יש נטיות הפוכות???
עזרה דחוף! מה היתם עושים אם הייתם מגלים שלחבר שלכםמחופש
וואי אין עם זה בעיה!!!!!!!ר' נ נח נחמן
לי למשל יש בת-זוג ואני בת. אז לפי דעתי ממש אין עם זה בעיה! וחוצמזה זה אפילו יותר טוב.. כי ככה אין בעיות של שמירת נגיעה וכל זה... וככה גם אנחנו מבינות אחת את השניה הרבה יותר טוב! מניסיון!! אז אל תדחו בנות או בני זוג מאותו המין שלכם רק בגלל שככה אומרים בחברה...
כל הקטע של שמירת נגיעהSlow motion
זה כי מגע זה משהו מקודש עם כח עצום, שרוצים לשמור עד אחרי החתונה ולא לבזבז את זה לפני. הרי אם לא היו צריכים 'לשמור' את זה, למגע בין בן ובת זוג לא היה ערך, ממילא לא הייתה בעיה ולא היה צורך בשמירת נגיעה. את מתייחסת לזה כ'בנים זה טמא ולכן אסור לגעת בהם' כשהמציאות כל כך לא ככה!!! אין לי מילים אפילו להסביר לך עד כמה את מעוותת הכל.
אז להגיד שחס וחלילה זה טוב נטיות הפוכות כי ככה אין בעיה של שמירת נגיעה- זו אמירה לא נכונה לחלוטין שמעוותת את כל המקום הקדוש והטהור שיש ביהדות בין בן ובת זוג.
(אגב, זה שלך יש בת זוג לא אומר שזה דבר טוב ונכון לפי ההלכה.)
שה' יעזור וירחם עלייך!!!הנסיך חצוי-הדם
לרפואה שלמה!
...אביגיל.
זה בעייתי מאוד הלכתית, ובכלל- זה לא מצב בריא נפשית.
כמו שזוגיות צריכה להיבנות בין שתי נפשות יציבות ובוגרות היא גם צריכה להיבנות בין שתי נפשות שבנויות להשלים אחת את השניה.
בית של שתי נשים לא יהיה בית בריא. לא לזוג ובטח ובטח שלא לילדים.
זה לא המצב הטבעי שמתאים לנו ושאנחנו אמורים להרגיש בו בנוח.
יקרה, לדעתי כדאי מאוד שתנסי לברר עם עצמך (בהכוונה של גורם מתאים) מאיפה נובעת הנטיה הזו ולפתור את העניין מהשורש.
הייתי מרחיבה, אבל זה בהחלט לא המקום..
בהצלחה נשמה
מנעלים, לחסוםפייגליניזית
או לאשפז.
ברסלבית יקרה מפז- תפתחי תנך. תראי מה ההבדל בין שניהם. אנשים... זה הזוי מה שהמגזר הדתי עושה לערכי היהדות
(המשפט שלה זו דוגמא קטנה למערכת שיבושים גדולה והכל מתוך פחד וגלותיות)
זה ממש לא קשור למגזר הדתיSlow motion
כן? אז למה לדעתך המשפטפייגליניזית
הזה>>> חוצמזה זה אפילו יותר טוב.. כי ככה אין בעיות של שמירת נגיעה וכל זה..">>> אומר?
המגזר היהודי??מאיר.
נתחיל מיציאה מנקודת ההנחה שהיא לא המגזר היהודי
היא חלק די שולי שלא קיים סטטיסטית בעם
להגיד שהיא המגזר היהודי זה כמו להגיד שפייגלין הוא כל הכנס(תכלס לא קשור אבל הרעיון ההכללתי הזה בעייתי)
קצת פרופורציות ...לא על כל מטומטמת שרוצה צומי וכותבת שטויות בשביל זה צריך לעשות מהומה
תקרא בבקשה את כל המשך השרשורפייגליניזית
ואת התגובות להן היא זכתה?
נוו והם המגזר היהודי?מאיר.
נראלי לקחת 6-7 מגיבים יותר מדי ברצינות
הם ילדים,אנו ילדים
אל תשפטי ותכלילי על פי זה את המגזר היהודי
רגע, מה זה מגזר יהודי אם יורשה לי לשאול?פייגליניזית
לא לקחתי את 6-7 המגיבים וגם לא את הפסיכית עצמה, לקחתי את מה שהבנתי ממערכת החינוך על פי הנסיון שהצלחתי לצבור מעבודה איתה, זה הכל
מה זה המגזר הדתי? מה זה מערכת החינוך?המרקד
יש המון פלגים ושיטות במגזר הדתי לאומי; החל מאולטרה לייטים שמתנהגים כמעט כמו חילונים ועד חרד"לים שמנהלים אורחות חיים של חרדים אבל מאמינים במדינת ישראל כראשית הגאולה ובתורת הרב קוק.
יש אינסוף שיטות ופלגים, כך שבאמת אין מה להכליל.
גם מערכת החינוך מלאה בפלגים; יש תלמודי תורה וישיבות קטנות, יש ישיבות תיכוניות ויש ממ"דים. יש בתי ספר מגדריים, יש בתי ספר עם כיתת בנים כיתת בנות, יש בתי ספר מעורבים באותה כיתה, יש תיכונים מעורבים אפילו ויש בתי ספר לדתיים וחילונים. אין אחידות בכלל במגזר, וזה נכון כלפי כל התחומים.
תכל'ס נראה לי שהדבר היחיד עליו אפשר לומר ש-100% מהציונות הדתית מסכימים זה שמדינת ישראל היא ראשית צמיחת גאולתנו (בעצם גם על זה אני לא לגמרי בטוח שכוווווווווווווולם בציונות הדתית יסכימו).
מה זה אומר?Slow motion
שהיא ספציפית לא הבינה את ערכי היהדות. אולי זה מעצמה, ואולי פעם באיזה/שיעור פעולה אמרו משהו לא נכון. אסור להשליך מבת אח על כל המגזר הדתי. אני בטוחה שיש כאלה בכל המגזרים.
כשתכיר קצת מקרוב את מערכת החינוךפייגליניזית
בציונות הדתית תראה על מה אני מדברת.
ממה שאני חוויתי, אין בה בעיה בנושא הזה.Slow motion
את היחידה שמכירה את מערכת החינוך הדתית מקרוב?המרקד
חוץ מזה. אם יש לך טענות - תפרטי.
ראית בתי ספר דתיים שנותנים לגיטימציה להומוסקסואליות? איפה ראית את זה? בחיים לא שמעתי על בית ספר דתי אחד בכל הארץ שנותן לזה לגיטימציה.
את באה בטענות מעורפלות מאוד על מערכת החינוך - כך שאי אפשר להגיב להם.
מה הטענות שלך? מה ראית שקיים במערכת החינוך הדתית?
מדובר בדבר שאסור מכל וכל !שואף לאור
זו לא נורמה חברתית ..
אם לא מדובר בהודעה של הלצה, את עושה דבר שגוי ומסוכן
"לפי דעתי" - אז דעתך היא חלק מהבעיה...לך דומיה תהילה
מי שנכנע לנורמה חברתית אלו אותם שנסחפים אחרי תרבות ה"כל אחד ומה שטוב לו", "אין אמת אחת", ובשמה מכשירים את כל הרעות החולות ומזניחים את בירור הצדק.
בקיצור, התגובה שלך מתמודדת ברצינות עם שום טענה. בכלל, זה מצחיק שאת מזכירה שאין בעיה של שמירת נגיעה. מצאת דרך לעקוף איסור על-ידי איסור? זה נשמע לך אמיתי?
אמנם זה מאוד מפתה לענות לטרולים, אבל סתם חבל..ברוך עובד ה'
מנהלים - למחוק..
גם אם זה טרוללך דומיה תהילה
אני בעד להשאיר.
אני בעד שתשתמשו בכפתור דווח
ענבל
חחחחחליאן =)
היום החברה אומרת בדיוק הפוך ממה שאמרת
איכסס>>נשגבת מבינתך
אני בת ואני לא סובלת בנוותת איך אפשר ליהיות עם בנות?? זה מגעילללללל
מה? אני לא סובלת בנים וגם זה אסור!!!!!!!!!!!!!!בת 500
טרול/ית יקר/ה - לרבי נחמן כן יש בעיה עם זה...ותן טל
היא לא טרולית...היא אמיתית!זורמת עם החיים
וסתם שאלה...מה זה טרול?
לא דוחים בני זוג מהמין שלנו בגלל החברה...נסקפה
הייתי מקבלת אותו בשמחה ולא משנה את ההתנהגות.זורמת עם החיים
כשעושים את זה זה פשוט הורס את הבנאדם...צריך להמשיך להתייחס אליו כרגיל!!
הייתי מדבר עם איש מקצוע בעל ניסיון >>>הנסיך חצוי-הדם
רוב הסיכויים שהחבר שלך בסדר גמור ורק קצת מבולבל מינית ונמשך גם לגברים, דבר שאפשר לטפל בו במהרה ובקלות....
מוזמן לאישי.... גם בעניין היחס הנכון כלפיו...
הייתי מתייעצת עם אדם מתאיםאביגיל.
ממליצה לך להתייעץ איתם או עם רב שאתה מרגיש שיוכל לעזור לו ולך.
תשתדל לזכור שיש סיכוי גדול מאוד שזה מצב זמני,
שזו רק תקופה לא ברורה שהוא עובר והיא חלק מגיל ההתבגרות. לא צריכים להירתע או לכעוס עליו בגלל זה ח"ו.
תנסה להישאר איתו ולהיות שם כדי לעזור.
כל החבר'ה פה שאומרים טיפולזורמת עם החיים
רואים עד כמה אתם לא מבינים...מכירה כמה שעברו טיפול וזה רק פגע בהם יותר.
פשוט אין לכם מושג איך אתם הורגים בן אדם אם ככה אתם אומרים ומתנהגים.
זה הדבר היחיד שביכולתנו לעשות.ענבל
בס"ד
אנחנו לא מוסמכים לעזור לנטיות הפוכות ובטח ובטח שלא ניתן לגיטימציה לדבר שהוא נגד התורה.
אם כי אסייג, איני יודעת מה גיל הבחור, איני יודעת האם הוא משלים עם זה או מנסה להילחם בזה ועל כן גם לא אוכל להגיב נכון.
אבל ככלל- אנחנו לא ניתן לגיטימציה לדברים שנוגדים איסורי דאורייתא מפורשים.
תהיה שם בשבילו, תנסה לעודד אותו לעזור לו אך בבדמחכה לשקט
בבד שים דיסטנט בינו לבינך על מנת שלא יחצו גבולות לא רצויים.
צריך להבין שרוב האנשים ובפרט בני הנוער שנמצאים במקום שכזה ממש לא מעונינים להיות בו!
הם נולדו עם משיכה מעותת ולא תקינה ועבודת המידות שלהם היא להציב את נפשם
במקום הנכון,הבריא והשלם שלה.
תהיה שם בשבילו, אתה לא מבין עד כמה זה יכול לעודד ולעזור לו!
ואדרבה דווקא אם תנטוש אותו בטענה שהוא חולה נפש או משו בסגנון רק תחליש אותו יותר
ואת הרצון שלו להשתנות ולתקן.
אגב יש אירגונים מקצועים שמטפלים בכך:
ממליץ מאוד לברר לגבי "עצת נפש"
לתמוך בבן אדם יעזור לו הרבה יותר מאשר לשלוחזורמת עם החיים
אותו לטיפול שיהרוס אותו.
למה להתייצב לימין התפיסה הזו ?שואף לאור
יש אנשים שזה עזר להם,אני לא בא להציע לשלוח או לא לשלוח בגלל שעצה צריכה להנתן על גבי בחינה של המציאות הזו בצורה עדינה ,ואני לא מוכשר לתת הצעות בנושא כזה.
אבל לא נכון להפנים שכל מי שהלך לטיפול ניזוק,ודאי שזה לא נכון
אני לא יכולה לתמוך במשהו שאני לא מאמינה בו.ענבל
בס"ד
כמו שלא אוכל לתמוך בנישואי תערובת גם אם זאת החברה הכי טובה שלי.
אני יכולה לתמוך בו נפשית, אבל בשום פנים ואופן לא אעשה משהו שייתן לו לגיטימציה.
יש הבדל עצום בין לתמוך באדם לבין לתמוך במעשים שלואביגיל.
תקראי שוב את תגובתי ותראי שרשמתי שאתמוך נפשית.ענבל
איך זה יעזור לו?לך דומיה תהילה
אלו כבר שתי בעיות.
צריך להפריד בין היחס שלי לחבר ובין היחס שלי לבעיה.
זה הדבר שאסור לכם לעשות.Resiste
טיפולי ההמרה הדתיים (והלא דתיים) הוכיחו את הנזק הרב שהם עשו
האם מישהו כאן יודע כמה מ"המטופלים" התאבדו?
אל תשלחו אנשים לטיפול שאתם לא מכירים.
הדרישה המגוחכת להלחם במי שאתה ולעקור חלק ממך, היא זו שמובילה אנשים לחיים אומללים שלא מעט מסתיימים מהר מאוד.
רוב מקרי ההתאבדות בארץ של בני נוער, הם של להט"בפקים.
אז אסור לתת לגיטימציה למשהו שנוגד את התורה (לדעתכם!) אבל לדחוף א.נשים למצב כזה... זה כבר סבבה.
שינוי אינו אפשרי (אם כן, ספרו לי בבקשה, מתי אתם בחרתם להיות הטרוסקסואלים?) וניסיונות לשנות רק פוגעות באדם.
מכאן, כל מה שנשאר לכם הוא לתמוך ולקבל, כי פשוט אין אופציה אחרת.
"נטיות הפוכות" - הנטיות שלכם הפוכות, זה דבר סובייקטיבי, בעיניי המתבונן ![]()
תעשה מה שתעשה כשתגלה שהוא אוהב גלידה בטעם שוקולד ולא וניל.
זה עניינך בערך באותה הרמה.
אתה מקדם את מה שאתה רוצה לקדם אבלשואף לאור
אתה בודאי לא בקיא או מומחה לסוגיה הזו,מה שכתבת הינם דעות שמאל לברליות ולא משהו אפודיקטי בודאי,חשוב שאנשים ידעו לא להיות מושפעים מדבריך,יש לך אידיאולוגיה ואתה מעוניין לקדם אותה גם בבמה של נוער.אבל לתת לגיטמציה לדבר שאסור ומחריב את התא המשפחתי הרציונלי ממנו צומחת האנושות היא לא דרכנו ואין לנו חלק בזה.
אין קשר בין רגש או הטייה רגשית (וגם לא כל הרגשה היא נכונה,יש מקרים שהאדם יכול לקדם דברים שאינם נמצאים בו ע"י חשיבה אובססבית חרדית לגבי דבר מסויים,ולכן צריך לדעת להזהר גם לא ליצור בעיות שאין) ובין בחירה לעשות אקט מסויים כמו איסור תורה,אלו דברים שונים, ואין בדבר לזלזל בקושי.
כפי שהצעתי יש להתייעץ עם מי שיכול לייעץ,וזה כל מה שיש לומר.
להשוואות בין בחירה לגבי טעם של גלידה ובין דבר כזה שעליו יכולה לעמוד בשאלה מהות המשפחה היהודית הוא בדיוק המחשה של מהות ההבדל בין הערכיות והרמה הערכית שנמצאת כאן,וחשוב שאנשים ובמיוחד נוער שגולש כאן ישימו לב לפער הזה
אנא שים לב לכך שאינך מכבד את אנשי הפורום כשאתה כותב בשבת
לא מקדם אף אידאולוגיהResiste
בטח שלא שמאלנית (אין ימנים/ות בקהילה?)
אתה דואג שיושפעו ממה שאני אומר? ולא מכאלה שכותבים שזה פסול וגורמים לילדים להתאבד?
בגלל שזה נוער, צריך להבהיר שזה לגיטימי והכל בסדר. רוצה לדון על זכויות? אחלה. זה משהו אחר לגמרי.
להעביר מסר כזה דפוק לילדים בני 13 ששומעים "יא הומו" כקללה בבית הספר...
תא משפחתי רציונלי - בשבילך.
לך זה אולי נראה נכון גבר ואישה, שני ילדים וחתול. לא לכולם.
קיים איסור משכב זכר, לא איסור על הומוסקסואליות עצמה.
לא אמרתי "בחירה".
אין כאן שום עניין של ערכיות, אל תתנשא עם השטויות של "ערכים". זה לא ערכי לנדות ילדים.
הלוואי שתצאו נגד ההורים שזרקו ילדים מהבית, ביקרת פעם בבית דרור?
או נגד מגזר שמוקיע מתוכו אנשים כי הם נולדו עם העדפות שונות.
חשוב שנוער יבין שהכל בסדר, חשוב שיבינו שהם לא לבד, שאלוהים לא שונא אותם ולא נגזר עליהם לחיות בשקר או בבדידות.
לפי הסטט', בטוח יש כאן לא מעט כאלה... לפחות שיראו משהו אחר מתגובות של שנאה.
חברים וחברות, it gets better 
והתגובה בשבת היא טעות שלי, אפילו לא שמתי לב ליום.
איפה ראית תגובות של שנאה בכלל ?שואף לאור
איזו מן התפרצות זו ?
ההשקפה הזו היא שמאל ליברלית במהותה,הדבר נולד מתוך מושגים אלו.מה שאתה מדבר עליו זו סינטזה פוליטית ישראלית (הרוח הזו באה במקורה מאירופאית בהם המושגים האלו היו ברורים יותר),אבל זה לא הנושא.
הגזמה מופרזת ובחזקת שקר,התגובות שקוראות לכך שהמעשה פסול וזו אינה דרכנו גורמת להתאבדות ? זו המצאה.לא מדובר על כך שהאדם פסול,אלא שאין לעשות מעשים כאלו.להגיד שזה גורם להתאבדות זה בגדר פנטזיה ונסיון לרתום את הצד הרגשי מצפוני של אנשים לדברים שלא היו ולא נבראו.
אם מדובר על הטיפול אז אין לסמוך על הידע הסטטיסטי שאתה מציג מכיוון שאתה בודאי שומע זאת מגורמים בעלי צד בעניין,ומעבר לכך אמרתי שיש לקבל עצה ממי שיודע לייעץ בעניינים אלו.בצורה עדינה ונכונה
אני מבקש שתרסן את סגנון הדיבור בפורם,אני לא ראיתי שמישהו דיבר על גידופים כאן אתה העלית את זה לא כך ?,בודאי שלא בזה מדובר,אין עניין להשפיל אדם על מעשים שלא עשה.ואין כאן ביטוי יחידי לדבר כזה בכל השרשור לפי מה שקראתי עד כה... בכלל כל המגמה היא להביא לטוב ולא לחבול באנשים,אני לא מבין איך פספסת זאת.
אף אחד לא דיבר על לנדות או לגדף אלא להבין מהי דרכה של תורה,מה מותר ומה אסור,ואילו ערכים אנו מחזיקים וכיצד הם נפגעים ונפגמים.כמו גם שאין כאן עניין של התנשאות,יש כאן עובדה,ערכי התורה הם ערכי אמת וניתן להגיע להכרה הזאת מתוך בירור אמוני שאינך עושה.
להביא כדוגמא ילדים שנזרקו מהבית לסוגיה הזו ולכל מה שנאמר כאן זה בגדר דמגוגיה,אין כאן תופעות כאלו ואף אחד לא קידם אותם,אנא הפנה את טענותיך למקום הנכון
אתה המצאת את השנאה,לא ראיתי ולא תגובה אחת ששונאת אדם כאן,והסטטיסטיקה הם מדעים מורכבים יותר ממה שאתה חושב בטח בהקשר לסוציולוגיה ופערים חברתיים בין ציבורים.
זה עוד דוגמא לפער בין המודעות ההכרתית שבין יושבי הפורום ובין מה שאתה מקדם ככלל,ואני כותב את זה משום שפער הגילאים בינך ובין יושבי הפורום הוא גדול על פי רוב ובכל זאת אתה מעודד אותם לעשות ולבחור בדברים שזרים לעולם היהודי ומנסה להשפיע על קטינים
שינוי אינו אפשרי? תוכיח לי.ותן טל
אתה יכול להוכיח שמי שאומר שהיה עם נטיות הפוכות, עבר טיפול כלשהו ואומר כעת שהוא עם נטיות ישרות, ולא הומוסקסואל - אתה יכול להוכיח לי שהוא משקר? איך בדיוק?
בבקשה לא להגיד שטויות, בבקשה. אף אחד כאן לא אמר ששינוי אפשרי אצל כ-ל אחד, אתה בעצמך היחיד כאן שטוען ש"שינוי לא אפשרי". זה כמובן לא נכון כי אתה לא נמצא במוח של כל אחד, ולא יכול להוכיח שבלתי אפשרי שינוי כזה.
תשנה את "הנטיות שלך", תהפוך לגיי... תראה כמה זה קלResiste
תזכיר לי, מתי בחרת להיות הטרוסקסואל?
נטיות ישרות... זה כל כך מצחיק אותי
לדעתי אתה הפוך.
לגבי "הטבע" - אתה יודע בקרב כמה מאות מינים בטבע נצפתה הומוסקסואליות? אל תבוא אלי עם ביולוגיה.
על כל אחד שאומר שזה מוצלח, אביא לך 20 שזה רק פגע בהם יותר.
מעט יגידו שזה הצליח, ועם המון רצון ונחישות, תמיד אפשר להתכחש, להתחתן עם אישה וכו'. אלה לא חיים מאושרים.
לא יכול להוכיח לך דבר, ואני לא צריך. אני לא חי בשאלה אם אפשר לשנות את זה, כי אני לא מאמין שיש סיבה לשנות את זה.
כמו שאין לי שום עניין לשנות אותך, תתעסק בעניינים שלך ואל תפריע לאחרים.
שינוי הוא לא אפשרי, זה שטויות. באמת שטויות. תימשך לגברים, תראה לי איך אתה פתאום משנה את ההעדפות שלך.
אין כאן מקום לבחירה, אי אפשר להתעלל באנשים ולהציק להם להשתנות בעזרת טיפולים מתועבים...
אגב, מישהו כאן יודע מה עוברים בטיפולים האלה? אני בטוחה שלא.
אחרת אף אחד לא היה מעלה על הדעת "שינוי".
אתה שוב לא עונה, רק "מתקיף". תראה לי שאי אפשרותן טל
לשנות נטיות ושמי שמדבר שהשתנה רק משקר.
אתה לא עונה במילה אחת מהודעתך זאת וגם הקודמת טענות ציניות לכך שאי אפשר להשתנות - אתה "החלטת" את זה ולכן ככה זה "חייב להיות".
תראה לי במציאות שאי אפשר להשתנות. ולא,טענה כמו: " תשנה את הנטיות שלך" - היא לא נכונה - אני לא רוצה לשנות, מה זה קשור? זה אומר שאי אפשר להשתנות?
אבל הסוד טמון באמירתך "לא יכול להוכיח לך דבר, ואני לא צריך" - במילים אחרות, אתה בלבלן שכל, מצטער. אתה אומר אמירה כאילו מוחלטת " אי אפשר להשתנות" ודורש מאחרים להוכיח דברים כאלו ואחרים אבל כשאומרים לך להוכיח ההיפך, ושמי שאומר שהוא השתנה משקר - אתה פתאום נסוג " לא יכול להוכיח לך ולא צריך".
אז אל תבלבל את השכל ממה שאתה רוצה להאמין בו. אתה יודע שאתה לא יכול להוכיח ששינוי בלתי אפשרי, ואתה מבלבל את השכל באמירות: " מי שאומר שהוא השתנה מתכחש ומשקר וכו' וכו'". זה לא משנה בכלל כמה אחרים לא השתנו -מה זה קשור? אני לא מדבר איתך על אלו שלא השתנו אלא על אלו שאומרים שכן השתנו - אתה מספיק גאוותן כדי לקבוע לכולם שהם שקרנים? שהם לא באמת השתנו?
בקיצור, כל ההודעות שלך הם סתם לבלבל את המוח לאנשים כאן כדי לנסות להחדיר להם את האידיאולוגיה שלך.
אף אחד כאן לא אמר שאפשר לשנות את כולם - אבל גם אתה לחלוטין לא יכול להגיד שאי אפשר לשנות בכלל.
כל אחד ינהג איך שהוא רוצה ועל פי רבו.
אגב - יש לך נותנים סטטיסטיים ממקור רשמי על ההתאבדויות במדינה, והוכחות מפורשות שרוב הצעירים שמתאבדים הם להט"בים, והכוחות מדויקות לכך שרוב המתאבדים האלו התאבדו בגלל טיפול שעברו? או ששוב אתה משתמש בעמימות שלך ובחוסר הרצון וה"צורך" להביא הוכחה אמיתית - בכדי לברוח מאמירות מגובות בנתונים אמיתיים? בבקשה, אם יש לך - תביא. לא "מאמרים" - נתונים ממקור רשמי במדינה (הלמ"ס, משרד הבריאות, וכו'...). "מאמר" של הרב רון יוסף או כל להט"ב כזה או אחר - לא שווים בעיניי כלום. אני רוצה מקורות מפורשים, רשמיים, לפני שאאמין למילה אחת מהחירטוטים שלך.
אה רגע אני אביא פוליגרף...Resiste
אתה טוען שאפשר להשתנות, חובת ההוכחה היא עליך.
אני טוען שאי אפשר, ולכן אני מאתגר אותך להשתנות. אם משיכה היא דבר הפיך, בוא נראה אותך עושה את זה.
תחזור אלי עם תשובה, קח את הזמן 
הייתי מאוד שמח אילו אלו שהיו רוצים להשתנות היו יכולים להשתנות, מי לעזאזל יבחר בזה?
שוב, אני העלתי טיעונים שאתה פשוט לא עלית עליהם.
א. מי בוחר בדבר כזה? כאלה שניסו כל כך הרבה להשתנות, בחרו בסוף להתאבד.
ב. אם אכן שינוי כזה הוא אפשרי, בוא נראה אותך משתנה.
נתונים
http://www.kamoha.org.il/?p=10325
http://www.kipa.co.il/now/49414.html
לא היה לי כוח להעתיק עוד קישורים חפש בגוגל "התאבדויות הומואים" תמצא שפע של זה...
לא נכון, אני לא צריך להוכיח כלום. אתה צריך להוכיחותן טל
שמי שאומר שהשתנה - משקר.
לא אמרתי שמישהו בוחר בזה. אני לא צריך להשתנות כדי להוכיח לך ששינוי אפשרי - אתה זה שצריך להוכיח לי שמי שאומר שהוא השתנה, משקר.
במילים אחרות - אתה בורח.
אתה בהחלט דפוק אם אתה חושב שכדי להוכיח שאפשר להשתנות, אני אהפוך את עצמי להומו. קודם כל - אתה בסדר?? דבר שני - לא אמרתי שבכל מקרה תמיד כל אחד יכול להשתנות.
אמרתי בסך הכל שיש אנשים שעברו טיפול ואומרים שהשתנו, התחתנו עם אישה וכו' וכו' - למה שאני אאמין לך שהם משקרים יותר משאאמין להם? אתה לא יכול לקבוע להם מה הם יכולים ומה לא. אם אתה רוצה להוכיח שהם משקרים - תראה...
אבל אין עניין להתווכח איתך, הרי אתה לא באמת יכול לעשות את מה שאמרתי לך (קרי - להוכיח שכל מי שאומר שהוא השתנה, משקר). ככה שאתה לא יכול לכפות את דעתך ששינוי הוא בלתי אפשרי,, על כולם. מי שרוצה להאמין לאלו שאומרים שהשתנו בזכות טיפול - שיאמין, ומי שלא, שלא יאמין.
עד שלא תוכיח לי בצורה חד משמעית שאי אפשר להשתנות, אין לי או למישהו, עניין להקשיב לקישקושים שלך [כי אני, בניגוד אליך, לא טוען משהו מוחלט - ולכן לא צריך להוכיח אותו. אתה כ-ן טוען משהו מוחלט ולכן צריך להוכיח אותו. אם הייתי טוען שכ-ל אחד יכול להשתנות, אז היה הגיוני לבקש ממני להוכיח את זה, ברגע שאני טוען שרק אפשרי להשתנות - לא שכל אחד בטוח ישתנה וכו' - אזי אני לא צריך להוכיח מעבר מקרה אחד של אדם שאומר שהוא עבר טיפול או אנעראף, והשתנה (ויש לא מעט כאלו...) אתה טוען דבר מוחלט שאי אפשר להשתנות - ולכן אתה צריך להוכיח את זה.]
בקטע הלוגי-הגיוני אתה לא תוכל לנצח אותי, אני מבטיח לך, אז תוותר מראש, תקפל את הראש ותודה שאתה סתם מחרטט פה נתונים שאין לך אפשרות להוכיח שהם נכונים.
אני אחכה שתצליח להתיישר, ונדבר
Resiste
אני כבר ישר. אתה בלבלן שכל ואתה יודע את זה...ותן טל
וכל אחד שקורא אותנו רואה מי מדבר בצורה לוגית = אני, ומי סתם מבלבל את השכל באמירות מוחלטות שאין לו יכולת להוכיח אותן = אתה.
(אגב, לא אמרתי שא-נ-י אדם שיכול להשתנות. אמרתי שזה אפשרי ושיש אנשים שאומרים שהם השתנו. אני לא צריך להאמין לך יותר מלהם - אתה רוצה להוכיח שהם משקרים, תוכיח, בבקשה...)
אגב, לגבי הישר וההפוך - כבר עניתי לך בהודעה נפרדת, מעניין שעליה לא הצלחת לענות...או שמעכשיו תגדיר את עצמך שאתה הולך הפוך, כי אתה הולך על הרגליים בניגוד למי שהולך ישר על הראש...
וגם קו ישר הוא בעצם עקום, וקו עקום הוא ישר - כי בעיניו של הקו העקום הוא הישר, ודווקא הקו הישר הוא העקו...
במילים אחרות - מבחינה לוגית לא תצליח לעולם לנצח אותי בדרך שאתה מנסה כעת, כי אתה לא מגיב בצורה מתמטית אלא מהבטן. אני יכול להבין את זה שזה כואב לך ומציק לך - אבל אתה לא יכול בשם זה לסלף את דרכי ההוכחות ההגיוניים...
אבל בעצם, אדם שמדבר כמוך וקורא למה שהפוך, "ישר" - הגיוני שגם היגיון זה לא דבר שכל כך ידבר אליו.
כל טוב. מאחל לך לשמור על כל התורה. (אגב - לא אמרתי שמי שלא מצליח להשתנות הוא חוטא. החטא הוא לקיים את האיסור. גם אדם שכל חייו נשאר בנטיות כאלו, אבל לא מממש אותם - הוא בסדר גמור, ויותר מזה, עומד בניסיונות מאוד קשים ועל זה הוא בטוח יקבל הרבה שכר).
אתה יכול לבלבל את השכל על "הפוך"Resiste
זה לא יהפוך את זה לנכון.
אין כאן ישר ועקום.
מן הסתם אני צוחק כשאני אומר שאתה צריך להתיישר...
בעניין השינוי - הנה, אתה לא יכול להשתנות. אל תבלבל את השכל על שינויים.
תנסה ונדבר.
מאוד "בוגר מצידך". יודע מה? אחרי שתביא לי הוכחהותן טל
מדעית שאי אפשר להשתנות, ותוכיח לי מדעית שמי שטוען שהשתנה הוא משקר - אני אנסה להשתנות.
אבל אתה צריך ראשון כי אתה זה שמתיימר להחליט בשביל אנשים, לא אני.
ואתה באמת אידיוט או שאתה עושה את עצמך? לא אמרתי לרגע ש"א-נ-י לא יכול להשתנות. אמרתי שגם אם אני לא יכול להשתנות זה לא אומר כלום על מה שאמרתי. אבל כשמישהו אחר אמר שהוא השתנה זה בהחלט סותר את מה שאתה אומר ותומך במה שאני אומר.
לסיכום בנתיים - לך אין ש-ו-ם הוכחה למה שאתה אומר, כי ישנם אנשים שאומרים שהשתנו - והאמירה הזאת, אפילו שאני לא צריך אותה, שאנשים אומרים שהשתנו - כבר מהווה הוכחה בשבילי שאפשר להשתנות. אבל גם אם לא היו אומרים, כל עוד אני לא אומר אמירה מוחלטת אני לא צריך להוכיח אותה.
אגב - תגיד לי רגע, אם הם אומרים שהם השתנו, למה זה משנה ש"גם אתה תנסה להשתנות ואז תדבר"? הרי הם כבר אומרים את זה - האם יש לך הווא אמינא להאמין לי יותר מלהאמין להם?
כלומר - תפנה רגע את האמירה שלך: "תנסה להשתנות ותדבר איתי כשתצליח", במקום אליי - אל אותם אנשים שאומרים שהשתנו - והם יענו לך: "כן, ניסינו להשתנות והצלחנו". מה תענה להם?
הופה. תפסנו אותך...אתה מבלבל את השכל. הנה, הם כבר אומרים את זה, לא צריך גם אותי. מה תענה להם. לא לי - להם. הרי ממה נפשך - מה שתענה להם כאשר הם כבר טוענים שהשתנו, זה בדיוק, ככל הנראה, מה שתענה לי אם אגיד לך למשל שהשתנתי - אז כבר תגיד לי ישירות מה אתה אומר להם.
מחכה לשמוע איזה תירוץ לא חכם תשמיע עכשיו... (בטח שוב "תשתנה ואז נדבר". מה שמוכיח עוד יותר את הטיפשות בדברים...שהרי אני כרגע מציג לך מקרים ל אנשים שכ-ב-ר אומרים שהשתנו).
אני מחכה לשמוע מה התשובה שלך לאותם אנשים שאומרים שהשתנו.
אגב, האמירה שלך על "נטיות הפוכות" זה סובייקטיבי -ותן טל
זה כמובן לא נכון. אדם שעומד על הראשה - עומד הפוך. למה? למה שלא כולם עומדים הפוך והוא היחיד הישר?
כי הדברים בעולם נקבעים לפי הטבע הרגיל - הטבע הרגיל הוא שבני האדם הם עם נטיה ישרה שזכר נמשך לנקבה - בכל העולם, בכל המינים - ככה העולם מתקדם וממשיך לחיות, זה עובדה. אתה לא יכול לשקר ולהגיד שהטבע הטבעי והרגיל הוא הומוסקסואליות.
לכן בהחלט הגיוני ביותר לקרוא למשיכה חד מינית - נטיות הפוכות. כי הן הפוכות מהטבע הישר של בני אדם. בדיוק כמו שאדם שעומד על הראש - עומד הפוך, לא משנה כמה הוא יטען שזה סובייקטיבי ודווקא כולם עומדים הפוך והוא היחיד הישר...
ניהלתי שיחה ארוכה עם חברות על זה.שונמית
לרגע התלבטתי אם לרשום בלשון זכר או לא (כתבת "אני בטוחה שלא"). מי שלא תהיי/ה, Resiste- זה מופנה אליך.
היופי שבגישה היהודית שהיא מרגישה ערבות ואחריות כלפי כל אחד בעם, ובהיקף הכללי בעולם. אנחנו מאמינים שבסופו של דבר אם יהודי פוגע בעצמו הוא פוגע גם בי, וגם במאזן הכללי בעולם. (אגב אפשר לראות את זה לא רק במובן ה"מתערב" לרעה לדעתך אלא גם לטובה- כל העניין של הגמ"חים, והאחריות הכבדה שמוטלת על כל אחד להיטיב עם זולתו ככל שיכול, ולהיות ער למצוקותיו)
לכן, תורת האמת מדריכה אותנו לחיות לא רק בד' אמות האישיות שלנו, גם בשם "החירות והשיוויון" שיש בהם הרבה טוב, אלא לחיות חיים קצת יותר גדולים משאתה מציע, ולהיות יהודים במובן האמיתי של המילה- מודל לאחריות חברתית סביבתית, אדם שרוצה שהעולם יהיה טוב וכואב לו כשהדברים מתנהלים אחרת. אדם שמכבד את זולתו, כמו שמדריכות כמה וכמה מאמרות חז"ל, אך לא שוכח לתבוע מהשני גם ללכת בדרך האמת. כי כולנו רקמה אנושית אחת, גוף אחד. והמטרה היא שיהיה לו טוב. ולא, זה לא מתנשא ולא פטרוני כמו שאתה בטח מתכוון לענות עכשיו. אני אומרת עכשיו במלוא הכוונה (וצר לי אם זה מעצבן אותך)- הדרכת היהדות היא הנכונה והישרה ביותר.
באופן כללי זה נושא מורכב מאוד- אין לנו היום סנהדרין וגם גישת היהדות היא לא כמו של רוב הדתות האחרות שמי שקצת שונה שורפים אותו. יש כבוד אבל יש גם אמירה. יש גם את האצילות והגדלות לומר- אכפת לי ואני יכול להתערב. החיים שלנו רחבים מעבר לאני המצומצם.
בקשר לנטיות הפוכות-
בקצרה- עם כל הגישות הנחמדות, בית נורמטיבי שמביא חיים הוא זוג הורים ממינים שונים. מעבר לצד הפיזי לחיבור המיוחד הזה יש עוד המון משמעויות ופלאות, מוזמן לפתוח ספרים וללמוד בעצמך. שני גברים או נשים שחיים יחד זה מצב לא נכון, זאת בעיה. כל עוד לא מתייחסים לזה כבעיה אז באמת קשה לדבר.
היהדות מאמינה בקדושה ובשכינה בין גבר לאישה. בית אחר הוא פשוט תועבה, פשוט איזשהו עיוות שיש לתקן. לא משהו אידיאלי. גם אם אני אדם כועס אני לא אעשה מצעד גאווה לכעסנים. אני אעבוד על עצמי.
וחוץ מזה, אתה לא שם לב כמה שבניסיון שלך להיות נורא מכיל, מקבל את כל הדעות ולא "חשוך , פרימיטיבי ועדרי" אתה כל כך מתבצר בעמדה שלך... אתה כל כך נתקע בחשיבה החופשית שהיא בעצם כל כך כבולה- לקטנות של האדם, לפחד מאמת, לחיים של תהיות וחיפושים שמשחררים אותך מהצורך להתחייב ולפעול. אתה נהיית שופר של איזו דעה אומללה שמרוב רצון להפתח להכל מאבדת לגמרי את הזהות ואת נקודת המרכז שלך. אתה הכל ואתה לא כלום.
אני מרחמת עליך. אתה כל כך אבוד בים הדעות והחושך.
היהדות מחדשת בעולם הרבה דברים, ואחד הגדולים שבהם הוא האמונה באדם. האדם יכול. האדם מסוגל להיות טוב, ולהתעלות מעל הטבע שלו. יש אמונה שאדם יכול לעשות שינוי. לכולנו יש נסיונות- לכל אחד התיק שלו. גם להם יש. אני לא מתיימרת להבין מה עובר עליהם, אבל אני לא מתביישת לדרוש מהם. לדרוש שיעשו את המיטב וילחמו, ויתעלו. כמו שאני נלחמת בתחומים אחרים. מה שגורם לי אושר וסיפוק.
מאחלת גם לך שתתעלה מעל הפחדים שלך. גם עליך האמונה היהודית לא פסחה- הבחירה בידיך.
יש מטפלים שלא יודעים לטפל.לך דומיה תהילה
השיטה לכשעצמה בסדר, אלא שזה תלוי בנסיבות הפרטיות.
יש כאלו שנפגעו ויש הרבה שראו מזה סימן ברכה והרבה משפחות חיות באושר בזכות הטיפולים האלו.
ליתר פירוט והרחבה בנושא מומלץ בחום לקרוא את הספרהנסיך חצוי-הדם
הנושא מובהר שם בצורה שובת לב מעריכה ואמפטית!
והכל מתוך יראת שמייים אדירה.
לספר קוראים לרעות בגנים..יום חוליןאחרונה
סתם מעניין אותי....מאיר.
לפי מה החלטת שהוא מבולבל?
כי הוא סיפר לך או כי ראית אותו רץ מוזר לובש טייץ והולך עם חולצות בטן וורודות?!?
אם זאת ספקולציה שמור אותה לעצמך אל תצא בהצהרות
בכל מקרה נסה לא לצחוק עליו אבל טיפול יעזור
פסיכולוגאו רב חכם וזהו המון הצלחה בחיים
אגב על כל שרשור פה יש לי את תאוריית ההשלכה
אין כאן ולו הודעה אחד עלפייגליניזית
בלבול אצל הומואים...
זה השאלה שלומאיר.
על חבר עם נטיות הפוכות=מבולבל או הומו
"מה אתם הייתם עושים"פייגליניזית
לא ראיתי כאן שום שאלה אחרת
תלוי בן כמה חבר שלךליאן =)
אם הוא בגיל שלי הייתי מגחכת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!