יש למישהו רעיון איזו פעילות עושים בכיתה ח' בזמן ארוחת בוקר כיתתית??
חייבת דחוף למחר..
תודה לעוזרים
יש למישהו רעיון איזו פעילות עושים בכיתה ח' בזמן ארוחת בוקר כיתתית??
חייבת דחוף למחר..
תודה לעוזרים
כותבים על מלא פתקים קטגוריות- הגדרות למשהו (למשל- כלי עבודה, מאכל, בצבע צהוב, גדול מעיפרון קטן משולחן, מתחיל ב -א' וכו' וכו') ואז במשחק עצמו מחלקים לשתי קבוצות, בת אחת עומדת אם סטופר, מתחילים עם קבוצה אחת, מפעילים את הסטופר על שלושים שניות,מישהי אחרת מקריאה פתק עם קטגוריה וכשהקבוצה אומרת משהו נכון לקטגוריה הזאת (למשל- מתחיל ב א'- ארון)היא מקריאה מהר פתק אחר, ככה עד שנגמר השלושים שניות המטרה היא להספיק כמה שיותר קטגוריות. תור השניה אותו דבר ככה מעבירים תורות בין הקבוצות עד שמחליטים לסיים ואז סופרים למי יש הכי הרבה קטגוריות(בסוף כל תור הקבוצה לוקחת את הקטגוריות שענתה עליהם ושומרת אצלה) ומי שצבר הכי הרבה מנצח...
גם "פים פם פום" זה מתאים, מכירה?
וגם פרלמנט, קיצר לא חסר משחקים קבוצתיים...תהנו
ברבא אבארעיונות מצויינים...
הבעיה היחידה היא שעכשיו אני חולה בבית!
מבאס ממש...!
![]()
חיים תותים!אחרונהזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים