל לקבל את זה.

איזו כיתה אתה?
לי החופש עוזר... ונותן אוויר לנשימה...ש!למ*ת

בלי חופש אני מרגישה כאילו אני הולכת לקרוס מהעומס...

^^ צוודקתתנשגבת מבינתך
מסכימה עם זה שיש לנו כחחפרנית גאה=)
אבל התלהמות לא תעזור.
ותאמת, אני חושבת ששום דבר לא יעזור כי הוא מאד ממוקד בדרך שלו ולא נראה שיזיז לו מה אנחנו חושבים. אבל אולי אני פסימית.
כל אלה שכתבו שלא צריך ככ הרבה חופש.. חוששני שכולכם כבר לא לומדים. אנחנו צריכים חופש והפוגה. יודעים מה, עזבו תתלמידים. המורים לא צריכים קצת הפסקה?! מתי אמא שלי תספיק לנקות לפסח?! ביומיים שהוא השאיר לה או מפורים ואילך כשהיא חוזרת כל יום בארבע ויש לה להכין שיעורים ולבדוק מבחנים?! שנים על גבי שנים אלו החופשים ואף אחד עוד לא התמוטט מזה, אז מה בוער לו לקצץ לנו את החופשים?! חנוכה קוטע קצת את הרצף של הלימודים ונותן קצת זמן לנשום, פסח זה שאיפת אוויר לפני המתכונות-בגרויות-ימים מרוכזים אז מה רע לו?!
חוץ מזה ...ש!למ*ת

באמת אין לי בעיה לקצר בשבוע את החופש הגדול  בשביל הימים האלה

אני בלחץ מהשביעית |רועד מפחד|95200
עכשיו אני בחמישית אז מקווה שישנו את החוק הזה!
אין שום הגיון.

הוא כבר עבר את הבחינות בגרות שלו.
לא איכפת לו שאין מועד ב'.

וחופשים?!- למה בכלל שיגיע לנו? ולמורים?! כולנו מכונות הרי לא?! למה צריך לנוח? מי המציא את השטות הזו? |עצבני ביותר...נרגע ומגלגל עיניים|

מצד שני הבגרות אמורה להיות יותר קלה כי יש מבחנים רק בי"א י"ב אז יהיו פחות שאלות בכל נושא... ואז הרמה של השאלות תרד לא?!
|מקווה בכל מאודו|

אני נשמעת טיפשה שאני מתלוננת על מועד ב'?
כי אני ב' 5 יחידות מתמטיקה ואנגלית
אבל זה יותר מרגיע לעשות מועד א ' כשאת יודעת שאם ח"ו לא תצליחי תוכלי לעשות מועד ב' ...

סליחה על העריכה פשוט לא יצאו רווחים
יכול להיות שהבגרות יותר קלה אבל...אחת כזאת

אני בשישית וכן דפקתי עם התוכנית החדשה..

אז יכול להיות שהבגרות יותר קלה אבל במקום זה נותנים לנו מלא עבודות לעשות (יותר מ-10 עבודות קיבלנו מתחילת שנה..) כשבסופו של דבר זה רק 30%!!!!!!!!!!

ובנוסף לזה עוד מבטלים את מועד ב'!?!?!?!?!

לא כולם מספיק חכמים כדי להצליח בבגרות בידיעה שאי אפשר לתקן!!!

ובלי קשר, באולפנה שלנו בשכבה שלי, הגענו למסקנה (כבר מזמן...) שאנחנו נדפקנו כי רוב הסיכויים שאחרי שנה/שנתיים חוזרים לתוכנית הישנה, ואם זה אכן יקרה יהיה לנו מאוד מסובך באוניברסיטה, כי אמרו לנו שלא יהיה לנו פסיכומטרי, אז נצטרך להשים חומר...

ובנוסף, יש לי כמה דודים/ות במשפחה שהם מחנכים/ות כיתה י' ולפי מה שהם אמרו, אני הבנתי שבכל מקום לומדים דברים שונים לגמרי וחומר שונה לגמרי, כך שבאוניברסיטה יקח הרבה זמן לישר קו אם כולם..

ולסיכום תוכנית גרועה בהחלט!!!!!

וממש אין לי בעיה לקצר תחופש95200
הגדול במקום ...
לעשות אותו חודש ולחלק את הימים בשאר השנה

יאללה, מי ניגש לבחירות פעם הבאה?
בבחירות הבאות תצביעו/תעבדו למפלגה שתיצג אותכם...עזרי אל

אני לא מבין מה התלונה.

היה אדם שהתמודד לכנסת. במצע הבחירות שלו הוא אמר שהו יבטל בגרויות (זה כולל מועדי ב') יקצר את החופשים ויפעל לקדם את הערכים שלו.

ועכשיו שהוא נבחר לכנסת ונהיה שר החינוך - הפלא ופלא הוא עושה את מה שהוא הבטיח לעשות! מבטל בגרויות! מקצץ ימי חופשה!

אני חושב שזה ממש לא בסדר! איזה מין פוליטיקאי הוא? הוא לא יודע שפוליטיקאים אמורים לשקר ולא לעשות את מה שהם התחייבו לעשות?

אז במקום להתלוננן בפעם הבאה נבחר/נעבוד ונעזור לבחור מפלגה שתקדם את הערכים שלנו - הבית היהודי, הליכוד או הפיראטים.

ואז אם המפלגה שנצביע אליה תהיה יותר גדולה וחזקה - אולי הרב שי פירון לא יהיה שר החינוך אלא מישהו אחר.

זו הדרך להחליף את שר החינוך!

בהצלחה!קורץ 

(אני מקווה שזה נחשב רעיון...חיוך)

טעות בסיסיתמשה

צריך לקדם מפלגה שתחליט ששר החינוך (או כל גורם ממשלתי אחר) לא יתערב לי בחיים בשום דבר, אם לא איימתי לפגוע במישהו אחר.

לא מסובך.

צריך לדבר עם מועצת הנוער או משו כזה...מאמושאחרונה

זה קיים נכון?? אולי הם יוכלו לייצג אתונו...

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך