יש לי ילד בן 12 שמרבה לריב בחוץ עם ילדים ממשפחה מסויימת, עד עכשיו היינו בקשרים בסדר גמור עם ההורים עצמם וכל פעם שהיה בעיות כל צד היה דואג להפסיק אותה מצג הילדים שלו ולא היה תקופה ארוכה בעיות. כל זה עד שלפני יומיים בנם בן ה 13 של השכנים בעט בבתי בת ה9 ואחיה(הילד שלי) החליט "להתנקם". הבן שלי קרה לעבר הבן שלהם כעבור יומיים כשראה אותו ברחוב קריאות בסגנון "חכה חכה מה אני אעשה לך שבעטת באחותי", והילד כתוצאה מזה תקף את הילד שלי והתפתחה תגרה, במהלכה הילד השליך לעבר בני אבן, הבן שלי הרים אבן להחזרה ובאותו זמן הגיע האבא של הילד וראה את התגרה, ראה שבני מרים אבן, תפס אותו והדף אותו באופן שהילד שלי נפל. כעבור כמה דקות השכן (שהדף) מתקשר אלינו ואומר ש"יש קצת בעיות עם הילדים אם אפשר שנטפל והם יטפלו", אמרתי שאין שום בעיה והבטחתי לבדוק מול הילד שלי מה היה ולדבר איתו, כל זה כשהוא לא מדבר מילה וחצי מילה על הדחיפה. והנה הבן שלי חוזר יחד עם עוד חבר שהעיד שהיה כל הסיפור שתארתי בתחילת השרשור....
השכן מאוד התנצל והכל ואני צעקתי עליו ודיברתי בצורה מאוד חריפה, הוא רצה שהילדים "יעשו ביניהם סולחה" אבל אני אמרתי לו שאני בהלם שהוא העז לדחוף את הילד שלי ושאני למרות שהילדים שלו חוצפנים ולפעמים מתנכלים לילדים שלי לעולם לא הייתי מעזה לעשות דבר כזה, שזה לא נגמר ככה ואני שוקלת ללכת למשטרה וניתקתי. מה הייתם עושים?